Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (94)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonavlas

Noi vrem sa mergem cu ocazia zilei de 8 martie (mergem pe 5, sambata) la Campul Cetatii la un peste. O sa o las pe Raisa pt prima data la mami. O sa ii dau legumele la 14 si la 15 plecam. Daca nu ajungem pana la 19 inapoi, oare ce ar putea mami sa ii dea sa pape? O sa aiba deja 7 luni, oare pot introduce fainoasele, sa ii faca mamaligutza cu branza de vaci?

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Ramona, citeam ca mamaliga se da de la 9 luni (desi in unele locuri zice ca si mai devreme). Dar eu zic mai bine sa ii dea ceva ce stii sigur ca va manca, sa nu faci experimente fix cand esti tu plecata. Eventual fructe cu branza. Zic eu... sau cereale cu fructe.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Eu am facut treptat schimbarea la Milumil 2 (desi tot Milumil am folosit si inainte, dar 1)- cica is alte gusturi, si de asta se combina...

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Diana, multumesc de raspuns!

Iar incepeti cu planuri de concedii?

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 7

Mergi la inceput

Cred ca a treia masa diversificata o vom avea pe la 9 luni.. nu ma grabesc deloc, ca si asa is toata un stres pana dupa masa de pranz, ca tot face nazuri.

Am reusit de am culcat copilul- cred ca mucii il deranjeaza, ca nu poate sufla cu suzeta in gura; dar fara suzeta nu adoarme... intr-un final cu suzeta l-am adomrit, dar a intrat intr-o stare de somnic in care respira mai usor. Si acum fac cartofi prajiti cu mici!!!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro
Si acum fac cartofi prajiti cu mici!!!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

eu cand va implini 8 luni am sa incep cu masa nr.4...si pana scotem laptele de tot va trece o luna si vom avea 9 luni

Matei - luna a 8-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Racusor, nepotul meu mai are cate o pata asa rosie pe picior, dar ii iese din an in pasti. si nu reuseste mama lui sa isi dea seama de la ce e. Tot a fost la derma, tot i-a dat cate o crema, dar peste cateva luni iar apar.

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

cred ca asa si la noi a avut pe un obraz, acum pe celalalt, pe picior vad ca trece, deci ma gandesc ca o fi de la banana aia cu gris

ideea e ca el mananca banana demult, dar a mancat si gris cu lapte. poate borcanasul sa aiba si altceva ce nu tolereaza el

si eu tocmai am comandat borcanase de la holle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Acum am vb cu pediatra si mi-a mai dat niste "idei" de meniuri:
spanac cu smantana 9fara faina dar cu putin usturoi)
cartofi cu smantana
smantana in legumele de la amiaza
patrunjel, tarhon, leustean;
fasole verde;
orez si in supa, si la pranz sau seara (penultima masa)
mamaligutza ff bine fiarta (30 minute)
branza cu smantana;
peste la cuptor
Toate astea de la 7 luni...adica de marti

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

sincera sa fiu nu m-am gandit ca e asa mare diferenta la gust... incat sa sesizeze copilul. am fost de am cumparat nan1 sa le combin.
multumesc racusor si diana

ramona, pe la 6 jumate i-am dat. i-am mai dat si alta data si nu a avut nimic...

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

nu e vorba de gust, e vorba de toleranta. unii copii pot face alergie la noul lapte praf. sau nu pot suporta din prima noua compozitie. de asta se da treptat

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramonavlas

Mai fetelor, vad ca folositi lapte. Mie mi-a zis sa nu ii dau lapte pana la un an? Oare de ce? Sau voi faceti cu lapte praf grisul?

eu cu lapte praf am facut. branzica mi-a zis ca de la 10 luni cel putin sa ii fac cu lapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Am si eu o intrebare....Am voie sa ii dau nectarina?

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput