Aspirante optimiste >(642)
Raspunsuri - Pagina 6
PaulaFrida spune:
Neatza fetele
Va astept la cafelutza
-ici si o zii faina
In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
Lia73 spune:
neata paula
ma servesc si yo cu una mica, asta turceasca e tare
bradraisa bine ai venit
sedere cat mai scurta la aspirante
s noi ne-am saturat de medici dar nu avem incotro
pozulici
www.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank">TB Asteptam barza!!
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
lucianamoga spune:
Neata!
Iau si eu cafea!Mersi Paula
Eu declar Z2 si ca sunt in butoi atat de adanc de nu cred ca-i mai gasesc iesirea
Oricum , multumesc pentru vorbele bune ,
Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
Lia73 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lucianamoga Neata! Iau si eu cafea!Mersi Paula Eu declar Z2 si ca sunt in butoi atat de adanc de nu cred ca-i mai gasesc iesirea Oricum , multumesc pentru vorbele bune , Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011! |
luciana
ce ai?
nu a venit primavara
d-aia intarzie berzele noastre
vine ea
o sa vezi
ia uite,www.220.ro/funny/Partly-Cloudy-Pixar/hWwIfrkhOs/" target="_blank">barza ta munceste
pozulici
PaulaFrida spune:
Lia mersi de filmuletz,de fiecare data cand il vad ma face sa rad,m-as uita non-stop la el,saraca barza
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
lucianamoga spune:
Mersi Lia
Esti tare draguta
Stau pe aici poate imi revin incet , poate vin niste fete cu niste teste frumoase..........
Oricum ma simt f rau si fizicul nu ma ajuta deloc nici el pt ca mi-e foarte rau de asta noapte
Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
Lia73 spune:
SUNTEM TOATE OPTIMISTEEEEEEEE
pozulici
elenusht spune:
Corina S nu imi amintesc (cel putin de cand monitorizez) sa ovulez atat de devreme...tocmai asta e si nedumerirea mea! Vo merge maine la echo sa-mi confirme! Oare daca am ovulat mai devreme si uratii vin mai devreme?
Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!
vreau sa fiu !!!
Bob_Pixel spune:
Buna dimineata, girls ! Iau si eu o galetusa de cafea, ma simt foarte obosita, de 2 nopti dorm prost si plang mult.
Katy, iar ne luam de manutze, vad. Aseara a inceput spottingul la mine (dupa testul negativ de miercuri). Vad ca vine la 28 zile a treia luna consecutiv. Zic mersi ca am reusit sa recoltez ieri dupa-amiaza pt pap, secretii si culturi. Acum plang, acum ma calmez, sunt hopa mitica in butoi. Astept cm diseara sau maine, luni probabil merg sa fac analizele hormonale de z3. Ma bate gandul sa dau navala peste doctorul meu sa imi faca alta HSG luna asta (prima e facuta acum 1 an si am inteles ca trompele se pot infunda din nou cu usurinta), daca ies analizele la timp. Sunt obsedata de trecerea timpului.
P.S. Incep sa ma agit gandindu-ma cum ar fi sa raman gravi ca data trecuta, in aprilie... ma apuca jalea gandindu-ma cum s-ar repeta istoria
Un ingeras pierdut in luna 6... asteptam un curcubeu dupa furtuna !
PaulaFrida spune:
Bob imi pare tare rau ca a inceput spotting la tine
Nu te mai gandi ca iar o sa mearga lucrurile cum nu trebuie,trebuie sa iasa bine,fii optimista
Si eu sunt putin stresata avand in vedere ca am avut bebe cu probleme care ne-a parasit la 27 de sapt,dar trebuie sa gandesc pozitiv ca o sa raman gravi din nou si ca o sa nasc bebe sanatos
Iti faci numai rau daca tot pui raul inainte si te stresezi
Sper ca nu te-am suparat si eu mai rau
Dr.Seuss
Trying To Conceive