Pufi iubiti de Ian-Feb 2010 (227) !
Raspunsuri - Pagina 10
miremia spune:
Ce ciudat e fara pufuleti de sarbatorit....mai sunt doar vreo 4-5.
Tre' sa-mi bag copilul la sedinta foto pt colaj.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
simplicity spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Ce ciudat e fara pufuleti de sarbatorit....mai sunt doar vreo 4-5. Tre' sa-mi bag copilul la sedinta foto pt colaj. _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Ma gandeam la colaj,nu prea am eu idei (stralucite),dar imi dau si eu cu parerea...la prezentare,inainte de pozele cu copii sa spunem ca s-au legat prietenii frumoase intre mamici si mai ales intre pufuleti;am putea spune la poza fiecarui copil numele si un alint/porecla(gen "Xulescu terorist") ...sunt niste idei,ma chinui sa gasesc ceva mai bun
Editez sa spun ca am putea adauga si poze de prietenii(gen intalnirile de la mare-tudorel cu bobitza,teo cu alexandra etc,din bucuresti-unde stau copii si se joaca pe iarba)
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Lenea e sinucidere blanda."
arwen92 spune:
simply,sau putem pune si poze de la intalneli si cine nu a putut participa sa puna poze cu ea,si copilul...sau poate ca nu e o idee chiar asa buna
simplicity spune:
citat din mesajul lui arwen92 simply,sau putem pune si poze de la intalneli si cine nu a putut participa sa puna poze cu ea,si copilul...sau poate ca nu e o idee chiar asa buna arwen92,mamica fericita in al 9lea cer ,de Darius-Mihail Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!! minunea mea pufoasa cu ochiii de migdale coapte Daca plangi pt ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele!-Rabindranat Tagore |
acum fiecare evident ca isi spune parerea,poate nu la toate ne place...dar din mai multe idei se va alege ceva cu siguranta bun
Motto-ul de azi:
arwen92 spune:
simply,nu am avut cum sa vad.daca observi ai editat cu 1sec dupa ce postasem eu mesajul
simplicity spune:
citat din mesajul lui arwen92 simply,nu am avut cum sa vad.daca observi ai editat cu 1sec dupa ce postasem eu mesajul arwen92,mamica fericita in al 9lea cer ,de Darius-Mihail Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!! minunea mea pufoasa cu ochiii de migdale coapte Daca plangi pt ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele!-Rabindranat Tagore |
Motto-ul de azi:
miremia spune:
Ce idei frumoase aveti fetelor! Mie imi plac toate, numa' sa nu apar in vreo poza de cand eram 70+ ca la cat m-am tot chinuit sa slabesc...
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
simplicity spune:
citat din mesajul lui miremia Ce idei frumoase aveti fetelor! Mie imi plac toate, numa' sa nu apar in vreo poza de cand eram 70+ ca la cat m-am tot chinuit sa slabesc... _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
desi ar fi frumos sa avem un colaj cu pufi in brate la mamici
Motto-ul de azi:
sorina_bz spune:
Buna dimineata...o cafelutza...primiti?
Ati avut mare spor la scris aseara...
Mire...felicitari pentru mergacioasa!
Tomaca...pupam Tudorelul, sa nu aiba reactii.
Livia...cum v-ati distrat ieri?
Simply...concediu placut!
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
ale1212xa spune:
neatza
sorina multumim de cafea..fug si eu sa fac una ca Dragos e daja in patrulare si sper sa apuc sa beau macar o gura ca sunt un pic fresh-presh
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem