Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (40)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

multumesc fetelor pt aprecierile de pe picassa.
mari paun, m-ai innebunit cu tortul.am pus-o pe mama sa-mi faca si mie azi.acu stau cu burta plina,m-am calmat.inca o data La multi ani Emei si celorlalti bebei sarbatoriti azi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LilianaR spune:

Pentru alaptat, cica e indicat sa incercam sa tinem temperatura sub 38. Nu am intrebat de ce.

Pentru cantitatea de lapte, cel mai bun e sa pui copilul si/sau pompa cat de des la san.
Stiu un caz de relactare in care mama punea copilul cat de des posibil la san si in rest se stimula cu pompa cel putin de 6 ori pe zi.
Berea cica e un mit, ajuta numai psihic sau ajuta efectiv mamele care nu prea consuma apa.
Am luat si galactogil, galafor, ceaiuri cu litrul zilnic; nimic nu a mers mai bine ca bebe pus la san.
Daca bebe nu vrea sa suga la 2 ore macar, inseamna ca ai indeajuns lapte; daca si asa vrei sa cresti cantitatea, poti mulge o parte inainte de suptul lui. Asa ramane mai putin si va manca mai des. Dureaza cam 2-3 zile sa cresti cantitatea semnificativ, in functie de cat de des il pui.
Eu daca il pun azi la o ora si jumatate toata ziua, maine cantitatea e marita simtitor.

Am vazut discutii despre program, pediatrii au recomandat program? Mie imi pare ca acum instinctele lor functioneaza inca destul de bine si poate ca un prunc nu rezista 2 ore treaz, altul sta 4, in functie de copil. Ca si al emylyyei, si copilul meu are zile cand sta treaz mai mult, altele cu reprize mai scurte intre somnuri… tot vreo 3 reprize pe zi, dar nu e musai, pot fi 4 sau 2 mai lungi.

Oramona, multumim de primire si tie si celorlalte fete! Nu v-am uitat, dar cand dormi 5 ore pe noapte adunat, mai si muncesti, sotul la fel, te chinui cu alaptatul sau mastite… e mai greu sa intri pe net! Acum parca m-am mai obisnuit cu programul lui de somn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Va multumesc frumos pt comentariile la poze dar si pt urarile referitoare la casnicia mea

Cristina, mami de bebita David
https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/Bebecris26?locked=true#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

LilianaR, M nu suge.Eu scot laptele cu pompa si din pacate ma cam paraseste si rabdarea, nu numai cantitatea. In plus mai exista o surioara care trebuie crescuta, nu ma pot invarti numai in jurul celui mic, plus alte treburi de facut caci nu avem alt ajutor.
Niste plante miraculoase nu exista?

Meme de Mihai Alexandru 25.08.2010 Iulia Maria 24.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy81 spune:

Adelina sper sa ai mai mult succes tu cu legumele la Darius pt. ca la Carina nu i-au placut oricum o sa mai incerc sa vad
Danny te-am pus absenta sa sti de atata vreme
Lilianaeu nu stiu cum zici tu ca daca pui bb mai mult la san este si mai mult laptic pt. ca eu am incercat si am puso pe Carina si la 2 ore dar biata nu avea ce sa pape si se enerva acum cu greu o tin 3ore jumate sa se faca laptic mai mult,asta e sunt un caz mai rar poate

la toata lumea si somnic linistit sa aveti

Mari vezi ca sapt. care vine trebe sa recuperezi zilele ce au trecut ca nu ti-am prea vazut chipul pe aici

CAMI mami de ALEXIA 27.01.2006 si CARINA 10.10.2010

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Draga Anutzo, am pus ceva poze cu Tudor. Stiu ca mi-ai mai cerut, am promis ca pun, dar m-am impotmolit pe drum... Mai multe decit poze, am niste filmuletze, dar nu-i dau de cap la picasa asta. Sper ca din cele citeva poze postate, sa vaza Maia ce mare se facu' si Tudor's

Adelina, eu ma consider deja cam in virsta pt inca un bb. Cu cezariana trebuie sa astept macar un an si jumatate, deci as fi coapta bine, vorba Donnei apropo, cum mai arata operatiile voastre? ca a mea nici gind sa se faca mica, subtire si sidefie... tot rosie si tare e

Apropo Donna, si Tudor e mai vorbaret in ultima vreme, mai exact dupa ce si-a revenit dupa viroza. De fapt chiuie si printre chiuieli bolboroseste sunete noi o perioada nu a mai chiuit, si-mi era dor

Office, de cind cu problemele cu tzitzi (canale infundate) am renuntat la alte stimulente si ce crezi? ete ca am tot atita laptic (stiu, pt ca am scos zilnic cu pompa). singura conditie e sa beau apa, muuulta apa! si sa gindesc pozitiv, ajuta! iti urez succes, imi dau seama ca nu iti este usor

Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

andr33aaa, credeam ca e vb de alt storcator, e mai mare si cica stoarce tare bine, parca power juicer ii zicea!
doina, camy, multumim!
fistiq, operatia mea e bine(zic eu) nu stiu cum trebuie sa fie, dar de abea se vede, nu e rosie si e f subtire!
-in legatura cu laptele...eu beau cam 4 litri doar apa pe zi si mai mereu imi simt sanii plini! nici Darius nu se omoara cu mancatu, se satura doar dintr-un san! nu stiu cat iese, dar in 5 minute de muls cu mana am obtinut 60 ml, o fi suficient???el trage mai bine si uneori sta si 15 min, primele 5 trage tare si apoi mai leneveala!aaaa...pe Darius l-au intors durerile de burtica de cand cu cerealele se trezeste plangand si se incovoaie!mi-e o mila de el!!!o alta problema ar fi ca nu mananca treaz...oricat de foame i-ar fi..trage de 3 ori si incepe sa se foiasca, iar trage si tot asa pana se enerveaza si caraie! il iau si il adorm si asa bine papa, chiar daca de multe ori cand a terminat de mancat s-a si trezit!

ete ca trecu de miezu noptii si yo n-am somn profit de ocazie si urez LA MULTI ANI sarbatoritilor: Vlad Cristian de Mari_Mariuk, Radu Mihai de adelena - wow, 6 luni, ce mari sunteti!!!!
si bineinteles, multi ani fericiti si sanatosi si puiului meu!!! va las cafeluta pt dimineata, noroc ca bea mama cafea ca eu nu-s fana! si va mai servesc cu prajitura cu jeleu si lamaie, facuta tot de mama! de mancare daca vreti legume la cuptor si ciorba de perisoare, asta asa, pe la pranz, de dimi poate niste cereale cu lapte si fructe!

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr33aaa spune:

Citat:
citat din mesajul lui pop_adelina

andr33aaa, credeam ca e vb de alt storcator, e mai mare si cica stoarce tare bine, parca power juicer ii zicea!

m-am uitat pe cutie, eu am Pro V Juicer - este mecanic, din inox. iti zic asta pentru ca filmele de prezentare arata un super storcator care in realitate e o mare prostie. sa nu fie acelasi. la multe lunite pt fumuselul tau!
LilianaR - teoretic este foarte corect ce spui, practica insa ne omoara. alaptarea la cerere, dupa parerea mea, da rezultate la inceput. acuma, la 4-6 luni, cand copilul are deja un program, e cam greu sa-l pui la san la 2 ore, si mai ales sa ii dai in mod deliberat mai putin, tocmai pentru a-ti cere la 2 ore.
office - succes! sper sa gasesti iarba minune
mariuk - il pupam pe Vladut! are mama baiat mareeeeeee. sa fiti sanatosi si voiosi!
la multe lunite sanatoase si pentru Radu Mihai, bebe de adelena!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna dimineata!
Azi dam cafeaua, mai tarziu pandispan si ceva de baut...nu stiu inca ce, dar sigur va fi...
ANDREEA, daaaa am baiat maaare
LA MULTE LUNITE SI LA MULTI ANI! si pentru ceilalti sarbatoriti ai zilei: Radu Mihai si Darius Gabriel

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

Poze Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

ADELINA, acum am vazut ca ai lasat si tu cafea...mmmm buna e!
AM ramas datoare ieri cu urari de bine puiutilor ce au mai adaugat o luna la minunata lor varsta: CEZAR ANDREI, TUDOR, MATEI MIHAI SI BB de pianna. Multi , sa cresteti mari, voiosi si sanatosi!
CAMY, am mai trecut eu pe aici, dar nu stiu ce am avut de nu am scris prea mult...ma cam loveste lenea uneori...si asa sunt putin datoare cu cititul din urma...dar promit ca voi recupera!

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

Poze Vlad

Mergi la inceput