Puiuti de Sept-Oct 2011 (11)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Mie mi-a recomandat obligatoriu acid folic, no-spa si scobutil pt dureri,Elevit daca e cazul,adik daca nu ma hranesc bine din cauza greturilor,dar nu a fost cazul,si utrogestan,6 pastilute pe zi,avand in vedere ca am pierdut o sarcina, dar,spre rusinea mea,si fetele mi-au zis toate sa iau,nu am luat:(
a,si acum mi-a mai dat si magne b6

Zubi, mami12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Camady, Jade, eu pana acum am facut doua eco abdominale, una la 7 sapt si alta la ieri, si mi-a zis sa vin peste o luna,si atucni vom face si consultatie, ceea ce am presupus eu ca inseamna eco transvag.

Zubi, mami12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Gata am pus si caruciorul sa nu fie ca la niste prieteni de ai nostri la echo era baiat si cind a nascut bomba fetita

Cea mai fericita mami 13 + cu

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Citat:
citat din mesajul lui marryan

Gata am pus si caruciorul sa nu fie ca la niste prieteni de ai nostri la echo era baiat si cind a nascut bomba fetita

Cea mai fericita mami 13 + cu

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

Idem la nasa-mea...surpriza de proportii ...toata sarcina a fost Eduard si la nastere pasa!

Oana 9+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GORGY spune:

Citat:
citat din mesajul lui ayrun

mami , mai treci pe la noi, ii dai pupic lu' Isa si o sa ai o pasa :)
Vin vin, si asa imi e dor de ea, ca avea cateva zile cand am vazuto eu. Vin sa o pup, ca vreau si eu pasaaaa.

mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Angel ...Utrogestanul da ameteli, greturi si alte chestii nasoale numai daca e luat oral, ti-a zis sa il iei oral?
LA inceput l-am luat oral dar nu putea sa tin capul drept sau sa ma riic de pe scaun, l-am sunat pe dr a zis sa il iau pe post de ovule , pt ca e mult mai bine pt mine si in sarcina asa se ia..

12+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Citat:
citat din mesajul lui GORGY

Citat:
citat din mesajul lui ayrun

mami Georgi , mai treci pe la noi, ii dai pupic lu' Isa si o sa ai o pasa :)
Vin vin, si asa imi e dor de ea, ca avea cateva zile cand am vazuto eu. Vin sa o pup, ca vreau si eu pasaaaa.

mamica Georgi

Bine ca mai vrea lumea si fetite . Citisem pe undeva ca in 2050 parca o sa fie un raport de 3 baieti la 1 fata ! Va dati seama ce bataie?!

Oana 9+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GORGY spune:

E bine Oana ca sa aiba de unde sa aleaga,

mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Citat:
citat din mesajul lui flopishtica

vroiam sa spun si am uitat Utrogestan-ul in afara de ameteli da si stare de greata daca e luat oral, si eu l-am luat la inceput, dar pt ca a fost nevoie de marirea dozei de progesteron, mi l-a schimbat cu Duphastonul care nu are efecte secundare ca Utrogestan-ul.

Nu este obligatoriu.Eu prima data l-am luat oral apoi au inceput greturile si varsaturile si doctora mi-a zis sa-l iau vaginal si tot am avut greturi si varsaturi.Acum nu prea mai am greturi si am incepul iar sa-l iau oral.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 12+ cu .
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

maryyan ce bine iti sta

Eu iau acifol si 3 urogestan.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 12+ cu .
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput