Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (94)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Meniu SB mami:
sunca light, branza 0,2%gr, rosie, ardei, masline
musaca de dovlecei cu piept de pui
ciorba taraneasca cu iaurt

Meniu Raisa:
mar+mango+cereale
dolvlecel+cartof+piept pui
cereale cu apa.
5 mese, la fiecare san dupa papa.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Noi vrem sa mergem cu ocazia zilei de 8 martie (mergem pe 5, sambata) la Campul Cetatii la un peste. O sa o las pe Raisa pt prima data la mami. O sa ii dau legumele la 14 si la 15 plecam. Daca nu ajungem pana la 19 inapoi, oare ce ar putea mami sa ii dea sa pape? O sa aiba deja 7 luni, oare pot introduce fainoasele, sa ii faca mamaligutza cu branza de vaci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonavlas

Farte fain unde vreti sa mergeti la vara Miha.
Eu la dansuri vreau sa o dau pe Raisa.

noi am fost la dansuri acum 2 ani...pe langa ca am slabit bine ne-am si distrat
inaintea grupei de adulti erau copiii...ce tinuta frumoasa aveau si cat de frumos dansau ma fascinau pur si simplu!
cred ca mai ales la baieti e foarte bine venit...

Paula eu sunt cu experienta in ramasul singura acasa si ma asteapta iar niste perioade de delegatie, da no' m-am obisnuit
ce vroiam sa zic, e ca daca ai nevoie de ceva, orice sa dai tel...de la cumparaturi pana la stiu eu ce...orice ajutor

Matei - luna a 8-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

tot cautand pe net articole despre mirodenii pentru copii, am gasit site-ul asta interesant si cred ca ma voi inspira din el...

http://diversificare.ro/alimente/2011/02/mirodenii-pentru-cei-mici/

e foarte fain, multumim! o sa ma inspir si eu. tre sa-l salvez, altfel sigur uit combinatiile

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Am achitat si noi pt concediul in Turcia, pana la urma mergem aici, 1470 eur pe 14 septembrie, 7 nopti. Cam mult dupa parerea mea, atat ne-a ajuns acu 2 ani cand am facut turul Europei 3 saptamani cu tot cu drum, taxe, parcari, cazari

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

super, ma bucur ca ati rezolvat...si noi sper sa rezolvam zilele astea

Racusor poate nu e DA

Matei - luna a 8-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:

Noi vrem sa mergem cu ocazia zilei de 8 martie (mergem pe 5, sambata) la Campul Cetatii la un peste. O sa o las pe Raisa pt prima data la mami. O sa ii dau legumele la 14 si la 15 plecam. Daca nu ajungem pana la 19 inapoi, oare ce ar putea mami sa ii dea sa pape? O sa aiba deja 7 luni, oare pot introduce fainoasele, sa ii faca mamaligutza cu branza de vaci?

orice ar fi, sa fie probat dinainte, sa stii ca va manca ce-i lasi sau ce prepara mama ta. Isei ii place mamaliguta, cu lapte/iaurt... si papanasii, dar mai putin. sau orez cu lapte. sau iaurt cu branza, pur si simplu. noi mai papam catre seara si amestecuri de lactate cu avocado sau banana.

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Mai fetelor, vad ca folositi lapte. Mie mi-a zis sa nu ii dau lapte pana la un an? Oare de ce? Sau voi faceti cu lapte praf grisul?

Mergi la inceput

Citat:

Mai fetelor, vad ca folositi lapte. Mie mi-a zis sa nu ii dau lapte pana la un an? Oare de ce? Sau voi faceti cu lapte praf grisul sau orezul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

sincera sa fiu nu m-am gandit ca e asa mare diferenta la gust... incat sa sesizeze copilul. am fost de am cumparat nan1 sa le combin.
multumesc racusor si diana

ramona, pe la 6 jumate i-am dat. i-am mai dat si alta data si nu a avut nimic...

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Alice, eu stiam ca numai daca schimbi marca trebuie sa faci trecerea treptat... Daca treci de la 1 la 2 in cadrul aceluiasi LP, nu cred ca e necesar sa o faci treptat

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Iertare, vin si eu cu urarile pt. ziua de azi (cred ca sunt ultima...)

Maria Antonia, Larisa, Filip si Theo
Raul si Mihai
Floentin Andrei

Sa fiti sanatosi dragi delfinasi, sa papati bine si sa nu suferiti tare la dintisori!

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

Mergi la inceput