Aspirante optimiste >(642)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

cori, e foarte posibil

corpul galben se formeaza dupa ovulatie si secreta progesteronul necesar embrionului sa se fixeza si sa traiasca pana apare placenta si preia functiile acestuia

deci.....mult noroc
dar in ziua aia cu eco ai prestat, da?

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

yeap, am prestat aseara cand ne-am intors de la eco
dar parca imi vine sa mai fac putina miscare si azi ..hm, dar cred ca a trecut cam multisor de la ov..

http://lt1f.lilypie.com/Q9Q6p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

nu neaparat....nu se stie de unde sare "iepurele"
asa ca treci la treaba

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Katy imi pare rau daca tu crezi ca iti vin uratii dar nu iti pierde speranta poate e de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Cori cum sa nu faci miscare()astazi doar e dragobetele.Si presteaza cu spor pana ce vezi rosu ca nu se stie ce pune DD deoparte pentru fiecare.

Eu ma bag in pat ca sunt obosita noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

si eu va las..imi pun sotul la treaba ..chiar daca nu o fii..macar asa de dragobete..vorba Mihaelei

va pe toate

pt voi..sa vina primavara mai repede

http://lt1f.lilypie.com/Q9Q6p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Citat:
citat din mesajul lui bradraisa

Buna
de citeva zile citesc pe forum si nu stiu ce sa fac. Am o problema dar nu cred ca sunt asa de optimista. Am un copil si de 5 ani incerc sa-l concep pe-al doilea dar nu iese. Si la primul m-am "straduit".
Luna aceasta mi/a venit ca niciodata o zi plina si apoi cite o picatura timp de 3 zile. NU vreau sa mai vad teste negative si de doctori m-am saturat

In primul rand: Bine ai venit!
Nu stiu ce sa zic, nu mi se pare ceva iesit din comun, poti spune ca este un ciclu normal. Dar evident, ca daca vrei sa stii sigur va trebui sa faci un test.
Ah si scrie repede 10-12 mesaje ca este inca moderata si nu putem vedea mesajele tale live.

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

...s-a deschis odiseea de noiembrie-decembrie... o stiti p'aia cu un ochi plange unul rade ...Sper sa se umple de mamicute si de bebelusi frumosi si sanatosi...si daca om fi si noi printre ele tare bine ar fi!

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Stai, Mada, ca nu s-a inchis, doar deschis ... nimic nu este pierdut, sigur mai sunt locuri si pentru noi

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_iasi spune:

nopate buna aspirantelor si mie....multe liniute pe aceasta noapte ,papa

asteptam un ,teodor de 2 ani,tati si eu!

Mergi la inceput