Mamici si Gravidute Italia -95-

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Fetelor, ma retrag si eu langa sot la un film si vb maine...poate sunteti mai vorbarete.
Somn usor !!!

Ally , Eduard 36 sapt bebe

AMR 4 saptamani MAXIM !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Fetelor, ma retrag si eu langa sot la un film si vb maine...poate sunteti mai vorbarete.
Somn usor !!!

Ally , Eduard 36 sapt bebe

AMR 4 saptamani MAXIM !!!

printisorului Alessandro
UN VOT, VA RUGAM!

somn usor...misunam si noi pe aici, dar acum ne punem la somn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Neata fetele!!!Va las cafeluta!

Eu vegetez pe acasa,nu prea am chef de nimic iar vremea nu ma ajuta deloc.Astept caldura.
Bebe nu da semne de nici o culoare..dar stiu ca poate veni prin surprindere ca Giulia.Joi am fost la monitoraj dar nimic semnificant ca a dormit tot timpul.

Am admirat si noi pozele de carnaval ale lui Loris,Ambra,Stefi...foarte frumosi in costumasele lor!

Noi carnavalul l-am vazut de pe balcon,nici costum nu i-am luat Giuliei ca nu stiam daca nasc sau nu pana atunci.

Kemsy felicitari pentru succesele cu dadaca,ma bucur ca Loris se intelege bine cu ea.

Danangie frumoasa povestea muschetarului nr3 ,desi cu multe probleme...are in final o nota de optimism si de dragoste fata de familia ta.Sa fiti sanatosi sa va puteti bucura unii de altii ca+ meritati.

Alexandra asa tarziu pe forum???

toate fetele!

Am pus vreo 2 poze cu burta...poate reusesc sa pun si cu Giulia ca aseara megea tare greu netul.

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009) si 38+ Sebastian-Andrei(cred)
Giulia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

revin si eu cu o dupa ce am recuperat cu cititul din urma..nu prea am chef sa raspund, scuzati, sa nu mi-o luati ca o lipsa de respect, ci pur si simplu ca nu ma simt in stare..defapt nici nu mai stiu ce si cum sa raspund..
deh are omul perioade si perioade in viata sa...doar ca de fiecare data cand vine cate'o perioada "gri" ,mi se pare din ce in ce mai greu de suportat... pregatisem eu un roman cu ce ma macina, dar deocamdata e mai bine sa tin pentru mine si sa nu va mai incarc memoria degeaba..mai tarziu poate oi vedea altfel lucrurile..
intre timp astept... cu "pozitivism" , vroiam sa stiti asta...

multumesc tuturor de complimente la adresa piticei
nafi, n-ai gicit cu winnetou, e a lui Old Shatterhand

numai bine tuturor!

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania , mami de Stefania (22.12.07)
Stela, stelina..

Mergi la inceput

am vazut si eu pozici cu "mascatii" de carnaval, gravidute si pici miciam mai comentat eu pe ici pe colo unde mi-a venit mai la indemana, dar super- super faine toate!!!

va pup sa aveti un we cat mai placut!!

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stela, stelina..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

STEFI îmi pare r#259;u ca te sim#355;i naspa. Descarca-te oricum aici, ca uneori ajuta. Î#355;i trimit o imbratisare si-Ti sunt al#259;turi.

Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 3 muschetari Alessio Michele (2 ani si 9 luni) , Mattia Gabriel(1 an si 4 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (11.02.2011) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Dana am la cuptor reteta de cartofi la cuptor postata de tine!Sper sa fie gustoasa ca avea sosulun mirosss!

O ploaie de si tie Stefania!!!Sa treaca repede starea asta nasoala!!!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009) si 38+ Sebastian-Andrei(cred)
Giulia!

Mergi la inceput

dana , giorgi multumesc mult!

buna reteta
dana ti-am trimis pm ..
si apropo de Pm, monica cereai datele albumului nostru comun cu poze..
eu de atunci ti le trimisesem si te-am si anuntat ca ai PM.
poate n-ai vazut ... cauta la mesaje private...

Stela, stelina..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Buna fete dragi!

Imi inchipui ca fiecare e pe la casa ei cu marito in vicinanze asa ca forumul lancezeste. nici eu n-o sa fac cine stie ce valuri pe aici caci robotesc de zor , fac curat, de mancare ( sos ragù si limba de vaca cu sos , plus papa veveritului), am o masina de haine pe care va trebui sa le intind in exact 20 de minute si...daca imi ajung banii mai fac si o baie cu spuma! ( ca am babysittera in actiune, altfel nu faceam eu toate astea singura cu Ricky nici intr-o saptamanaa!!).

SLIMATEI - mai devreme am apucat de ti-as scris vreo 2 randuri pe yahoo messanger (m-am gandit sa folosesc in mod util faptul ca eram pe messanger sa descarc niste poze de la petrecerea de 2 ani a nepotelului meu cel scump si drag) Sper ca esti mai bine si griul va reveni la o nuanta rozulie

DANANGIE - bafta multa cu avut grija a trei flacai! esti o mare curajoasa si mi-a placut tare mult povestea ta! stiu ca iti e atre greu dar peste ani te vei felicita ca ai avut atata forta si curaj sa cresti 3 copii. bravo tie!

Restul fetelor..nu mai dau nume ca mi se arde ragù-ul voi ce mai faceti? altceva decat treburi pe langa casa, copil , sot....Hai sa mai zicem si de altele sa ne mai inveselim! va imbratisez pe toate cu drag si sa aveti un weekend placut!

Mergi la inceput

nafi

Stela, stelina..

Mergi la inceput