DENT ESTET 4 KIDS- o recomandare speciala
Am vizitat aceasta clinica si v-o recomand din toata inima. Este cea mai moderna clinica stomatologica pentru copii din Romania. Servicii absolut moderne de stomatologie pentru copii, in conditii extraordinare.
Cititi aici: www.desprecopii.com/info.asp?id=2733" target="_blank">DENT ESTET 4 KIDS: locul magic unde Zana Maseluta are grija de dintisorii copilului tau
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
Raspunsuri
roxana971 spune:
intr-adevar moderna, si draguta, si personal banuiesc calificat;dar...ajung acum cca 2 ani cu pustiul meu acolo-il pune sa deschida gura chiar la locul de joaca , stam de vorba si pleosc madam dr. -ca doamna nu pot sa-i zic-incepe si imi tine o teorie despre cariile pe care le avea copilul meu , cauzate de biberon, pe un ton care nu admitea alte pareri decat ale dumneaei,si cu o frazare care ne dadea de inteles ca ce noroc pe mine sa ma lumineze nitel si sa ma si apostrofeze.
In rest numa de bine.
mecriss04 spune:
Multumim de recomandare, chiar eram in cautarea unui cabinet special pentru copii! O sa fac programare, mai ales ca am si 10% reducere.
dangrigore spune:
Denestet - departe de profesionalism si imi asum in totalitate aceasta afirmatie.
O programare facuta cu mai mult de o luna inainte si avizata prin SMS de catre Dentestet cu 24 de ore inainte, a fost anulata fara fara nicio scuza pentru timpul pierdut. Nici din partea secretariatului, nici ulterior din partea patroanei (cel putin asa s-a declarat). Indiferenta acesteia si lipsa oricarei scuze m-au facut sa ma indoiesc ca vorbesc cu cine trebuie, iar cand am vrut un contact "mai sus", mi-a spus ca pot sa vorbesc cel mult cu sotul...
Jenant!
ralu2011 spune:
buna ziua ma poate ajuta cnv si pe mn cu niste tratamente ptr stomatita am un baietel de 2 ani si 3 luni si de 3 sapt ne luptam cu stomatita asta i-am fc badijonari cu glicerina cu stamicina si albastru de metil si i-am cum si un gel special ptr asa cv gengigel baby se numeste dar nu au dat rezultatele mult asteptate...ce ma sfatuiti?multumesc