Pufi iubiti de Ian-Feb 2010 (227) !
Raspunsuri - Pagina 9
simplicity spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui miremia
Am rezolvat eu. Ruxita pune si una cu el bebe in caz ca se decide cu 2 foto. _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Lenea e sinucidere blanda."
tomaca spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui simplicity
Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "Lenea e sinucidere blanda." |
Cum, cand? Mie mi-a scapat!
Acum inteles de ce i-a facut mami 2 moatze. Ca sa vada lumea ca are fata cucuiata. Ca are aer si mai de fasmeata.
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
Povestea Trandafirasului Raisa
micki_mica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui simplicity
Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "Lenea e sinucidere blanda." |
Mami a lui Kiti
martisoare handmade
si alte nebunii crosetate sau din margelute
miremia spune:
Simply mi-ama mintit....si Mara tot cu tzitzi al greu. Mananca 2-3 guri la micul dejun, o gura la pranz si seara mai baga 40-50 d eg de iaurt cu vanilie sau borcanel de la Plasmon. In rest mai rontaie cate un covrig, paine, orez expandat, fructe si mulltaaaaa tzitzi.
Multumim pt felicitari.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
ayanna_xem spune:
Buna seara...
...am citit ultimile doua pagini...
Ruxi, esti de coma...plesneste sentimentalismul in tine nu alta... Fetele (inclusiv io, chiar daca nu eram on-line) au plans aici cu lacrimi de crocodil cand au revazut colajul si tu n-ai empatizat deloc...fii si tu mai diplomata...
Acum serios, pot sa confirm faptul ca atunci cand s-a facut colajul s-a tot anuntat si s-a zis de poze de foarte multe ori si cu foarte mult timp inainte...doar care au citit pe diagonala sau care au intrat rar sau care pur si simplu n-au vrut sau n-au avut acces la parola nu au incarcat poza in albumul de colaj, dar Cristies a avut toata bunavointa...mi-amintesc ca m-am mirat atunci cat de tare s-a implicat...si ce rezultat frumos a iesit.
MIRE, pai mersul delfitzei e de scris in PS??? Ar trebui sa-l pui in titlul capitolului si sa te mandresti... adorabila mergacioasa...
SIMPLY...sa ai o vacanta superba, sa te odihnesti, sa te relaxezi, sa te distrezi si mai ales sa-ti incarci bateriile...
TOMACA...pupam Tudorelu Buturelu, sa doarma linistit toata noaptea...auzi la ea, scheme a la zgubi...
_
Mami de zgubilice cu ochi de ciocolata
ayanna_xem spune:
Fetele, vroiam sa va intreb ceva...ati observat cumva la pufuletii vostri momente in care le este frica de ceva?
Sa va povestesc ca sa intelegeti mai bine intrebarea...in seara asta ma jucam cu zgubilici si la TV era mondenii...nu era atenta acolo, se uita pe carte, dar eu mai trageam cate un ochi din cand in cand...La un moment dat a aparut intr-o sceneta personajul 'moartea', cu o masca din aia ca in scary movie, urata rau...Daria si-a auncat la un moment dat ochii in ecran si a avut o reactie de teama...a inceput sa se matzaie si a venit si s-a lipit strans de mine si parca se ascundea...am fost atenta la faza si am observat ca avea reactia asta numai cand aparea personajul uracios. Am ramas mirata...pentru ca e prima oara cand vine in contact cu o imagine de genul asta, urata, hidoasa, care simbolizeaza ceva rau si ea face asociere negativa si reactioneaza...
...bine...o explicatie eu as avea...legata de inconstientul colectiv si arhetipuri si 'amintirile' cu care ne nastem...dar eram curioasa daca se mai manifesta la cineva si daca face parte din chestiile obisnuie la varsta asta...
Am mai observat o faza similara cand am mers la spital cu manuta, sa-i punem ghipsul...era intr-unul din saloane un batran legat la perfuzii, foarte slab si galben si tras la fata, imaginea lui m-a cutremurat si pe mine...arata aproape ca un mort...viu...si Dariuca cand l-a vazut a urlat efectiv incontinuu si se uita cu o spaima la el si tot asa se ascundea in spatele meu si desi iesisem din salon tot cauta cu privirea parca sa se asigure ca nu mai este acolo si ca nu mai e nici un pericol...
Se mai teme de baloane sparte...dar aici am inteles logica pentru ca s-a spart un balon in timp ce se juca cu el si s-a speriat si acum cand vede un balon spart are o reactie de teama...logic de altfel...aici face asocieri, inteleg...dar la faza cealalta?
Mai citisem undeva despre spaimele nocturne...puseuri de plans, panica prin somn fara suport real...nu e cazul la noi si sper sa nici nu fie, ca cica e naspa tare, plange si nu-l poti calma in nici un fel orice i-ai face si i-ai da...
...dar si recatiile astea imi ridica semne de intrebare...
Eu sunt total impotriva ideii de bau-bau de exemplu, nu vreau sa-i creez copilului meu spaime inutile si nu inteleg de unde si pana unde reactia asta...
Pliz, daca observati ceva de genul asta si la pufii vostri spuneti-mi si mie ca sa-mi dau seama daca este o chestie generala sau e cazul sa-mi fac griji...
_
Mami de zgubilice cu ochi de ciocolata
lucia2000 spune:
Bravo mara
Ayanna lui Teo ii e frica de zapada.
N-am mai vazut asa ceva
Vroiam sa-l punem in picioare in zapada sa-i facem poza.
Cum il puneam jos se punea pe plans si vroia la mine. Cand il luam in brate din zapada ma tinea strans de gat cu ambele maini sa nu cumva sa-l mai pun in zapada.
Ii place sa priveasca zapada pe geam, ne plimbam afara cand e zapada, dar sa nu il pun jos in ea.
Adevarul e ca a doua oara nu am mai incercat sa-l pun(adica in alta zi).
Pe mine la ora asta ma chinuie talentul. Incerca sa crosetez gargaritze
arwen92 spune:
imi aduc si eu aminte de acel album in care erau poze ptr colaj
parca asa si se numea:"poze colaj"
dar vorba mirelei! ACUM VA APAREA SI DARIUS IN COLAJ
simplicity spune:
Ayanna la Ariana am avut o faza din asta cu teama;are colocatarul un magarus de plush(exact cel din Shreck-cu dintii la vedere-faimosul zambet de donkey),ea cand l-a vazut s-a speriat si mereu cand mergea acolo(orice faceau) ea se retragea,plangea....eu am luat magarusul l-am mangaiat,pupat,jucat...ii explicam ca e o jucarie,ii dadeam si ei sa pupe...etc....faza e ca i-a trecut,acum se joaca cu el,il plimba(a contat mult faza cu explicatul si consolat);
evident ca situatia la tine e alta,nu putem compara "moartea" cu magarusul,dar ti-am relatat ca si noi am intampinat asa ceva;am mai avut o faza cu antemergatorul,a cazut,nu foarte tare dar mereu plangea,se cuibarea la mine cand incercam sa o apropii,cu antemergatorul nu mi-a mai mers,nici nu am mai insistat....
de unii batrani si ea se mai sperie si plange,mai ales de aceia care chiar daca zambesc tot "ciudat" arata
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Lenea e sinucidere blanda."
miremia spune:
Tomaca, micki, ayanna, lucia
Ayanna am stat si m-am gandit...nu cred ca i-a fost teama de ceva ce a vazut dar i-a fost teama de ceva ce a simtit. Si se si sperie (cand facem cucu-bau de dupa colt desi stie ca o sa apar tot se sperie, dar rade) si cand o mai surprind facand lucruri nepermise sare in sus (e tare dragalasa). Oricum mie mie nu mi se pare chiar anormal sa-i fie frica. Acum, stiu ca frica si speriatul sunt lucruri diferite, dar stiam ca daca un copil nu se sperie atunci este o problema ( vand eu castraveti gardinarului )
Arwen
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)