Puiuti de Sept-Oct 2011 (11)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GORGY spune:

burtici va pupacesc pe toate , acum o sa plec si eu acasa,ne auzim luni dimineata la cafea! Un wee-kend cat mai frumos,alaturi de toti dragi.

mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

georgi we placut

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 13+ cu .
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Fetelor voi cum stati cu tenul? acneea?

eu am un ten mai ciudat.. dar ma umplu de cosuri.. si bubite... aveti pb cu asta?

12+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Maai ce tastarnita aveti ! 7 pagini de cand am inchis DC-ul ? Ma pun pe recuperat si revin ....

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 12+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Buna fetelor!
Voi cum stati cu durerile de spate ca pe mine ma termina ...abia ma pot imbraca.
E posibil ca la 10s sa apara contractiile?

+10

Mergi la inceput

Uliiasi imi pare tare rau,sper sa ne mai poti vizita din cand in cand,si sa ne dai cat de curand vestea ca esti din nou cu burticuta . Nu stiu ce sa spun,imi plange sufletul cand aud de sarcini oprite in evolutie .

Maryan eu la Paul nu l-am ascultat pe doctor . Cum frate sa nu mananc paine, fainoase deloc, sa bag fructe si legume cand eu muream de foame fara paine. Era de ajuns ca nu imi placea carnea aproape deloc ( nu mancam decat pastrama de piept de pui,in rest nici un pic de carne nu intra in gurita mea ) si mancam numai legume,daca renuntam la paste,biscuiti si paine ,ce mai mancam? Si nu am pus decat 17 kg. Nici foarte mult,nici putin,zic eu. Felicitari pentru cuc !
Georgi dar tu de ce esti setata pe cezariana? Nu vreau sa contest hotararea nimanui,doamne fereste, dar daca esti sanatoasa, oasele bazinului sunt dezvoltate bine, colul permite nasterea naturala,copilul nu este prea mare,si ai un dr care sa te indrume corect in timpul nasterii,poti naste natural fara sa " te faci varza" . Si dupa nasterea naturala te refaci mult mai repede . Nu da cu rosii,dar mai bine ar fi sa disucuti cu ginecologul,si sa hotarati impreuna cum nasti, sa iti spuna cum ar vrea corpul tau sa nasti.

Elly inteleg perfect ,partea cu emotivitatea.Si eu am ramas cu un "rest" de la prima sarcina,si acum s-a accentuat.De exemplu,ieri faceam ceva din fimo,m-am chinuit cateva ore ca nu imi iesea "steaua lui David" ,si intr-un final mi=-a iesit ceva ce mi-a placut ,am mai facut si niste floricele ce urmau sa devina cercei,si s-a trezit sot prost-dispus ,ca erau numai jucarii pe jos,a calcat pe o jucarie si s-a lovit,telefonul lui era printre jucarii... si a aruncat cu un ursulet de plus inspre mine, cu gand ca il prind si il pun in cutie,la jucarii. Eu nu l-am prins,in schimb mi-a "sters" de pe masa tot ceea ce modelasem eu cu atata truda,si s-au stricat,s-au strambat. M-a apucat plansul instantaneu,degeaba a incercat el sa ma impace,degeaba a incercat sa le repare,ca eu m-am suparat tare pe el. Dar cand la culcare mi-a spus ca ma iubeste ,i-am raspuns ca si eu il iubesc, apoi ca ba nu ,ca e rau,si m-a luat la pupat . Noua ne si place sa ne alintam unul pe altul.

Jade eu am facut eco la 12 saptamani fix, si am facut eco abdominala,nu transvaginala. De ce?
Marryan nu are cum sa fie sangerarile de la eco transvaginala ,nu e atat de brutala .
Stefy contractii sau durere de burtica la fel ca la menstruatie,intepaturi,dureri de spate si mijloc?

Si eu vreau fetita ,sa am pereche . Si dupa "prezicatoare " asa ar fi,la eco nu mi-a zis nimic. Sa vedem acum pe 10-12 martie ce imi spune dr,poate se vede si ce are intre picioruse. La Paul mi-au spus la 5 luni ca 100% fata ,apoi baiat,apoi iar fata,apoi parca baiat ar fi .Asa ca at cand am nascut intrebam curioasa ce este ...

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inezluiza spune:

Salutari si tuturor noi facem 13 sapt azi
imi pare rau pentru vestile proaste bafta Iulia si tot binele din lume incontinuare fi tare
week-end placut la burticutze si da doamne sa vina primavara o data sa ne aratam mandre burticile de sub hainele groase de iarna

Inez Luiza 13 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

buna seara oh sunt frinta de oboseala, numai ce am ajuns de la aeroport am intilnit o delegatie

saru mina racheel, sper ca nenea sa nu isi schimbe verdictul ca deja ii spunem pe nume lui bebe suntem nerabdatori.

Cei drept azi cind am mers la echo aveam niste emotii cit casa si ma luau niste calduri si parca o teama ca oare ce o sa ne zica bebe e bine sau nu...

lali si tie , pentru urari, sper sa fie bine pina la final asta imi doresc la fel si la toate fetele din grup, ca sa nu mai avem nici un caz de parasire ca e tare rau
lali eu nu maninc carne de lok, nu o prefer si mi se face rau cind ii simt si mirosu, eu de fel nu pap carne, sau boboase, dar pap multi cartofi ce nu e chiar bine, acum incerc fel de fel de salate insa simt ca ma baloneaza rau de tot si imi simt pancreasu, incerc lejer sa pap doar ceea ce pot minca, fara exagerare, dar eu cred ca am pus aceste kg din cauza ca mi am luat medical 1 luna de zile sa stau acasa sa dorm ziua ca noaptea am insomnii si nu ma pot concentra a doua zi la servici. Cu mincarea sincer mii cam greu ca nu tolerez multe chestii care ar trebui folosite in sarcina, dar ma rog la Doamne Doamne ca copilul sa ia ceea ce ii trebuie din depozitele mele vechi si sa fie sanatos, astazi mam topit cind lam vazut si era asa de timid, taica-su a zis ca ii seamana lui pin la gradinita, ca asa era el timid apoi atinete
Va doresc un weekend placut si relaxant fara greturi
ca eu am sa lucrez de zori si pina in noapte

Cea mai fericita mami 13 + cu

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaNicola spune:

da, oral il iau si fix la culcare ca sa-si faca efectul in somn:)
ce efecte secundare da utrogestanul? Eu sunt la prima sarcina deci n-am un istoric in spate...

Mergi la inceput

Buna dimineatza burticute frumoase !!

angel ,utrogestanul provoaca greturi,ameteala si somnolenta cand e luat oral,de asta e recomandat sa se ia seara,sau vaginal.

Marryan mie mi s-a spus si la prima sarcina si acum ca oricum bebelusul isi ia din depozitele noastre tot ce are nevoie,cica e "egoist" de la concepere . De asta chiar daca mamica nu mananca mai nimic in primele luni din cauza greturilor,si slabeste in loc sa se ingrase,bebelusul se dezvolta normal,lui nu ii lipseste nimic,in schimb mama se simte tot mai slabita. Acum am mancat carnita cat de cat ( desi nu e asa importanta ) ,dar la Paul am mancat mai mult verdeturi( bagam salata de spanac la greu,rosii si castraveti proaspeti,masline si branza ) ,painea aproape ca nu o vedeam,nu suportam sa mananc nimic sarat,chiar preferam fara sare deloc. Acum sunt setata invers ... branza mananc doar daca e uscata tare, castraveti deloc,rosii asa si asa,masline doar de alea verzi, devorez painea ,covrigii,placinta cu branza ,de aia de patiserie nu facuta in casa.

Revin,ma duc sa mananc ...

Mergi la inceput