Aspirante optimiste >(642)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_iasi spune:

buna lorena,despre ce secretie vb.?te intreb ca eu am tot o secetie care e mai inchisa la culoare nu e alba,luna asta am fost intro faza aiurea ca nu am idee cum a raspuns organismul la pierderea avuta,si tocmai spuneam mai sus ca ovulatia greu o sa-mi dau seama cand va fii de acum lasam in voia domnului,nu mai caut fel si fel de semne,dar din ce ai scris tu sa inteleg ca ma apropii de menstruatie...sau poate fii si secretia asta inainte de ovulatie.
Inainte sa am aceasta problema menstruatia imi venea la 24 de zile si uratii stateau 5 zile la mine si acum nu stiu cum sa mai socotesc ?!ar trebui sa astept ceva timp pana va reaparea menstruatia ca sa socotesc acum intervalul intre menstre!ce ciudat
la prima sarcina nu m-am mai agitat atata si acuma parca nu mai am rabdare

asteptam un ,teodor de 2 ani,tati si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

ioana ai pus o intrebare foarte grea
nu prea stiu cum sa-ti raspund ca pot fi multe cauze
secretia obisnuita aia inafara ovulatiei sau spotingului e albicioasa
secretia specifica ovulatiei e incolora si ....scuzati-mi limbajul.....e ca un fel de mucus....stii tu cand esti racita.....e elastic....nu stiu cum sa iti explic
iar ce am eu acum e aia obisnuita, alba, cu firicele maro....semn ca imi vine menstruatia

dar, eu la prima sarcina am avut spotingul, pete maro cam 3 zile cand trebuia sa-mi vina, dar slabe cantitativ....asa ca din pacate nu prea stiu ce sa-ti zic

vezi la tine poate ca inca se elimina
ai fost la dr, a verificat daca s-a eliminat tot ca asa trebuie
o foarte mica bucatica de produs de conceptie daca ramana da o infectie serioasa care duce de multe ori la septicemie....nu te juca
daca nu ai mers la medic du-te urgent

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

katy mersi de raspuns,dar ideea este ca nu stiu daca secretia care o am e inainte sau dupa ovulatie?

Mergi la inceput

fetelor, am adaugat poze noi pe picasa

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

Mergi la inceput

lorena foarte daruta esti,pai la doc am fost in timp ce aveam inca aceea hemoragie,si doc a zis ca totul e normal mi-a facut si eco, si mi-a zis ca nu are rost sa faca chiuretaj ca sarcina a fost mica si totul va decurge de la sine si normal,el mi-a zis sa-l contactez in caz de sangerarea tine mai mult de o saptamana dar in ziua 5 sa oprit si in ziua 6 putin vizibil mai era,m-am indopat cu clorocalcin si cu inca cev anu mai stiu.dar bun sfat am sa merg poate pe luni la un control gineco ca sa fie totul pregatit pentru urmatorul
am o senzatie asa de aiurea,eu imi doresc foarte mult copii,chiar daca da dd sa fac pana la 4 -5 sanatosi sa fie ,dar na cum va vrea dd

Mergi la inceput

ioana, cum vrei tu
si eu am trecut prin asta
am pierdut prima sarcina la 8 sapt si dr nu a vrut sa ma chiureteze dar m-a urmarit constant
e foarte bine ca ai luat antibiotic
tu mergi la un contol sa vezi daca s-a refacut cum trebuie endometrul si sa vada daca e totul in regula....nu sta asa
eu una am asteptat menstruatia de dupa pierdere si apoi am ramas iar....am pierdut-o si pe a doua dar din cauza trombofiliei netratate ci nu pt ca nu am asteptat mai mult....dar ti-am zis am fost atent monitorizata

mergi si sa ne tii la curent
tin pumnii sa vina repede bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

fetelor, nici la mine nu e bebe ....luna asta
secretia e maro
a fost alarma falsa...oricum sansele erau minime sa se intample ceva acum
dar trec uratii si ma pun pe treaba
nici test nu mai fac ca e clar

tin pumnii celor ce urmeaza la testat

daca secretia e maro nu sunt sanse sa fie doar spotting?
trebuie sa fie ceva deschis la culoare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

lore vizionat poze frumoase,f.f. bine iti sta cu parul negru,super

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)

Mergi la inceput

moni, la mine e foarte deschis la culoare.....abia se vede pe hartie alba.....pe lenjerie inca nu e detectabila....dar eu vreau sa-mi mai tai din iluziile pe care mi le-am facut.....ca sigur asta e semn de urati

Mergi la inceput

multam paula

am fost putin nostalgica ca am gasit poze foarte vechi, de cand eram insarcinata.....dar am zis sa le impartasesc cu voi

offff....nu imi vine sa cred ca in mai se fac doi ani de cand am fost insarcinata.....ce repede trece timpul

Mergi la inceput