Mamici si Gravidute Italia -95-

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Petro, multumesc mult de tot!!!

Eu inca nu am apucat sa ma angajez aici ca abia in vara mi-am terminat materatul in tara si am venit in iulie..in aceeasi luna am ramas insarcinata. Sotul lucreaza de aproape 4 ani aici...dar, nu stiu cum am nimerit ca am dat numai peste italieni, unii si unii...peste tot. Si cei de la munca i-au spus ca nu se mai da nimic...Are 2 colegi ale caror sotii doar ce au nascut si la fel...nu au primit nimic. Cei de la primarie...ne-au luat cu zaharelul si au spus acelasi lucru...pauza bani . De aia am vrut sa va intreb. Poate imi mai raspunde vre-o fata...si ma indruma ce si cum sa facem!!

Multumesc inca o data!!!

Ally , Eduard 36 sapt bebe

AMR 4 saptamani MAXIM !!!

Mergi la inceput

Petro, hai ca nu vazusem EDIT , ma bag acum sa citesc si revin....multumesc din suflet!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Stampeaza pagina aia ce ti-am dat-o si mergi cu ea in Comuna, asa nu mai au cum sa te duca cu zaharelul. Daca indeplinesti conditiile, ai dreptul la acei bani ... sunt aprox. 1500 euro.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput

Petro, am citit, am salvat...Multumim mult de tot !!!

O sa mergem zilele viitoare sa vedem ce si cum si poate beneficiem de aceasta suma daca se poate, daca nu asta este, nu-i bai !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna seara,

CRIS sa va fie de bine casa cea noua. Parca sunt eu.....adica imi aduc aminte ca tot asa si eu eram in febra mutarii. Nascusem si inca nu ma mutasem. Pe urma , cutii, curatenie,etc...cand Mattia era abia nascut.........brrr ma ia cu fiori. Sa aveti putere sa le faceti pe toate.

ROXALI multumesc la fel.

MONICA multumesc, da, asa e.Sunt mult mai optimista. Am mai multa putere. Durerile nu mai sunt aceleasi...de fapt dispar.....am reusit sami programez RMN ptr zona lombo-sacrala si sunt multumita. e bine.Mergem spre mai bine.

ALI se vede ca lui David nu i-a priit ceva. Si eu cred ca McDonald's e tare greoi la stomac.Si mie imi place dar dupa ce mananc, ma simt tare naspa la stomac. Diger tare greu.....apai el asa micut.

LAURA asa e..vremea asta de kk te duce in depresie. Cat despre alaptat, n-as stii ce sa-ti spun ca nu ma pricep. Staorce-te daca nu vrea sanul...macar stii ca-i dai laptele tau.......parca PETRO facuse asa.........nu? Iti multumesc de cuvinte si sprijin.Conteaza mult.

Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 3 muschetari Alessio Michele (2 ani si 9 luni) , Mattia Gabriel(1 an si 4 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (11.02.2011) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

cristina-spor la mutat!Ce bine ca e incantata Giulia de noua casa,te-ai scapat de o grija.

danagie-ma bucur ca te-au mai lasat durerile!
Cat despre gradi',tu stii cum e mai bine...dar nu o sa fie mai usor atunci sa iesi cu toti 3,ca nu o sa mai fie frig...zic si eu...pacat sa nu-i mai trimiti,acasa cu toti 3 o sa-ti fie f. greu.

laura-si mie mi s-a intamplat de multe ori sa planga cand ii puneam la tzata,explicatia mea e ca are aer in burtica in momentul ala,nu are nici o legatura cu tzatza plansul.Iti zic cum am facut eu,nu inseamna ca si bb Eduard e la fel.Eu ii tineam in sus pana ragaiau,si dupa aia incercam iar sa-i pun la tzatza,si stateau.Incearca,plimba-te umpic cu el,tinandu-l in sus,incearca sa fii linistita,ca se linisteste si el.

ioana-cum merge cu serviciul?
Am vazut pozele cu Giulia micutza.

Vineri o sa se imbrace Ambra la gradi' cu costumul facut de ea.Sunt curioasa sa vad pozele.

La Giorgio i-a iesit un coltisor din a doua maselutza,asa ca ne distram de minune.

Mama o sa plece duminica dim. ...

pe toateee!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Laurici nu am inteles suge si nui ajunge sanul sau suge si oboseste si vrea laptic artificial
de ce l-ai infasat??ai copil bun daca a dormit asa, ai mei cred ca r fi urlat mai rau

Danangie cred ca tie greu cu toti acasa, dar si in colectivitate sau imbolnavit mult...e bine daca poti sai mai ti acasa poate isi mai revin si ei
vad ca esti mai activa ca mine

Ally tu ai permesso di soggiorno?sau noi nu mai avem nevoie cei din UE ma refer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Seara buna!
cris85, va fi greu cu mutatul, mai ales ca intrati acusi in linie dreapta cu bb Dar si cand scapati, ce bine va fi la casuta voastra!
andreea, nu mai fi trista cu plecarea mamei, vine caldura, vine vacanta acusica...Felicitari pentru coltisorul de maseluta. L inca nu are. Abia astept sa vad poze cu costumasul Ambrei
laura_luiza, nu fi deprimata pentru lipsa scaderii in greutate. Eu am stagnat vreo 6 luni la 77 kg, apoi sau topit kg intr-o luna-doua, am ajuns la 58. Si eu asteptam miracole, mai ales ca alaptam, dar uite ca organismul stie ce si cand sa faca. Odihneste-te cat poti (eu sunt depre si cand sunt obosita).
ally, ti-au raspuns fetele, trebuie sa vezi daca indeplinesti conditiile ca sa iei banutii, care se dau oricum,. tU DU-TE CU LEGEA-N MANA, ca sa nu se fofileasca.

Noi avem aceeasi rutina. L se trezeste pe la 7, asa ca pe la 9, daca ma fortez, am terminat si de facut curat prin casa, si-mi ramane timp berechet
De plimbat...mai putin, ca bate vantul tare. Maine vine iar dadaca, si ii las singuri, trebuie sa merg la Inps sa rezolv ceva...Sper sa nu ma sune dupa 10 min ca urla disperat
Seara placuta!

Gianina, mamica unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Roxali nu, nu am pt ca nu mai este nevoie ca suntem in UE,
exact cum ai spus si tu .

kemsy, asa voi face!!!

Va multumesc mult pt raspunsuri!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

ANDREEA, ROXALI baietii erau in cada ca le faceam baie, Marco dormea si am zis cat se mai joaca baietii sa mai dau un ochi pe aici , asta ca sa nu raman corijenta. Cat despre gradinita...........motivul nu e frigul..........motivul e ca n u reusesc sa ies singura cu toti 3 afara.Si deci trebuie sa gasesc pe cineva sa ma ajute, sa ma insoteasca. Si nu imi permit sa platesc si gradinita si pe cineva.Mi-as fi dorit din toata inima, mai plang uneori de ciuda........sa continuu sa-i duc.......dar momentan nu mai pot......

Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 3 muschetari Alessio Michele (2 ani si 9 luni) , Mattia Gabriel(1 an si 4 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (11.02.2011) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput