Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (40)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy81

Arianna da eu stiu ca e buna si pe timpul alaptarii
Mari mai tarziu te servesc si pe tine cu salam de biscuiti portie dubla...nu?

la ora 13 am incercat sa ii dau Carinei legume fierte si pisate dar nu ii plac sub nici o forma oricat am insistat nu vrea le arunca afara ce sa fac oare sa mai insist? cu legumele?.....in alta ordine de idei daca am vazut ca nu vrea legume i-am dat marut cu biscuiti ie de rau tare?,voi vedea eu mai tarziu sau la noapte nu?offf
VOI cereale pe la ce ora le dati? numai odata pe zi?

CAMI mami de ALEXIA 27.01.2006 si CARINA 10.10.2010

POZE

INCEARCA sa ii dai cu lingurita zeama strecurata o zi doua, pana se obisnuieste cu gustul. cand i-am dat zeama prima data facea o fatza de zici ca ii dadeam caca, insa apoi s-a obisnuit cu gustul urmatoarea zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

miriam are 7 kg si 67 de cm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

BEBECRIS nu pot sa vad pozicile!!
Link-ul ala imi deschide cateva albume publice din albumul comun al bebeilor!!

Vezi ca la setarile albumului ,ai public pe web.

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

Citat:
citat din mesajul lui office

Citat:
citat din mesajul lui pop_adelina
office, poze de la petrecere, daca tot te-am "ginit" pe aici!
mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)

Ade pun, pun! nu ratez eu ocazia sa ma laud cu frumusetile mele de copii (mai ales ca au si o mama modesta fin fire)!

Meme de Mihai Alexandru 25.08.2010 Iulia Maria 24.02.2008

la 5 luni juma 8.300, inaltime nu stiu dar daca mai stai putin iti spun la 7 luni juma cat are si asa si asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameluska spune:

Buna fetelor,

Am intrat doar sa va intreb ceva, desi am mai citit aici despre raceala la bb, cum nu am fost in cauza, nu am retinut. Am vazut azi ca Ioana tuseste, stranuta si ii curge putin si nasucul (nu sunt colorati, din aia ca apa care curg) ah si ochisorii i-am tot vazut inlacrimati, febra nu a facut. Ce parere aveti, sa-i dau niste Panadol si vit C (asta i-am mai dat saptamana trecuta pt rosu in gat si a trecut) sau ar trebui sa sun pediatra s-o intreb.
Eu am facut o toxiinfectie alimentare de aseara si sunt fff slabita, de abia bag ceva in gura, asa ca sunt tintuita la pat :(.

Sa aveti o zi frumoasa .

Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

La multi ani beberlusilor care astazi mai adauga o lunita, sa le dea Dumnezeu sanatate multa si sa creasca mari, mari .

O pupam pe Carinuta vaccinata, sa treaca repede.

Si noi ne mai dorim un bebe dar la nastere mi-a zis dr ca am uterul foarte gros si ca era impietrit in jurul bebelusului, se mira cum de s-a marit atat pt ca am avut o burta foarte mare. A zis ca era ca un tunel de piatra si cand la cusut se taia fiind foarte gros. Asa ca mi-a spus nici sa nu ma mai gandesc la bebe 2 pt ca ea nu ma mai asista la natere, risc sa-mi scoata uterul de tot fiinca se coase foarte greu . Asa ceva nu am mai auzit, oricum voi mai consulta si alti medici sa vad daca au mai intalnit cazuri si ce parere au. I-mi doresc foarte mult ca David sa mai aiba un fratior sau surioara pt ca eu mai am doi frati si e tare bine.

Mie de ieri mi-a venit primul CM dupa ce am nascut, dar e foarte mult. Ma si sperie, nu am avut niciodata asa mult. Celor care v-a venit deja, asa trebuie sa fie?

Cristina, mami de bebita David
https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/Bebecris26?locked=true#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameluska spune:

Mai am o intrebare, o mamica care are febra/frisoane are voie sa alapteze?
Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

o sa vad ce pot face . Mersi Anuta.

Cristina, mami de bebita David
https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/Bebecris26?locked=true#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

Citat:
citat din mesajul lui cameluska

Mai am o intrebare, o mamica care are febra/frisoane are voie sa alapteze?
Multumesc.

Eu am avut febra 39, am fost super racita si doctorita mi-a spus ca pot sa alaptez. Anticorpii din corpul mamei trec prin lapte la bebe.

Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
poze si video Tavis
varsta lui Tavis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

Citat:
citat din mesajul lui cameluska

Buna fetelor,

Am intrat doar sa va intreb ceva, desi am mai citit aici despre raceala la bb, cum nu am fost in cauza, nu am retinut. Am vazut azi ca Ioana tuseste, stranuta si ii curge putin si nasucul (nu sunt colorati, din aia ca apa care curg) ah si ochisorii i-am tot vazut inlacrimati, febra nu a facut. Ce parere aveti, sa-i dau niste Panadol si vit C (asta i-am mai dat saptamana trecuta pt rosu in gat si a trecut) sau ar trebui sa sun pediatra s-o intreb.

Cel mai bine suni pediatra. Eu am sunat-o saptamana trecuta pentru ca era sotul racit si Tavis incepuse sa tuseasca putin, fara febra. Mi-a spus prin telefon sa-i dau oscillococcinum si siropel prospan.

Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
poze si video Tavis
varsta lui Tavis

Mergi la inceput