Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (94)
Raspunsuri - Pagina 15
baby78 spune:
Am si eu o intrebare....Am voie sa ii dau nectarina?
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui baby78 Am si eu o intrebare....Am voie sa ii dau nectarina? Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010 |
eu cred ca da, daca avem voie sa ii dam caise si piersici. doar ca ce gasesti acuma in comert cred ca e plina de prostii, mai bine ia un borcanas bio cu piersica sau caisa.
ooana spune:
de maine introducem carnita de pui
voi ati dat carne din prima zi? ce cantitate, cam 1 lingurita?
sau doar zeama in care a fiert carnea?
Matei - luna a 8-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
racusor2010 spune:
noi avem inca de la 7 luni 2 mese de lapte, dimineata si seara + 3 diversificare (peste zi ): la 11 gustare de fructe, la 14 pranzul si la 17.30 gustarea de dupa-amiaza. si peste noapte - inca 1-2 ori
inca nu am mai facut retete noi de cand cu mofturile domnisorului. azi m-am gandit ca poate nu i-a placut lingurita ca am schimbat-o cu una mai mare, asa ca am revenit la cea micuta, tare si uratica de acum, de la primii pasi alea de fitze nu ne plac
sa vad ce ne zice maine pediatra si o sa incep sa testez si sa urmaresc de la ce ar putea avea alergie...
racusor2010 spune:
citat din mesajul lui ooana de maine introducem carnita de pui voi ati dat carne din prima zi? ce cantitate, cam 1 lingurita? sau doar zeama in care a fiert carnea? Matei - luna a 8-a 08.07.2010 " Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
doar carnita, 1 lingurita da, nu se da zeama in care a fiert carnea. de fapt pana la vreo 8 luni nici nu se fierbe carnea cu supa de legume. asa ne-a zis noua pediatra cel putin. eu nici acum nu le fierb impreuna.
crispro spune:
citat din mesajul lui baby78 Am si eu o intrebare....Am voie sa ii dau nectarina? Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010 |
Nectarina nu am gasit-o in tabel, dar parca zicea cineva pe aici ca e ok (oare Otilia???). Si eu cred ca merge, mai ales ca piersica si caisa sunt ok.
Cartofii au iesit naspa, ca erau cam moi cand i-am curatat, micii nu i-am putut manca, pt ca erau de vita cu oaie si mi se parea ca pute rau oaia, asa ca am mancat doar catova cartofi cu castraveti murati. Si ca nu cumva sa scada burtoiul, beau o bere!
Oana, cum adica masa nr 4??? adica e a 4-a ca ordine, dar a treia ca masa ce contine altceva decat lapte. NU?
Sa-l ajutam pe Alex
ramonavlas spune:
Eu i-am dat.
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
catalina2307 spune:
ooana - asa cum a scris si racusor carnea se fierbe separat si se incepe cu o lingurita. Daca o mananca se trece la a 2 a. (carne pui -copane sau vita)
ramona- am vazut ca voua va recomanda pediatra peste. Nu este cam repede? Noua ne-a spus ca dupa 2 ani. Ca daca pana acum se introducea pestele in alimentatia copilului la un an, ultimele studii recomanda sa se faca dupa 2 ani....
ramonavlas spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui racusor2010
doar carnita, 1 lingurita da, nu se da zeama in care a fiert carnea. de fapt pana la vreo 8 luni nici nu se fierbe carnea cu supa de legume. asa ne-a zis noua pediatra cel putin. eu nici acum nu le fierb impreuna. |
No, mie mi-a zis sa fierb carnea cu legumele
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
catalina2307 spune:
Si eu i-am dat nectarina...nu ca ar fi mancat-o. Am impresia ca sunt aduse din Chile deci cresc de la mama natura.
Pe mine ma ingrijoreaza solutiile cu care sunt date pt a rezista atat de mult (peste o luna).