Mar.Apr 2011 (163) - Felicitari Dorinut@!!!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viss spune:

deea- nu te mai stresa cu carnaciorii. eu doar ma amuzam de ei.am avut asa ceva prin luna a 4-5-a. apoi au inceput sa mi se umfle picioarele. apoi s-au dezumflat mainile, au ramas picioarele, dupa care au disparut si alea.si de vreo luna, se umfla iar picioarele, dar mai ales unul, iar mainile le am ca de pianista, deci super-subtiri.de ce se acumuleaza lichidul in anumite zone, si nu in toate? ce importanta mai are? o sa treaca in curand..ca nu mai ai nici tu mult pana nasti

35 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

AMR 2 SAPT.?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

voi probleme cu leucorea avetzi??ca eu am leucoree la greu si in fiecare zi e mai multa..o fi din cauza ca e colul deschis sau leucoreea e o secretie vaginala?

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 37+ cum creste Alex
AMR 3 zile!!!!

Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Deea, si eu am degetele carnaciori uneori seara, dar pana dimineata trece. In schimb ma dor f tare degetele, incheieturile de la degete, mai ales noaptea. Ma trezesc de durere sau ma trezesc si imi dau seama ca sunt amortite de nu mai pot. Dureaza cateva minute de frecus si scuturat pana imi revin.

Miki, si eu zic ca decat sa te stresezi si sa plangi, mai bine mai mergi si la altcineva. Nu conteaza varsta inaintata a sarcinii. Nu cred eu ca un medic nu intelege nelinistea unei mame...

in S 31+ cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

deea eu am ceva cunoshtinte despre drenajul limfatic,ceea ce-ti pot spune este ca probabil ai centrii blocatzi cei care duc la maini care se afla la axila..incearca sa te masezi ushor cu mishcari spre inima..sper sa se rezolve

viss stai linishtita..sunt sigura ca bebeii vor fi perfectzi,ai sa te intalnesti cu deea in spital...ce invidioasa sunt pe voi!

AMR 3 zile!!!!

Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deea99

fetele nici nu pot sa tastez oare ce inseamna asta..am degetele de la maini ff umflate si rigide....nici nu pot strange pumnul...iar ca marime arata ca niste carnaciori....in rest nu sunt umflata , nici la fata nici la glezne
sarat nu am mancat nimic...mai pateam cu buza de sus cand mancam gogonele sau varza murata

ana ciudata situatia cu albumul....daca sunt poze prea multein el nu se poate nula singur..zic si eu....
Roxy vezi ca tu nu l-i dat pe privat....nu are lacatul acela rosu in dreptul lui....eu nu ma pricep dar parca asa este la ale noastre

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....37 cronologic....AM INTRAT IN LUNA A-9-AAAAA
doar 11 zile mai sunt pana la mare intalnire

Eu le am de multa vreme asa, mai ales cand ma trezesc nu ma pot sprijini in maini ca am dureri groaznice. Nu iti mai spun ca nu mai port verigheta care era marimea 10 si acum o sapt am incercat-o pe a sotului marimea 17 si a lui mi-a venit. Nu iti face griji, ca nici eu nu mananc sarat, de la sarcina se petrec toate.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 39 Rares Andrei

AMR cateva zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Aly carnaciorii cred ca-i pun la prajit de pranz ca si asa stau cu burtosu-n sus si nu am pregatit nimic....si acum ma intraa fimea ca ea ce manca.am ciorba de vacutza dar nu e buna pt ea

Visss vezi ca te cert eu daca nimeni nu mai indrazneste....
doamne pai ai ajuns cu bine pana aici si ce atata paranoia...
ia mai bine cauta tu carucior si scoici pe net

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....37 cronologic....AM INTRAT IN LUNA A-9-AAAAA
doar 11 zile mai sunt pana la mare intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Anaxena, si eu am o secretie mai abundenta si mai apoasa decat in general. Iar ceea cea am obs de 2 zile fac pisu foarte des si fffff mult...si parca sa zic ca nu consum lichide pe masura...oare pierd din lichid??? Nu cred!

Eu sapt viitoare merg la control...sa vedem ce si cum!!!

Ally , Eduard 35 sapt bebe

AMR 5 saptamani MAXIM !!!

Mergi la inceput

Miki eu m-ash fi dus cu siguranta si la un alt dr...pai esti in s39 ce DD mai ashteapta ca sa o scoata,mie imi scoate pe bb de la 37s si cand zici Ion Ionut nu zici ca e cu capul sa nu shtie ce face..dc nu mai e cazul sa stea desi la mine problema e la mine nu la bb,sa iasa bebe ca ii e mai bine afara...oricum nu te stresa,dar du-te la un ecografist bun,du-te la Iosup nu tu ai fost la Iosup sau n-am eu memorie buna?costa ceva bani dar macar afli nishte chestii clare!

AMR 3 zile!!!!

Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Anaxena, si eu am o secretie mai abundenta si mai apoasa decat in general. Iar ceea cea am obs de 2 zile fac pisu foarte des si fffff mult...si parca sa zic ca nu consum lichide pe masura...oare pierd din lichid??? Nu cred!

Eu sapt viitoare merg la control...sa vedem ce si cum!!!

a mea e cremoasa si din alb s-a dus in galben-crem!

AMR 3 zile!!!!

Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Andreea, numai maine nu-i poimaine!!!

Stai sa vad, ca l-am sunat pe dr si mi-a zis ca ma suna el intr-o ora. Am niste emotii, daca imi spune ca nu ne vedem maine innebunesc efectiv, dar sper sa nu fie asa.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 39 Rares Andrei

AMR cateva zile

Mergi la inceput