Mar.Apr 2011 (163) - Felicitari Dorinut@!!!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamira spune:

FELICITARI DORINUT@
Multa sanatate pt. bebe Eduard si tie iti doresc o recuperare cat mai rapida.

ROXY bine ai venit acasa. Ai o printesa superba tare dulcica si cumintica. Sa va bucurati de ea si sa va aduca numai fericire

Am mai pus si eu o poza cu burtica de azi care parca e la fel cu cea de la 29 sapt. Legat de kg eu luna aceasta am pus cel mai putin, doar 2 si imi faceam griji ca o sa fie undeva la 5 kg. Sper sa fie la fel si in ultima luna

_
fericita cu o minune de in burtica alintata gombotica Alesia Maria 35+
AMR maxim 5 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medeea76nou spune:

Citat:
citat din mesajul lui Leeloo21

medeea felicitari!!!
te rog spune-mi inca o data (scuze daca ai mai raspuns..nu am citit scuze) de unde ai cumparat servetelele alea cu care sterilizai tetinele si protectiile de san..vreau neaparat sa-mi iau..da-mi un pont ca eu nu am vazut de la mine putere prin magazine si supermarketuri..ce-i drept..abia de la tine am aflt ca si exista asa ceva!

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12.03.09 si de fluturas de 33+

Gasesti la farmaciile Sensi Blu, da o cautare pe Google, sa vezi la care din ele (in zona ta).

Mamica de Tea (2006) si de Ana (2008), din nou 34+, bineinteles tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamira spune:

ANDREEA deci sa scoatem motatele sau mai asteptam? Ca numa maine nu-i poimaine
Hai ca facem incalzirea

_
fericita cu o minune de in burtica alintata gombotica Alesia Maria 35+
AMR maxim 5 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Viss nu mai baga in seama toate stanele de piatra. Ma gandeam la prietena asta a ta de ieri. Nu mai are rost sa-i spui prea multe. Se vede ca e o persoana care nu prea le are cu fineturile.
Orice mamica responsabila si careia ii pasa de copii ei va avea episoade de astea cu "drobul de sare". Doar suntem mamici, nu bolovani sau roboti.
Lalely esti o scumpa ce de griji ti-ai facut.Oricum anunt inainte sa plec la spital.
Roxy ce comoara ai acolo! Asa de linistita! Ca iti trece orice stres cand o privesti. Doamne chiar ca sunt darurile lui Dumnezeu copiii astia, niste ingeri!

Feli cu Miriam in burtica 39 s 2z
AMR Aproximativ 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medeea76nou spune:

Multumesc, fetele, pentru felicitari.
Daca s-a sters albumul intentionat, propun si eu schimbarea parolei.

Mamica de Tea (2006) si de Ana (2008), din nou 34+, bineinteles tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

strumph -pai , ce faci? somezi? dc ai intrat in 37, modifica si tu semnatura ta in 36+..ca uitasi de ea

35 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

AMR 2 SAPT.?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Anaxena eu sper ca cine a sters albumul a facut-o din greseala. Chiar ca e pacat! Asa poze frumoase. Acuma te cred ca nu mai ai chef sa le repui in ordine cu raceala si nasterea aici!
Da sunt de acord sa schimbam parola!
Salo_sama ma bucur ca esti bine . Ei ar fi bine sa ne prinda si pe noi viroza"a la Yasmi, a la Roxy", dar o sa vedem noi. Acuma de durut oricum va durea, ca doar e nastere.
Mandreeac da trebuie inacalzite motatele ca sa le scoatem !
Iony draga acuma sa vedem numai cum ne-o apuca pe toate deodata!

Feli cu Miriam in burtica 39 s 2z
AMR Aproximativ 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

burtici si mamici, am venit si eu de la spital, bb e bine, are 3012g( cat de reala o fi greutatatea asta....), a crscut, colul e inchis... dar avand in vedere trecutul meu glorios ma interneaza pe 11 martie, face analize si ceza nu stiu , pb pe 14?.... asa ca puteti sa ma treceti pe 14 si daca e ceva va anunt...
ma duc sa ma culc ca n-am dormit azi noapte mai deloc, sper sa recuperez din urma mai pe seara( daca am loc la calc)

mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 35+ cu dodoloatza frumoasa

AMR 3 saptamani
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

ia sa termin eu tema si dupa aia sa ma apuc de calcat ca ma asteapta 2 masini de rufe, hainutele bubulinei

Andreea, sper sa te cheme maine la control si duminica sa nasti , cat mai repede ca vad ca nu mai ai rabdare, emotii peste emotii si ganduri... ca fiecare din noi dealtfel

Simona, sanatate puilor si sa se faca bine repede ca vad ca tare sufera ala mic saracutul vaccinul ala ROr le-ai facut baietilor ?

Viss, eu am dormit si de aia nu am fost pe faza m-a doborat oboseala de la curatenia de ieri si nu te mai stresa si supara si tu cu cineva care nu stie prin ce ai trecut , adica sa fi simtit pe pielea ei temerile si suferintele, ne-am inteles da ?

medeea76, felicitari pentru vestile bune de la eco si sa iti treaca de tot raceala repede

felicitas sa nu uiti sa ne anunti cand semne de nascare sa scoatem motatele

Pisuc, cum am mai spus, boala grea asta cu curatenia, mostenire de familie mama e la fel , si la miezul noptii ea e cu aspiratorul/matura in mana... acum d ecand sta la casa de cativa ani, da cu matura, scutura si face curat pe afara cu lumina aprinsa noaptea si bunica-mea ii tot spune: mai lasa-le naibii ca doar nu te-am facut cu matura in mana Acum cateva zile cand ma plangeam eu ca mi-e greu si nu pot face curat am sunat la mama si ea incerca sa ma incurajeze saraca , asa de la sitanta prin telefon, ca sa le las si eu asa necuratate si cu praf si sa stau cuminte in pat, i-am spus eu ei, pai da, am si cui semana, ca ea de ar fi in locul meu, ar fi exact la fel ca mine ehh las ca trece , de marti o sa imi vina o tanti sa ma ajute la curatenie cate 3-4 ore pe sapt, imi ajunge, numai cat sa imi dea cu aspiratorul peste tot si sa se aplece pe la colturi la lambriuri sa stearga ca eu nu mai pot si sa dea cu mopul in bucatarie si bai si cam asta, restul fac eu in bucatarie si bai Asteptam pozici cu camera bebeului cand e gata

trimit asta ca mi-e ca schimba madutza capitolul pana ma mocosesc eu ca o baba ce sunt

revin

_
Mind the Bump!35+ Sophia Nicole

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

buna

dupa cateva ture intre casa si spital, apar si eu cu vesti : MAINE, 26 FEBRUARIE - MA INTALNESC CU BAIETELUL MEU.
Astazi dupa ecografie mi- s-a decalat termenul de la 4 martie la 22 martie, deci bebele nu e bine, nu a mai luat deloc in greutate....asa ca maine vine pe lume....

"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" +38
(Matei19:26)

Mergi la inceput