Mar.Apr 2011 (163) - Felicitari Dorinut@!!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Strumfi, chiar meriti o bataita pai asa se face?? mai lasa treburile ca tot tu ai de suferit, nu-ti face nimeni statuie
deci sa nu mai aud ca faci efort
Georgy, ma bucur ca ai mai dat pe la noi si ca totul decurge normal cu sarcina

fericita 39+ cu Sara Maria
AMR CATEVA ZILE

Mergi la inceput

Madutza, sunt topita dupa mogaldeata ta felicitari sunteti o familie minunata
si trebuie sa-ti spun ca te admir ca-ti faci timp si ptr a intra sa ne mai dai sfaturi, multumim
pupici si la Cristinelu'

AMR CATEVA ZILE

Mergi la inceput

Millie, "LA MULTI ANI!" micutei Timeea, sa fie sanatoasa si sa aveti parte numai de bucurii din partea ei

AMR CATEVA ZILE

Mergi la inceput

BB_Yasmi cum te mai descurci cu sanii??
mai vrem pozici cu grasunelul odiseii LUCAS

AMR CATEVA ZILE

Mergi la inceput

haideti ca am ramas singurica pe aici
va doresc sa aveti o noapte linistita, somn pufos si vise frumoase
si nu plec la inainte de a mai scoate inca o data motatele ptr Dorinut@ noastra
HAI DORINUT@

AMR CATEVA ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

mai fetele eu cred ca MIKI naste
de nu a intrat sa ne zica nimic
daca nu cumva o fi nascut
chiar asa nu stie nimeni nr ei sa ii trimitem un sms
ca e ora nepotrivita
da macar maine dimineata ne raspunde

strumph as vrea sa dorm maine
sa vedem
ca am de facut un articol pt un simpozion
si am de mers si la doctoritaaaaaaaaaaaaa
la control si ecooooooooooo
offffffffffff
si bineinteles de terminat bagajele de facut pt sambata ca trebe sa plecam de dimineata

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 34+ PETRA ADRIANA
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Iony, si tu ma certi ? las` ca nu ma mai plang, maine dimineata o sa fiu sprintena si vioaie ca o fata mare sau ca o floare , daca asta suna mai bine
Sara ta ce spune? cand scoate nasucul afara ?

Georgy, am uitat sa iti multumesc de urari, ce-ti spusei eu, neuronul... plecat in vacanta la dar nu numai, batranetile ma urmaresc Felicitari pentru AMR putin si ce bine de tine ca a venit mami sa te ajute daca intri pe contul odiseei , poti sa iei numar de telefon sa ne anunti cand pleci la spital si vine buburuzu

scrish, vad ca ti-e putin mai bine, dar nu excelent.. sper sa treci cu bine peste noaptea asta sa te faci bine repede

cami, bafta cu simpozionul si la doctorita , sa vii cu vesti bune

Speranta, tu nu ai dat azi pe la noi deloc, ce faci ? ai racit sau ai nascut ? una din doua sa vii sa ne spui de tine, da?

Fetelor, care din voi vrea sa ii dea un sms sau sa o sune maine dimineata pe Miki sa vedem ce e cu ea? Eu i-as scrie sms acum, dar e foarte tarziu si nu vreau sa deranjez si maine dimineata nu stiu la ce ora ma trezesc ,plus ca e cu 2 ore mai devreme aici deci chit ca ma trezesc eu la 7 acolo e deja 9, deci cine vrea sa afle ce e cu Miki? (numarul ei de telefon il gasiti in docs)

Si acum la incheiere sa mai facem putina galerie pentru Dorinuta

Hai Dorinut@!!! Hai bebe Eduard Gabriel!!! Gata, inchid si eu laptopul si ma duc si la culcare ca prea mi-am facut de cap azi

Ne auzim maine dimineata, cu vesti bune, da ?

Noapte buna si somn usor burtici si mamici cu bebici!!!

_
Mind the Bump!35+ Sophia Nicole

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

uff eu iar nu pot dormi....am 2-3 nopti in care dorm bustean si iar una care ma uit pe pereti

Scrish si anaxena ma bucur ca sunteti mai bine....stati in pilote sa va faceti bine

Mada nu stiu de ce am avut in cap ca bebelina a avut 47cm....47-50 cm... o face mami mare ca vad ca are lapptic si metote bune....de notat..mi-a placut faza cu suzeta...ceva de genul ii faceam si eu lui stefy dar pe la 2l cand ii scosesem masa de peste noapte....daca se trezea sau foia hop suzeta....nu adormea la loc ii dadeam cateva lingurite de apa sau ceai....nu i-a placut mult timp si apoi mi-a dormit legat de seara pana dimineata 5.30-6h

millie sa iti traiasaca fata....sa petreceti cu bine azi si sa uiti ca te intorci la munca....hai ca mai e putin si intri iar in concediu

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....37 cronologic....AM INTRAT IN LUNA A-9-AAAAA
doar 11 zile mai sunt pana la mare intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

dorinut nastere usoara!

am citit in diagonala..ca nu mai am timp..acum a inceput si facultatea si trebuie sa-mi fac prezenta pe acolo pana la inceputul lui aprilie..urmeaza o per mai grea pt mine!

marti mergem la control..asta mica cred ca coborat bine bine..k ma face sa ma duc la toaleta muuult mai des si ma streseaza lucrurl asta..mai ales ca fac cateva pic si apoi nimic..uff

abia astept sa o tin in brate..sa treaca primele 3 luni pana isi face programul de somn..si apoi incepe cu adevarat viata frumoasa cu doi copii:P

si de sapt care urmeaza vreau sa ma duc sa prospectez piata in legatura cu gradinita pt T..stau in cartierul Aviatiei..ma poate ajuta cineva cu ceva ponturi?

va

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12.03.09 si de fluturas de 32+

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

fetelor daca va apucati de pregatiri pt botez..dati un semn..k va putem da cateva ponturi si sa va ajutam in destul de multe lucruri..va promit k o sa facem ca acest eveniment important sa fie unul cat mai special, deosebit, de neuitat..si exact pt gustul vostru din toate punctele de vedere!

va si maine sa auzim numai de vesti bune!

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12.03.09 si de fluturas de 32+

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput