Puiuti de Sept-Oct 2011 (11)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GORGY spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Citat:
citat din mesajul lui GORGY

Asa e Cristina, ai dreptate, daca mai ai si alte probleme de sanatate te gandesti mai bine, tu stii prin ce ai trecut si cum te-ai recuperat. Stiu ca e mai ok sa nasti normal, dar eu sunt mai sensibila, si fricoasa si prefer sa nu stiu sa nu vad nimic atunci. Sa ne ajute Dumnezeu sa trecem cu bine peste tot.

mamica

Si mie imi e frica de travaliu... insa exista oare cezariana cu anestezie totala? eu stiam ca anestezia e de la piept in jos.. era o senzatie tare ciudata cand m-am operat.. m-am trezit la finalul operatiei, nu simteam nimik decat niste gadilituri, insa stiam ca niste oameni vorbesc de matzele mele si admirau ce frumoasa cicatrice o sa am, a fost un sentiment extrem de interesant..

12+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !
daa sigur ca exista, totala sau partiala, de regula prietenele mele au avut dreptul sa isi aleaga daca vor totala sau partiala, parerile sunt imparite acum...am auzit ca e misto si sa il vezi pe bebe cand il scoate de acolo, dar...eu nu as fi in stare, eu preder sa fac totala si sa ma trezesc in 30 min si automat sa suport durerile de operatie, ca te tin ceva si durerile alea...

mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Gorgy .. si esti abia la inceput.. eu am ajuns sa uit daca mi-a pus ovulele .. iti dai seama ce distrusa sunt.. sper sa nu fie mai rau.. ma credeam fata desteapta , sper sa nu ma prosteasca sarcina

Mergi la inceput

o sa incepem sa ne scriem in agenda , asta e lasa ca trecem noi si peste asta, ca o sa fim supermamici, deocamdata suntem super

mamica

Mergi la inceput

Te tin te tin .. acum cred ca e la fel la orice operatie.. da sa vezi ce fan e sa faci pisu prin sonda, sa se sparga sonda sa nu te poti ridica si sa te rogi de scarbele de asistente sa iti aduca olita..

Mergi la inceput

Citat:

o sa incepem sa ne scriem in agenda , asta e lasa ca trecem noi si peste asta, ca o sa fim supermamici, deocamdata suntem super

mamica Georgi

Ca sa nu imi scriu in agenda imi numar pastilele .. culmea ca inca nu am uitat sa numar si sa socotesc .. o sa fim supermamici cu super bebei .. acum suntem super frumoase si radioase..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Citat:
[
daa sigur ca exista, totala sau partiala, de regula prietenele mele au avut dreptul sa isi aleaga daca vor totala sau partiala, parerile sunt imparite acum...am auzit ca e misto si sa il vezi pe bebe cand il scoate de acolo, dar...eu nu as fi in stare, eu preder sa fac totala si sa ma trezesc in 30 min si automat sa suport durerile de operatie, ca te tin ceva si durerile alea...

mamica

Te tin te tin .. acum cred ca e la fel la orice operatie.. da sa vezi ce fan e sa faci pisu prin sonda, sa se sparga sonda sa nu te poti ridica si sa te rogi de scarbele de asistente sa iti aduca olita..

[/quote] Vaiii nu pot sa cred! nu vreau sa ma gandesc ca va fi asaa, vreau sa cred ca sunt femei ca si noi in primul rand. Eu sincer iti zic ca nu am fost internata niciodata si nu stiu cum e, tocmai deaceea eu vreau sa ma asigur de tot inainte, si de spital si de dr

mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Iulia imi pare rau . Eu nu mai inteleg nimic cu sarcinile astea oprite din evolutie. Nicio sangerare nimic, dureri.......doar asa te duci la eco si iti spune ca e oprita? Azi merg sa fac eco ca deja m-am speriat.

12+ si mami de Razvan 7 anisori

Mergi la inceput

Sunt femei ca si noi, dar in zilele noastre, in romanica se reactioneaza sub impulsul banului..dadeai bani iti schimba cearceaful, aducea olita,.. nu dadeai se facea ca nu aude nu vede ( asta e infirmiera).. asistentele au fost chiar dragute.. ma rugam de ele sa nu imi faca calmante, desi auzisem ca numai daca le dai bani iti da ceva de durere..
Eu sunt si mai nebuna de felul meu, in salon eram 3 fete de varste apropiate si eu aveam laptopul la mine.. sa vezi pe la 22 23 noapte ce rasete se auzeau din salonul noastru.. venea s asistenta sa ne linisteasca insa pleca si ea dupa 1 ora..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui camady

Iulia imi pare rau . Eu nu mai inteleg nimic cu sarcinile astea oprite din evolutie. Nicio sangerare nimic, dureri.......doar asa te duci la eco si iti spune ca e oprita? Azi merg sa fac eco ca deja m-am speriat.

12+ si mami de Razvan 7 anisori

Camady nu te speria, stiu ca tu ai avut multe peripetii.. insa sarcinile se opresc in evolutie cu precadere pana in sapt 8, existand riscuri mari pana in 12. noi am trecut e riscul asta , zic eu.. sper eu.. si ma rog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

Iulia , nu vreau sa bag mai adanc cutitul in rana , dar tu vazusei activitatea cardiaca ? BB fusese in grafic pana acum ?
Daca nu vrei sau nu poti sa mi raspunzi , nu i problema , poti sa ma ignori

Da, la 6 sapt si 2 zile cand am fost ultima data se vedea activitatea cardiaca, era ok bebe. Ieri nu se vedea nimic, se vedea activitatea din vasele de sange din jurul sacului, dar in sac nimic. PLus ca ce era in sac nu semana a bebe. Si eu stiu cum trebuie sa arate o eco de bebe in 9 sapt, pt ca la David se vedea clar un omulet, cu cap, maini, picioare, aseara nu era nici pe departe ceea ce trebuia sa fie.
Mi-am facut BHCG azi dminineata, ma pregatesc acum sa iau rezultatul, ca sa-mi confirme ce mi-a zis dr.

Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze

Mergi la inceput