Dovleceii cresc cu spor!(sept-oct 2009) *10*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

aaa, am uitat sa va zic! azi am fost la frizer si am tuns baiatul a stiut toata frizeria ca i-a tuns tantica aia motul lui Carol incepusera frizeritele sa se scalambaie ca sa-l distreze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Buna fetele!

Ioana sa va fie de bine!

Monica sanatate multa!

Catalina, Lali si eu il mai las pe copii sa ciugulesca...pufuleti, sticksuri, biscuiti. Lali fiecare copil are mersul lui in crestere. La mine cei doi sunt diferiti si ca ore de somn dar mai ales la masa. Mihaita mananca mai cu pofta , ramona sigur seamana cu mine si nu este asa mancacioasa.

fug sa-l culc pe pitic. Ramona nu mai vrea, doar daca este prea obotisa adoarme singura!

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Fetelor, multumesc tare mult pt urarile de sanatate. Astazi parca totusi imi e un pic mai bine. Tot imi e rau dar parca tusesc mai usor.

Am fost la dr unde m-am certat cu ea. A tipat la mine ca de ce am luat antibiotic pt ca imediat dupa ce m-a ascultat la plamani sa imi spuna ca am bonsita si ca sa mai continui 3-4 zile cu antibioticul. Mi-a mai dat un pumn de medicamente si acum sper sa fiu pe drumul cel bun.

Cu conjunctivita nu am rezolvat inca nimic pt ca nu am cum sa ma duc la dr cu Rares si nu mai pot iesi fara ca el sa tipe isteric.

Momentan am tot 38,3 dar sa vedem cum va fi maine.

Laura inapoi.
Va pupic pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

La multi ani, mamici dragi!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

LA MULTI ANI, MAMICILOR!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

La multi ani mamici minunate. Sa aveti o viata frumoasa si sa va bucurati de familiile voastre frumoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

La multi ani mamici dragi , sa fiti iubite si fericite ! Va daruiesc cate un brat de flori ,si un www.youtube.com/watch?v=f1-Ect3xA8M" target="_blank">dans special pentru doamne !!

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 14+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

M-a amuzat dansul special! Dar mai mult, m-a amuzat o tipa din public care privea degajata si musca dintr-un mar!

RAISA MARIA
BLOGUL NOSTRU
POFTITI IN BAZAR-produsele noastre-
POFTITI IN BAZAR-hainute de la Wakka-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Fetele,dar pe asta il mai stiti: Scrieti numele in spatiul din dreptunghi si dati enter?

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 14+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput