Puiuti de Sept-Oct 2011 (11)
Raspunsuri - Pagina 14
oanaiasi spune:
Marryan , felicitari pentru cuculet! Am zis eu ca umplem odiseea de cucuri ![]()
![]()
. Vad ca pana acuma am fost pocita! Cine vine prima cu vesti de pasa are o ciucalata de la mine!
Oana
9+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un
sanatos si la termen!
GORGY spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oanaiasi Marryan , felicitari pentru cuculet! Am zis eu ca umplem odiseea de cucuri ![]() Oana 9+ Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen! |

mamica
camady spune:
| citat din mesajul lui JadeJador Fetele care au facut eco in jur de 12 sapt , ati facut transvaginala ? |
Mie la 11 sapt fix mi-a facut intravaginala, dar mi-a zis ca va fi ultima. Ca maximul de sapt la care s-ar mai putea vedea bine este de 12 sapt.
12+ si mami de Razvan 7 anisori
oanaiasi spune:
Jade, in general la varsta asta de sarcina se face pe burtica eco.
Oana
9+
sanatos si la termen!
oanaiasi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui GORGY
![]() mamica Georgi |
Daca o sa fii prima mamica de pasa , dupa confirmarea de la eco bineinteles

Oana
9+
sanatos si la termen!
racheel spune:
| citat din mesajul lui JadeJador Fetele care au facut eco in jur de 12 sapt , ati facut transvaginala ? |
eu da
Maryyan felicitari pentru
Dar, pune-ti si tu la semnatura
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
12+ cu
.
Doamne, ajuta-ne in continuare!
marryan spune:
jade
seidana
oanaiasi
multumim fetelor sper ca sa vina si fetitele, in orice caz nu este o confirmare suta la suta dar daca dr spune cred eu ca stie el ce vede![]()
uiliasiam citit din urma imi pare fr rau de pierdere, Dumnezeu sa te intareasca sa treci peste si curind sa devii din nou mamica
vorbit de nastere natur-ceza eu merg pe naturala orice de strasnic nu or fi povestile de nasteri naturale eu am sa incerc totusi clar daca nu va fi ceva prb doar numai asa o sa pledezi pu ceza...
Va pup
13 + cu
Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final!