Puiuti de Sept-Oct 2011 (11)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Buna dimineata fetelor.

iulia imi pare sincer rau, nu mi-a venit sa cred... nu stiu ce sa zic. sa ne vizitezi curand cu vesti bune si sa ne spui in ce odisee esti.

marryan tie felicitari pentru vestile bune despre bebe si pentru cuculetz.

stefy13 si eu am dureri de spate, doctorita banuiesti nervul sciatic dar deocamdata nu e de speriat. in privinta contractiilor nu stiu ce sa zic, dar ma indoiesc ca ar fi normal in perioada asta. daca tu crezi ca seamana a contractii mai bine ai contacta medicul. Durerile mele de spate clar nu vin de la uter, le simt in mijlocul fesei si doar atunci cand ma ridic din pat.

seidana tenul meu arata fix la fel ca inainte sa raman insarcinata. am fost chiar un pic dezamagita - umbla vestea ca femeilor insarcinate li se curata tenul, si devin radioase si frumoase la fata ca niste craiese. la mine intarzie sa apara efectul asta. :)) nu mi s-a schimbat tenul absolut deloc. inca astept. :))

mie doctorita mi-a facut la ecografia de la 13 saptamani pentru masurarea pliului nucal si abdominal si transvaginal. mi-a facut si transvaginal pt ca aveam vezica goala. pentru eco abodominala la 12 era de preferat sa fie plina ca sa se vada f f bine. asa ca ce nu a reusit sa vada pe abdoment a vazut transvaginal. mi-e mi-a convenit pt ca la transv l-am vazut bine bine de tot pe bebitza. :)

azi ma duc sa imi scot rezultatele la dublu test. ma rog sa fie totul bine.

Lori 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaNicola spune:

da, oral il iau si fix la culcare ca sa-si faca efectul in somn:)
ce efecte secundare da utrogestanul? Eu sunt la prima sarcina deci n-am un istoric in spate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Salutare fetele.
Revin la cezariana. Mi-am spus deja parerea, as merge pe naturala daca s-ar putea, insa dupa o cezariana nu ma asista nimeni natural. Am intrebat inca odata medicul si a fost categoric.
Acum, este parerea si dreptul vostru de a alege, insa cu anestezia nu vad de ce ati alege totala. Este extrem de periculoasa, nici nu se mai practica decat la cezariana de urgenta. Este periculoasa si pt mama, dar in special pt fat care poate suferi complicatii grave din cauza ei, in special respiratorii. Nu are de ce sa va fie frica de anestezia locala. Nu simtiti nimic si nu va lasa sa vedeti nimic (desi eu as fi vrut ). Va pune un cearsaf in fata si nu vedeti absolut nimic, doar auziti plansul minunat al puiului cand il scoate si apoi aveti privilegiul sa-l vedeti imediat ce-l curata. De ce v-ati priva de asa o minunatie? Doar de frica? Eu zic ca sunteti deja puternice ca ati hotarat sa faceti un copil, restul e o nimica toata.

bujo mami de Filip si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

buna fetelor ..sper sa ma primiti si pe mine ..am aproape 6 saptamani si in aceasta saptamana am avut sangerari usoare fara dureri ..v-ati mai confruntat cu asa ceva?..am fost la eco la 5 saptamanisi era bine prins (in acea zi am sangerat prima data ..putin)..am tratament de sustinere(deoarece am facut fertilizare in vitro)6 utrogestan intravaginal, si multe altele..si pe mnine ma doare putin spatele dar rar..va rog sa imi spuneti daca ati avut sangerari in acesta saptamana

MULTUMESC DOAMNE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca050 spune:

Bine ai venit monaramona.
Eu nu am avut sangerari dar fetele din odisee au mai avut si sigur te vor ajuta cu sfaturi. Intre timp odihneste-te si bucura-te de bebelusul tau din burtica
Pupici.

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca050 spune:

Mai fetelor,

Mie imi place orice fel de mancare, mananc ca si inainte:lactate dimineata, mancarica la pranz, mai putine salate si fructe pentru ca-mi provoaca aciditate si vomit si dulciuri dupa care nu ma omor de fel. Oare e normal sa nu am greturi si repulsii la anumite mancaruri sau sa ma consider o norocoasa? Bine acum si reversul medaliei: asimilez mai usor decat cele care mai au greturi

Pupici si un week-end relaxant

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alyah spune:

Salutare fetele!!

Nu am kef sa fac nimic weekendu asta, am avut o saptamana f grea la serviciu si vreau sa ma odihnesc...
Nici eu nu am greturi, Doamne ajuta in continuare, dar cum spuneam si anterior nici nu am pus mult - max 0.5-0.6kg (m-am cantarit dimineata).
Bun venit monaramona!! Eu nu am avut sangerari, dar am avut ceva dureri de burtica pt care iau nospa si vitamine.

Saptamana viitoare joi merg la eco - abia astept as vad ca e totul OK si sa dam vestea pe post la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Neata fetelor..eu m-am trezit cu o voce de canal si durere de cap.. desi si starea mea psihica e proasta..

Loredanar.. toata lumea imi zice ca sunt radioasa si schimbata si stralucesc, dar eu stralucesc cu cosuri ...

Va pup pe oate ma duc sa ma itind.. o zi buna..

Si eu azi sau maine fac 13 s.. sper sa fie cu noroc, ca sunt atat de stresata...

12+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellena_d spune:

Buna fetelor, am reusit sa va citesc din urma, aveti o repeziciune in degete de speriat, las' ca-i bine, ma bucur mult de tot ca exista acest forum si alte mamici in 10-11-12 sapt smd cu care sa ma pot consulta si confrunta rezultatele de la analize, eco, etc.
Eu la eco mai merg joi, pe 3 martie, la fix 12 sapatamani, am fost la 9 saptamani si totul era bine, sper si de data asta sa fie bine, cu toate ca eu ma stresez cand citesc pe aici pe la voi de sarcini oprite in evolutie, am o amica care la 12 sapt i-a spus de niste malformatii si a fost nevoita sa faca intrerupere de urgenta si tot asa, sunt multe pericole daca le pot numii asa, pana la finele sarcinii daca stau bine si ma gandesc, sunt multe praguri de trecut.

Eu, cum parca v-am spus, sunt si la prima sarcina (n-am mai ramas insarcinata niciodata, deci nici intreruperi nu am) si mi-e oarecum frica, sunt si singura....fara tatal bebelusului langa mine si ma doare tare asta, sunt o fire mai sensibila, o am pe mama mea langa mine, dar sufar f mult ca pe tatic nu-l intereseaza deloc de noi si a fugit asa, e f greu sa trec peste ideea asta, sper in timp sa ma consolez cumva.

Eu dragele mele nu am avut deloc greturi, dar deloc deloc. Sa fiu oare o norocoasa? Nici schimbari majore lanivelul sanilor nu am avut, decat tuberculii specifici sarcinii mi-au aparut si mie, nu am pofte, greturi, nu am ameteli, am avut intre sapt 7 si 9 dureri sporadice de burta dar de atunci nu am mai avut nici asta. Pot spune ca nu am simptomele specifice sarcinii, dar na, cred ca fiecare organism reactioneaza diferit. Sper sa fie totul ok.
Revin cu vesti joi dupa eco si cand primesc si rezultatul la analize.
Va pup cu mult drag pana atunci si va urez un weekend extrem de placut alaturi de minunea din voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellena_d spune:

seidana, si mie mi-au aparut o gramada de cosuri, asa ca, stai linistita, cred ca si reactia asta a org e normala.

Mergi la inceput