Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(16)
Raspunsuri - Pagina 24
BraveGirl spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sashenka_h
superb . decoratiunile le-ai facut cu Raluca? si noi am avut aceleasi ursitoare la sasha Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008) |
Multumim! Da, cu Raluca am colaborat. De ursitoare nu prea am fost multumita...cele de la Arianna au avut un show mult mai frumos, au stat la poze, au luat-o in brate...
==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)
POZE
BraveGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui amelia_ilie Simona-Maris, mi-au dat lacrimile . Corina, foarte frumoase pozele! Noi inca strangem, ca tati a fost ieri acasa si azi abia probabil ca recupereaza... Mami de Cristiana (29.12.2010) |
Multumesc!
==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)
POZE
simonique spune:
Wow Sashenka si cu 3 copii si cu casa si facut prajituri pt un botez! Esti f tare felicitari!Sa ai spor!
simona-maris spune:
Adipapazi, Andreea (Sashenka), Amelia
Corina (Brave), superbe pozici!Felicitari!
Ana_o, felicitari pentru micul crestin! Ii uram si lui Dimitrie David o viata frumoasa sub obladuira Sfantului sau Protector!
Tuturor bebeilor proaspat crestinati le urez din suflet sa isi pastreze haina imaculata a botezului toata viata si binecuvantarile primite sa ii insoteasca mereu pe drumul acesta aventuros numit VIATA!
Andreeacc,Sashenka, cand va aud cate trebaluiti prin casa ma umplu de toata rusinea .Eu, fetelor, nu mai am timp mai de nimic , decat de bebe. Numai dupa ce vine tati mai spal si eu o rufa, mai un smotru ceva; insa ziua de abia am timp sa mananc si sa ma spal .Ma gandesc ce-as face cu 2 copilasi. Sunteti adevarate minuni mamicile cu 2 sau 3 sau 4 !
amelia_ilie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Vasari Fetele dorm cu tati, eu ar trebui sa fug pana la banca, dar... Olguta, felicitari pt cele 7 kg ale lui Vlad!! Cum a fost cu Rotarixul? Mie mi-e putin teama sa nu prinda si Maria ceva... Amelia, de ce se trezeste cand stai langa ea? Intreb ca la noi e exact invers. Felicitari pt micuta crestina! Ana, felicitari si abia astept continuarea! _ dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010 Tortul fermecat al meu o sa fie cu de toate. Si cu ciocolata... si cu mere... si castraveti... si lamai... |
Alina sincer nu stiu de ce se trezeste, dar asa face. Probabil ma simte si cum ea e mereu dornica sa vorbeasca, sa se agite (poate de-asta nici nu ia asa mult in greutate), pana sa ma asez ca lumea in pat se trezeste ea.
Mami de Cristiana (29.12.2010)
amelia_ilie spune:
Si eu ma gandesc cum ar fi cu 2-3-4, dar eu ma opresc aici. Chiar daca tati ar fi poate vreodata cumva tentat sa mai afcem unul, eu zic pas, pentru ca nu e nici sigur daca va fi ok (din cauza rh-ului) si nici energie nu mai am. Daca as fi fost poate mai tanara... dar asa, nu.
Mami de Cristiana (29.12.2010)
MSymo spune:
Hello! O primavara insorita si plina de zambete!
Noi suntem putin mai bine, Diana primeste cereale doar seara, o lingurita, si parca papa putin mai bine laptele zilnic, deja am sarit de 700 ml in ultimele 2 zile. Este disperata cu manutele in gura, zici ca, cotrobaie prin gura dupa ceva,
Aseara am avut sedinta foto, care a fost de vis, ne-am distrat copios, iar ea a fost f cooperanta, cred ca au iesit niste poze frumoase.
Corina, rochitele ti-au venit superb, ma bucur ca ai reusit sa gasesti ce iti doreai! Iar micutul cavaler seama ff bine cu surioara lui (care avea rochitele de zana, f frumoase).
Ana felicitari micutului crestin! Asteptam poze!
Lidia_P spune:
Un sincer La multi ani si cate un martisor de la Ianis pt toate doamnele si domnisioarele de pe forum.
Va pe toate Ianis
Lidia_P spune:
Corina, foarte frumoase pozele sa iti traiasca printul si printesa!!
Amandoi seamna cu sotul tau.
Foarte frumos si restaurantul.
sugubina spune:
Sashenka ce praji faci?
Bravegirl ce frumos a fost la boteez! mi-au placut aranjamentele florale.Si el a avut un costumas de mare mahar. Are o poza de zici ca e om de afaceri si gandeste profund asa!O fata foarte matura imi pare ca are. Taaare dulcic.
amelia_ilie apropo de trezitu bebelui cand te simte-asa si ale mele: azi dupamasa dupa ce am venit deafara, le-am indopat cu LM si LP si erau fericite si ogoite+schimbate si obosite si tot latracinizau. Pana nu le-am dus in patucin sa stea in iubire iubitoare una cu fata la alta nu au tacut frate..Uneori ii agitam si noi. Le-am pus de 15min si am linisteee...dorm si ele se odihnesc.
sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna