Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (40)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
La multi ani sarbatoritilor zilei!

Eu sunt, efectiv, adormita...abia vad tastele. Beau o cafea cu voi, poate-mi revin.
Adelina a dormit mai bine asta noapte, insa n-am putut dormi eu de 2 nopti, de durere de gat, frisoane, febra noaptea trecuta, durere de cap...tot tacamul. Se pare c-am contactat un pui de viroza, insa nu stiu de unde, ca nu prea ies din casa. Am luat paracetamol si decasept, dar vad ca sunt la fel, in continuare. Sper sa-mi treaca si sa nu ia si bolfosenia. Oricum, o alaptez in continuare, noaptea, ca nu risc sa raman fara lapte. Ce-o fi, o fi.

Liliana, vorba fetelor...cu teoria stam bine, practica ne omoara, pe unele. Ma bucur ca ai reusit sa alaptezi exclusiv, cu toate ca zici ca si lucrezi deja si nici nu dormi suficient si-mi dau seama ca nu ti-a fost deloc usor, de asta chiar te admir.

Ca tot vorbeati de storcator de fructe...am dat o gramada de bani pe el, e f. bun, dar....nu l-am folosie decat de cateva ori, la sucul de morcov, pt. ca alte sucuri nu-i fac. Deci nu prea-l consider necesar.

Nici nu mai stiu ce ati mai scris, neuronii sunt grav afectati...o zi buna!

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

neata.
mari, cine are baiat mare.
la multi ani sarbatritilor de ieri si azi.
am dormit binisor.de pe la 22 pana la 7 dimineata, dar s-a mai frichinit pe la vreo 2.
ieri dupa masa am stat numai in bucatarie.parca am popota acasa.am facut o supa asa cu taitei si carnita, o budinca cu paste si branza la cuptor, am aruncat niste carne si cartofi la cuptor, snitele de porc, salata ardei kapia si un tiramisu.nu am intrebati cum ca la un moment dat nu mai stiam unde sa ma impart.
azi am program de aspirat.astept copilul mare de la tara.si zicea mama ca il cam doare in gat iar.ma sinucid.si doar nu a iesit deloc nici la ea in curte.
aici ninge de azi dimineata.mor de nervi.aaaa, si am reusit sa ne facem masinuta.mai avem un pic sa o vopsim, dar acu nu e asa necesar.cand m-am dus sa o vad nu-mi venea sa cred ca e a noastra, ca amandoua usile de pe partea soferului erau acordeon facute.
azi astept si niste musafiri, colega mea de banca din liceu.sper sa poata veni pe vremea asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

Buna dimineata!!!
e sarbatoare mare azi...asa ca trebuie sa cantam : "Multi ani traiasca, multi ani traiasca, La multi ani!!!"

Adelina sa-ti traiasca Darius! Multa sanatate si sa-l ocroteasca D-zeu in fiecare clipa!
Mariuk la multi ani lui Vladut cel mare si papacios . Sa va bucurati de el in fiecare zi!
adelena pupici micutului Radu si la multi ani! sa creasca mare si voinic.
E duminica, motiv de sarbatoare avem, bunatati ne-au dat fetele asa ca sa avem cu toti o zi minunata!!!
Tavis pupa si el sarbatoritii asa ca intre baieti

Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
poze si video Tavis
varsta lui Tavis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

LA MULTI ANI BEBEILOR!si noi implinim azi 5 luni.iupiiiiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

Danny te-am pus absenta sa sti de atata vreme

fetita si sotul au fost plecati 3 zile la cumnatul,la Arad,la botezul nepotului.de aia am putut intra.dar azi se intorc si gata cu binele
prima zi nu m-am putut obisnui ce pustie era casa fara ei,mai ales fara piticutza mea iubita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emylyya spune:

buna dimineta!
ce harnice sunteti!!! mancare, prajituri..waw..
eu nu pot face aproape nimic din cauza lui matei. cand este treaz, nu ma pot misca de langa el ptr ca plange. curatenie si putina mancare reusesc doar cand doarme

Mergi la inceput

andra, zici ca pro V juiser nu este bun? vroiam sa comand si eu ptr sucul de fructe, vazand reclama de la tv

Mergi la inceput

si vroiam sa va mai intreb ceva
matei a facut de ieri o iritatie pe tot funduletul - niste bubite mici rosii - care se intind putin si pe pulpa....ati mai patit asa? stiti vreun remediu?
eu am inceput diversificarea cu sucuri de fructe. sa ma opresc pana-i trec?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iunia82 spune:

Neata!

Eu nu am mai intrat de mult ca am fost la un curs in Bucuresti...in fine...m-am dedicat perfectionarii profesionale.

Spunea cineva ca nu a mancat bebelul legume. Pont: se pune putina zeama de lamaie in piure si gata. Cu a mea asa am facut si de-atunci mananca f bine legumele.
I-am dat de o saptamana si carnita de pui. Totul merge bine, pana acum.

Merg sa mai citesc cate ceva ca sta micuta linistita...

O zi super sa aveti!

https://picasaweb.google.com/110128217238178049412/Film_laMasa?authkey=Gv1sRgCNyZypW-0OH7Tg&feat=directlink

https://picasaweb.google.com/110128217238178049412/Film5Luni?authkey=Gv1sRgCMHBurW7wevxBQ&feat=directlink

https://picasaweb.google.com/110128217238178049412/Film_rademTare?authkey=Gv1sRgCOqJpfq9ppW3Ew&feat=directlink

mamica de Ana Lavinia (01.09.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Fistiq, si a mea este la fel. Poate stie cineva un remediu pentru cicatrizarea operatiilor.
O zi frumoasa dragele mele si cat mai multe surprize placute sa aveti.

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
https://picasaweb.google.com/ancamak/Februarie201102#

Mergi la inceput