Raspunsuri - Pagina 2
aschiutza spune:
Daca sinii sunt moi, inseamna ca s-au reglat la cererea bebelusului. El poate oricum sa scoata mai mult decit pompa. Atita timp cit bebelusul tau e satul, multzumit si doarme bine - nu ai de ce sa iti faci griji. Chiar daca nu va mai avea la fiecare scutec scaun, nu e cazul sa te ingrijirezi (pot trece si citeva zile), important e sa fie urina in scutece, asta arata ca primeste suficient - asa m-a invatat pe mine moasa, ca eu imi faceam griji ca nu creste in greutate f mult.
Si sinii mei sunt moi si cind a apasat moasa pe ei (io nu reusec) a iesit in jet puternic lapte.
Eu zic ca deocamdata la tine sunt lichiurile de ajuns, ceai si apa, nu cred ca ai nevoie musai de Galafor / galactogil. Cind bebelusul tau va avea puseuri de crestere vei simtii sinii din nou mai durerosi (pina se adapteaza la cererea brusca mai mare) si atunci poti sa iei si Galactogilul, daca ti-e tema ca nu ai suficent lapte. 140 g in 4 zile e ffff bine! Al meu lua atita de abia intr-o saptamina .
bb_yasmi spune:
sar'mana de raspuns. deci sanii moi sunt ok...
imi e frica sa renunt la galafor/galactogil....nu stiu cat de "efect" sunt dar pt psihcul meu ajuta oricum ma gandesc ca rau nu pot face.
mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
Sabina spune:
la al doilea bebe sanii nu se mai intaresc asa de mult, la mine erau moi mereu la Gh, care crestea ca din apa. Canalele sunt deja formate de la bb 1, tehnica de alaptat e mult imbuntataita, corpul produce corect dupa cerere/oferta, deci, cu alte cuvinte, perfectiune:)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
blackpanterro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Sabina la al doilea bebe sanii nu se mai intaresc asa de mult, la mine erau moi mereu la Gh, care crestea ca din apa. Canalele sunt deja formate de la bb 1, tehnica de alaptat e mult imbuntataita, corpul produce corect dupa cerere/oferta, deci, cu alte cuvinte, perfectiune:) Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Cum mi-am alaptat copiii Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Like
Adriana mami de Isabelle Marie - 5 luni si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier
bb_yasmi spune:
multumesc de raspunsuri. am mare nevoie de sustinere....
vin dupa o noapte cu alaptat intr-una...sani super....dar super moi...daca mulg cu mana ies cate 2 picaturi.... si ma mai si ustura
sabina, dar la mine nu se intaresc deloc.....nicicand..:((
alinushca spune:
sanii mei sunt foarte moi si asa au fost de la cateva zile dupa nastere (a doua). s-au mai intarit numai daca au trecut ceva gen 7 ore intre alaptari (noaptea). chestie care oricum nu s-a intamplat prea des. sau daca am uitat eu si l-am pus de mai multe ori la acelasi san si nu a supt si de la celalat. chestie care iar nu s-a intamplat prea des, dar ca dovada ca si daca a supt de la un singur san tot s-a saturat pentru ca nu a fost niciodata nemultumit. iar sanii sunt asa de moi ca zici ca nu au deloc lapte in ei.
treaba cu mulsul pentru verificare... auch! poate nu prinzi bine sanul cand faci asta? mie mi se pare neplacuta operatiunea si daca am facut-o eu singura cu maxima blandete si corect. la pediatru cand vroia sa verifice lactatia in primele zile (desi curgea lapte f usor si aveam zero probleme) credeam ca o sa ii ard o mama de bataie. nu mai face asta. laptele nu seaca pur si simplu daca copilul mananca de voie, si nici nu scade in cantitate in mod misterios asa cum sugereaza unii medici. cred ca poti si e bine sa renunti si la toate ceaiurile si tabletele pe care le iei. succes!
Mami de (28.10.2008)/unnecesarean si de (13.11.2010)/VBAC
Sabina spune:
si la mine erau mereu moi, eu am zis doar ca nu e regula, ca de obicei la bb doi nu ai senzatia aia ciudata de la bb1.
Trebuie sa intelegi ca asta e un lucru bun, esti mastita free :)
Relaaaaaaaaax. Si mananca galactogil daca te linisteste, pe bune. Ei eu am mancat in prima luna nu stiu cate cutii
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
bb_yasmi spune:
va pup mamici si va multumesc pt sustinere! mi-ati mai ridicat moralul! trebuie sa reusesc!
Vasari spune:
Lavi, felicitari si succes in continuare! Asa zic si eu, indiferent cat timp sta la san, cum sunt sanii, etc, daca in pampersi e pp totul e in regula. E si normal ca la stat mult la san, sanii sa fie f moi. Ei oricum produc lapte continuu.
Eu nu iau nimic pt lactatie, cand sunt prea obosita mai fac un ceai, dar atat. Am observat ca in perioada cu ceaiuri laptele nu mai e atat de consistent. Sara bea mult, dar si des. Cand nu folosesc nimic, mesele sunt mai rare si mai consistente. La fel cu alimentatia: daca mananc light parca si ea vrea mai des.
Iar statul la san are mare legatura si cu adaptarea la lumea noastra galagioasa si plina de oameni noi.
Picky_toto spune:
Yasmi care-i meniul tau de zi cu zi?
Mami de mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 36+ o mai mica
AMR: 4 saptamani!!!
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai