heellp

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

picky mananc zilnic supe/ciorbe +felul 2 (poteine)+ desert la amiaza. la micul dejun zilnic lapte , oua, unt, etc si dupa masa . plus gustari ntre mese. nu e vb de alimentatia mea aici....la ce pofta uriasa de mancare am....

alina si iti multumesc pt tot.

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Yasmi, in continuare sanii sunt moi si la mine, vad ca uda scutecele, deci m-am linistit...

Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si Tudor Andrei (16.02.2011)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Te intrebasem acest lucru ptr ca eu am patit sa am sani moi de la alimentaie.
Eram in Ro ptr botezul fetei la soacra mea, si ea gatea numai supe si mancaruri foarte slabe, eu obisnuita cu mancaruri mai "consistente" sa le zic asa, multi cartofi prajiti . Iar dupa 2 zile de stat la ea pe mancarea ei, am inceput sa am sani moi, fata sa vrea sa-mi suga non stop si nu se satura, imi plangea la san iar laptele era mai mult apa decat lapte.
I-am zis la al meu ca eu trebuie sa mananc ceva mai consistent decat supa asa ca intr-o seara am pregatit eu si sotul cina..cartofi prajiti si gratar ...rezultatul s-a vazut imediat a doua zi, sani plini, tari si copila dupa 5 min de supt era satula.

Cat despre ceaiuri ptr lactatie, nu am baut nimic, niciodata ...ptr ca am tot citit despre ele si la unele mamici aveau efect la altele deloc..asa ca mi-am reglat laptele din alimentatie.

Mami de mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 36+ o mai mica

AMR: 4 saptamani!!!

Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danageodoiu spune:

Eu am o altfel de experienta legata de alimentatia mea si alaptat:
am fost nevoita pe toata durata sarcinii si dupa ce am nascut sa tin regim alimentar (am rectocolita) destul de strict: fara lapte, iaurt, branza fermentata, prajeli, fructe si legume crude, seminte, dulciuri etc..
Cu toate astea am avut f mult lapte si inca o alaptez pe bebita mea care are 11 luni. Nu i-am dat lapte praf decat in prima saptamana pana mi-a venit laptele.
Ceaiuri de lactatie sau pastile nu am luat.
Dar am avut o dorinta inexplicabila sa alaptez, mi-am dorit mult si imi face placere de fiecare data cand o pun la san.
Asa ca psihicul conteaza mult!
Va doresc tutror succes la!!!

Dana, mama Siminicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danageodoiu spune:

Legat de sanii moi si la mine dupa ce ne-am reglat amandoua (eu si Simi) erau destul de moi, dra se umflau la cateva ore de la alaptat si se intaresc cand incepe ea sa suga. Simt de parca se contracta si inteapa putin.
Am patit de cateva ori sa se intareasca unul din sani (am unul care este un pic mai mic si la care o pun pe Simi mai putin) si sa se inroseasca, chiar am facut si febra. Am rezolvat tot cu bebele, pe care o puneam mai des sa suga ca sa-l goleasca..

Dana, mama Siminicii

Mergi la inceput

am fost la control....bb nu a luat nimic in greutate ....de maine incepem cu completare..:((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Off Yasmi chiar imi pare rau, cel mai bine ar fi sa nu te mai stresezi si renunta la ceaiurile ptr lactatie macar ptr o perioada. Sper din tot sufletul ca sa iti revina din nou lapticul si sa nu mai fie nevoie de completare.

Mami de mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 36+ o mai mica

AMR: 4 saptamani!!!

Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

am fost la control....bb nu a luat nimic in greutate ....de maine incepem cu completare..:((

BB Yasni, pe ce perioada nu a luat in greutate?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aschiutza

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

BB Yasni, pe ce perioada nu a luat in greutate?

------------------
Still looking for pieces of heaven...

aproape 2 sapt..
s a nascut cu 3750 ..a scazut la 3500 si azi tot atat avea :((
nu stiu unde e problema....
acum seara dupa o pauza de 4 ore (bb e la spital ca s a agravat icterul :(( am scos 90-100 ml... ma gandesc ca avand sanii/mamelonul ff mare bb nu il prinde cum trebuie sa iasa lapticul.
o sa incerc sa ma mulg la 3 ore (desi nu stiu ce fac cu bb in timpul asta :( si sa ii dau cu bibe sa vad exact cat mananca.
la proba suptului azi in spital...facuta de 2 ori...a reiesit ca bb suge cam 10-20 ml la o masa cand ar trebui sa pape n jur de 90 ml....si e si deshidratat..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

e cantarit pe acelasi cantar?
Din cauza icterului si fetita mea a luat f putin in greutate prima luna, dar dr nu mi-a dat completare.

100 de mlla pompa e enorm.....ai f mult lapte, proba suptului nu e relevanta, eu zic asa , daca\te hotarasti sa ii dai formula, ii dai completarea numai si numai dupa un supt care dureaza macar jumatate de ora, ca sa nu fie inlocuire, ci completare.
De lungiut cat s-a lungit?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput