Caut polidin urgent!

Caut polidin urgent! | Autor: ALTESA

Link direct la acest mesaj

help fetelor care mai aveti polidin am nevoie macar de 30 de diole ca sa-l fac 3 luni. vi-l platesc am cautat peste tot si nici nu gasesc mai prost este ca nu se mai fabrica.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

se gaseau la farmaciile dona , dar am intrat pe site si zice ca nu este disponibil produsul...mai poti incerca la institut, poate mai au ei http://www.cantacuzino.ro/ro/?s=polidin&submit=Find
dar am si eu o nelamurire , pt ce iti trebuie 30? eu stiu ca doza maxima este de 6 filole in 3 zile, cate 2 intr-o injectie...cel putin asa am facut eu polidin si am facut de la 2 ani pana mai incoace... vb cu dr ca doza mi se pare foarte mare.
bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

xdidi imi trebuie 30 pt 3 luni de tratament adica 10 pe luna .

problema este ca nu se mai fabrica si ma gandeam ca poate mai are cineva si nu le-a folosit.

Mergi la inceput

altesa scuze ca tot insist, dar cine ti-a zis sa faci 10 pe luna? si eu stiu ca tot 3 luni se face in primele 3 zile de cm, cate 2 pe zi...oricum intereseaza-te la mai multi doctori, ca eu efect imunostimulator si sa nu fie periculoase prea multe...citeste prospectul si suna la institut sa te lamureasca , sunt doctori buni acolo si mai ales ca ei produc polidinul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

eu am facut in primele 5 zile ale Cm cate 2 fiole pe zi.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 12+ cu .
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

salutare si cine ti le-a recomandat?? sincer si eu am vrut sa incerc strategia cu 3 luni de polidin, dar n-am primit recomandarea de dr ginecolog , ci din auzite....eu stiu cum se face schema de tratament pt raceli si gripe pt ca am facut mult polidin, iar mama facea injectii la tot cartierul...de asta sunt asa de bulversata ca n-am auzit de perioade asa mari de tratament cu polidin...pls sa-mi raspundeti ca poate la urm control abordez si eu subiectul ...merci mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

xdidi si eu pentru anexita am facut anul trecut.Mie doctorul ginecolog mi-a recomandat sa-mi fac 5 zile cate 2 fiole pe zi timp de 3 luni.Eu am luat in acest timp si antibiotice si mi-a trecut anexita.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 12+ cu .
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evanescence spune:

altesa uite aici un link,am vazut ca mai este pe stoc
http://efarma.ro/products.php?id=1083

sper sa te ajute

"Sa nu uitam sa ne bucuram de Viata"

Mergi la inceput

deja am sunat la acest site si nu mai au.

nu se mai gaseste pe nicaieri si nici nu se mai fabbrica singura speranta este sa mai aive cineva pe acasa si sa fie in termen.

va multumesc oricum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndaLogan spune:

Buna daca te intreseaza eu am o cutie de 10 fiole care nu imi mai trebuie.

Mergi la inceput

andalogan cand expira , vrei te rog sa te uiti pe cutie?

8+

Mergi la inceput