Mar.Apr 2011 (163) - Felicitari Dorinut@!!!

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

La multi ani Timeea ! Sa cresti mare si sa o asculti pe mami! Mami Millie felicitari pentru comorica ta !

Feli cu Miriam in burtica 39 s 2z
AMR Aproximativ 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui viss

vai,mandreac,te inteleg. cate emotii pe tine trebuie sa fie..nu numai ca afli data exacta, dar aceasta data ca e duminica sau luni, e tare aproape hai ca mai ai un pic, un picma tot uitam pe semnaturile voastre,AMR cateva zile..cate 1-2 saptamani..am devenit is noi odisee serioasa, nici nu mai am timp sa citesc si la cea din urma noastra.

35 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

AMR 2 SAPT.?

DA, am emotii si iti spun sincer ca nu realizez ce mi se intampla. Pana nu ma vad la spital, parca nu imi vine sa cred.Da si eu mai citeam la cea din urma, sa mai invat una alta, dar nici rabdare parca nu mai am. Tot astept sa treaca timpul. Lasa ca nici la tine nu mai este mult. Daca ai chef sa te uiti la in pantec, dar sarcini multiple, eu am vazut documentarul pe National Geographic si vreau sa iti spun la fel o mamica cu gemeni(obtinuti natural) a nascut la 38 de saptamani. Cred ca iti este tare greu cu doi, imi e mie cu unul, dar ai 2 bebelusi care te-au ascultat si au stat foarte mult in burtica.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 39 Rares Andrei

AMR cateva zile

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Citat:
citat din mesajul lui mandreeac

Lalely nu trebuie sa iti faci griji ca nu ai mai luat in greutate, ca bebe ia, fara nicio problema. Oricum el ia cam 200 de grame pe saptamana.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 39 Rares Andrei

AMR cateva zile

Mandreac...Multumesc de raspuns..asa sper si eu ca el sa ia in continuare ..Voi vedea maine daca este in grafic..

Iar pt tine noroc..ca este duminica sau luni sa ai nastere usoara si bebe Rares sa fie sanatos si cuminte!!

32+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 8 saptamani!!!!

Sarut mana! Sa dea Domnul sa fie totul bine pentru noi toate!

AMR cateva zile

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamira

ANDREEA deci sa scoatem motatele sau mai asteptam? Ca numa maine nu-i poimaine
Hai ca facem incalzirea

_
fericita cu o minune de in burtica alintata gombotica Alesia Maria 35+
AMR maxim 5 sapt.

Am niste emotii cumplite. Imi vine sa plang, sa rad , nici eu nu stiu ce sentiment traiesc.

AMR cateva zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

viss, o sa schimb si semnatura eram prinsa cu facutul temei

speranta, ne rugam sa fie bine si sa vina bebe sanatos si sa va faca cei mai fericiti parinti

ma duc sa-mi schimb semnatura si sa fac un nou capitol , ok?

revin cu capitol nou

_
Mind the Bump!35+ Sophia Nicole

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

burtici si mamici, am venit si eu de la spital, bb e bine, are 3012g( cat de reala o fi greutatatea asta....), a crscut, colul e inchis... dar avand in vedere trecutul meu glorios ma interneaza pe 11 martie, face analize si ceza nu stiu , pb pe 14?.... asa ca puteti sa ma treceti pe 14 si daca e ceva va anunt...
ma duc sa ma culc ca n-am dormit azi noapte mai deloc, sper sa recuperez din urma mai pe seara( daca am loc la calc)

mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 35+ cu dodoloatza frumoasa

AMR 3 saptamani
69/11

Uraaaaaaaaa! Felicitari din tot sufletul, ma bucur ca esti bine!

AMR cateva zile

Mergi la inceput

Deci motatelor la lucru va rog! Bine am zis ca avem un weekend cu cascada de bebelusi!
[majoret]Hai Speranta!

AMR Aproximativ 5 zile

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui speranta2008

buna

dupa cateva ture intre casa si spital, apar si eu cu vesti : MAINE, 26 FEBRUARIE - MA INTALNESC CU BAIETELUL MEU.
Astazi dupa ecografie mi- s-a decalat termenul de la 4 martie la 22 martie, deci bebele nu e bine, nu a mai luat deloc in greutate....asa ca maine vine pe lume....

"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" +38
(Matei19:26)

Tinem pumnii, sa dea Domnul sa fie bine! Dar ce s-a intamplat? Asta daca ai chef sa vb bineinteles. NE rugam la Doamne , Doamne pentru sanatatea ta si a lui bebe

AMR cateva zile

Mergi la inceput

Haideti motatelor!
Hai Speranta!!!

AMR Aproximativ 5 zile

Mergi la inceput

Felicitas, Strumphy .

Hai Speranta! Hai bebe sa vii sanatos pe lume! Ne rugam pentru voi!

AMR cateva zile

Mergi la inceput