Pufi iubiti de Ian-Feb 2010 (227) !

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Cum se spune?! Fiecare copil e unic.....poate ca pe unii nu ii afecteaza asa mult faza cu dintii,poate ca suporta mai usor;la noi nu a fost asa,la masele a fost greuuuu si inca mai e de iesit cate un coltisor - si acum mai geme;trebuie sa te inarmezi cu multa rabdareeee si intelegere ca nu ai ce face,trebuie sa ii faci sa ii fie cat mai comfortabil...e dureros sa il vezi cum plange,geme....dar pt copil e si mai dureros ca el suporta durerea

Eu sper ca nici un copil sa nu treaca prin asta;
ingredientul principal in toata faza (parerea mea): comfortul=siguranta ca esti langa el

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Lenea e sinucidere blanda."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

daAAA...SA FII AMMA LA PATRAT..............

Bea, mami de Ivan nazdravan...(14.01.2010)

You are perfect...to me...

Exact replica asta i-am dat-o si eu in gand cand i-am citit mesajul.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Multumesc frumos la amandoua....

Nu mai vreau sa tapez pe subiectul bebe 2 ca v-ati saturat deja sa ma auziti si nu vreau sa par nici paranoica(ca nu sunt).....

Toate sunteti dragute ,mereu mi-ati spus lucruri frumoase ...

Despre dintisori(Tomaca ):avem 6 + 2 care acum au spart gingiuta + 3 maselute si unu in viitorul fff apropiat

Motto-ul de azi:

nuuuuuuuuuuuu mie imi place..............la nebubie subiectul bb2............
pe bune.............

mi dor de vremurile alea cand oare is sau nu?
oare cate liniutze ies?
oare de ce mi-e rau?
oare am bb in burtik?
wowwwwwww

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Astazi am fost si am facut infanrix penta. AM ajuns cam pe fuga. N-a avut nimic, dar cand a vazut ca-l dezbrac.... Nu i-a mai placut. Nu a uitat nici acum decalotarea....

In fine cu ceva plans am trecut, am facut vaccinul. Cred ca si ceva somn ca a adormit in masina.
Avem 11,8 kg (ura continuam sa luam cam 200 g / luna, mie mi se paruse ca a luat mult mai mult) si 82 cm. Asta estimam caci cam toate bodies (si cele 85-92 cm) sunt cu vedere la maneca.

Incisivii de jos si premolarii stau sa plezneasca. Dar el tot e cuminte si doarme si mananca. Cred ca avem noroc.

Una peste alta, cand a adormit azi a fost intrerupt. Rezultatul a fost ca pe la 7 si ceva a reusit sa adoarma dupa un plans isteric in care a dat dupa o banala maraiala, de nu stiam ce sa-i mai fac. Voia sa doarma si nu putea, il puneam in pat, urla si mai tare, il lua in brate, la fel. Cred ca dupa ce s-a epuizat a reusit sa-si dea seama ca are bibe alaturi si a adormit / linistit. Cu body desceiat, pampers sui, cu o bluza jumate scoasa - jumate pe el. Dupa ce a adormit si manca bibe, am reusit sa cosmtizam cu un pantalon si sa scoatem bluza. L-am pazit o ora ca dormea cu suspine si am bocit si eu langa el pana l-am pus in pat.

Horor! eu nu am avut ocazii sa-l vad asa si chiar mi s-a facut frica. Face urat la nesomn. Ca maica-sa.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Povestea Trandafirasului Raisa

Offff sigur are el o suparare mare . Poate de la masele , vorba lui BEA...ce mici si incercati sunt ei

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Si sa va explic misterul de ce sunt la schimbul 3 zilele astea (daca va intrebati cumva desigur ).

Am avut 2 zile de conferinta (cand am facut si altele dupa cum se vede) si n-am fost la birou. Iar seara nu e sotul, fiind in deplasare. Asa ca.... recuperez.

Si la conferinta asta f profesionala m-am intalnit cu vechi cunostinte, care mai de care cu ani de professional work si gradatii. Si ne-am pus noi pe facut un grup si discutat, ca daca ne vedeau ceva cunoscuti sigur ziceau ca dezbatem un deferred tax ceva ( pt cunoscatori). Ei bine, fiecare povestea cu a avut burta cand a fost gravida, cele mai tari cazaturi ale copiilor, cele mai tari nopti nedormite. D'astea grele.

Si am aflat de la o tipa f umblata in lume (maritata cu un strain) ca in vest exista asa numita boala a copilariei "three days fever". Cand copilul face noaptea febra f mare 40, 41 cu ceva, dar nu are nimic altceva. Ziua cedeaza, noaptea horor! 3 zile, dupa care se reduce la 38 febra noaptea a 4-a zi, dupa care gata. Este un virus.
A ajuns la urgente noaptea la Berlin, au facut toate investigatiile inclusiv cu loat de sange, dupa care medicii s-au relaxat. Are boala de 3 zile febra. Asa i-au scris in carnetul de sanatate.
Ce crcobauri or mai fi i astia?

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Bea, Simply, alexutzza - merci pentru incurajari.

Sper totusi sa fi fost asa de la nesomn. A mai plans el cand era mai mititel cand am plecat in deplasare si n-a dormit la timp, dar nu chiar asa de tare. Poate unde era si mai mic, nu avea atat forta la plans. Plus vaccin...

Cat despre dinti, eu sper sa semene tot cu mama-sa si sa-i dea asa mai catinel (in 10 ani a iesit o masea de minte - mai festina lente. Pana acum n-am excelat la iesit dinti, n-avem decat 6 usure-usurel de la 6 luni.

Voi in schimb lucrati cu mai multe de-o data si asta este wow!
Sunteti pe varianta aceea cu crestere accelerata care mie mi se pare crunta si pentru adult(stiu pe cineva caruia maseaua de minte i-a iesit in 2 zile - crunt), dar pentru o mogaldeata?

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Cu mutatul. Ioana, ce zici, e ok?

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Bea - am citit emailul tau. Triste povestile astea. Eu n-am sa pot intelege niciodata de ce un parinte nu face un efort sa-si verse frustraile in alta parte decat pe propriul copil. Parca si in alcool ar fi o varianta mai buna. Oricum vad ca esti puternica si mintea ta vrea sa curete lucrurile acelea care o macina si sa ajunga la o pace. Poate si cu ajutorul lui Ivan.

Acum, ai tai cum mai relationeaza cu tine?

Povestea unui Dor

mda..............
trist dar adevarat, si uitat..

nu stiu........de ce a fost asa, sau de ce nu a fost altfel........
dar nici nu mai conteaza...........

sper ca ziua de maine sa aduca lucruri mult mai bune si frumoase si ceea ce a fost trist si dureros sa putem uita cu totii...........

relationeaza absolut normal.............
nu cred ca eis tiu ca ceea ce au facut a fost rau....................

il tin pe ivan in puf........nu.......l-ar tine.........semn de parere de rau....nus tiu...........oricum.....e ok...........in mare........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Fetele dupa cum stiti eu plec in concediu,mi-ar placea tare mult sa apara si Ariana in colaj,eu nu stiu sa fac ...m-am gandit ,daca sunteti de acord, sa deschid un album in picasa -poze colaj- si sa pun o poza care mi-ar placea.

Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:

Fetele dupa cum stiti eu plec in concediu,mi-ar placea tare mult sa apara si Ariana in colaj,eu nu stiu sa fac ...m-am gandit ,daca sunteti de acord, sa deschid un album in picasa -poze colaj- si sa pun o poza care mi-ar placea.

Motto-ul de azi:

Foarte bine te-ai gandit cu albumul! Sa-si puna fiecare poza pe care o doreste acolo, poate se indura cineva sa ne faca colajul.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Citat:

Motto-ul de azi:

pai da poti face, normal..........

nici eu nu stiu sa fac eventual ma documentez sa vaz ce si cum..............dar nu am mai fc ever...........

nopate buna!!!!!!!!!!!!!

concediu placut!!!!!!!!
sa faci multe poze!!!!!!!!
sa te agndesti si la noi!!!!!!!!!!

Mergi la inceput