Puiuti de Sept-Oct 2011 (11)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Pune cineva carutul bleu si pe lista de inceput?
Asteptam si numele , fetelor!

Ah...incepe sa-mi placa rau treaba asta cu carucioarele si numele bebeilor!

Oana 9+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GORGY spune:

Oana astept ciucalata cu mare drag, si astept cu nerabdare clipa cand imi va spune dr daca e pasa sau cocosel. Pana atunci sanatate multa tuturor burticilor

mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Jade.. mie dr mi-a zis de la inceput ca dupa 8-9 sapt facem eco pe burtica ..si asa a fost, la 8 si la 10 au fost pe burtica spre fericirea mea...

12+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

racheelmamica, multumesc mult sigur am sa pun si caruciorul

camady eu nu miam facut nici o echo trans toate au fost abdominale chiar si la confirmarea sarcinii 5 saptamini.

nustiu de ce la voi se fac intrabagin la atittea saptamini poate de asta si sunt cazuri de singerari...

13 + cu

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayrun spune:

eu am facut la ambele sarcini transvaginala, la inceput si nu s-a intamplat nimic, se vede mult mai bine decat la cea pe burtica, special cand sarcina este mica si trebuie sa vada cum e fixata. atunci ce sa mai spunem de controlul clasic, cand isi baga medicul degetul ? e cam acelasi lucru, doar ca transvag e mult mai usor de suportat si plus de asta se face doar pt constatarea sarcinii, urman ca de la 12 sapt sa fie numai pe burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaNicola spune:

fete voi ce luati in primul trimestru? Mie mi-a recomandat dorctora sa iau acid folic, unu pe zi de 5mg, o pastila de Utrogestan (seara ca da ameteli nasoale) si o pastila pe zi de Elevit.

Voi ce luati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Citat:
citat din mesajul lui angel4us

fete voi ce luati in primul trimestru? Mie mi-a recomandat dorctora sa iau acid folic, unu pe zi de 5mg, o pastila de Utrogestan (seara ca da ameteli nasoale) si o pastila pe zi de Elevit.

Voi ce luati?

Alexxa

Toata lumea fara exceptie ia acid folic, Elevit cred ca iau fetele , mie dr. mi-a recomadnat Elevitul din trimestrul 2. Iar utrogestan iau fetele care au nevoie de sustinerea sarcinii cu progesteron. O sa iti spuna si ele presupun.

Oana 9+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flopishtica spune:

eu pana la controlul de saptaman viitoare cand o sa am 9 saptamani implinite, iau 2 Duphaston pe zi de 10 mg (e echivalentul dozei de 3-4 Utrogestan), Magne B6 si acid foloic de 5 mg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Citat:
citat din mesajul lui uliiasi

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

Iulia , nu vreau sa bag mai adanc cutitul in rana , dar tu vazusei activitatea cardiaca ? BB fusese in grafic pana acum ?
Daca nu vrei sau nu poti sa mi raspunzi , nu i problema , poti sa ma ignori

Da, la 6 sapt si 2 zile cand am fost ultima data se vedea activitatea cardiaca, era ok bebe. Ieri nu se vedea nimic, se vedea activitatea din vasele de sange din jurul sacului, dar in sac nimic. PLus ca ce era in sac nu semana a bebe. Si eu stiu cum trebuie sa arate o eco de bebe in 9 sapt, pt ca la David se vedea clar un omulet, cu cap, maini, picioare, aseara nu era nici pe departe ceea ce trebuia sa fie.
Mi-am facut BHCG azi dminineata, ma pregatesc acum sa iau rezultatul, ca sa-mi confirme ce mi-a zis dr.

Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze
IULIA,nici nu stiu ce sa - ti spun, sincer..stiu cum trebuie sa te simti, am trecut si eu prin asta, nici nu ma mai asteptam sa mai aud de pierderi...dar capul sus, Doamne Doamne stie mai bine de ce, te pup si te imbratisez

Zubi, mami12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flopishtica spune:

vroiam sa spun si am uitat Utrogestan-ul in afara de ameteli da si stare de greata daca e luat oral, si eu l-am luat la inceput, dar pt ca a fost nevoie de marirea dozei de progesteron, mi l-a schimbat cu Duphastonul care nu are efecte secundare ca Utrogestan-ul.

Mergi la inceput