Strumfi si prichindei iulie-august 2011 (23)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui pufi79

buna dimineata burtici desi pentru mine nu a fost chiar buna . De ieri am inceput sa ma simt rau (eu care pana acum n-am simtit ca sunt insarcinata), ma doare capul, mijlocul si burtica si am oaresce ameteli . Am zis ca sa vad cum decurge ziua de azi si daca nu-mi revin sun dr., de obicei nu sunt genul care ma panichez repede dar acum dupa atatea luni de "simtit" bine parca parca ma ingrijorez.

Felicitari babyblue pentru rez la dublu test .

viitoare mami de bebe strumf nazdravan
20+ Doamne ai grija de noi

pufi, nu te ingrijora!!! si pe mine ma doare mijocul de cateva zile. si uneori si burtica in laterale (fosele iliace), cred ca se destind ligamente si uterul creste si de asta apar dureri.

iti recomand unguente naturiste, pe baza de plante (eu am un ulei cu gheara diavolului, parca) si ma da sotul cu el seara, pe mijloc, cand si cand ma mai lasa...

legat de ameteli, ia ti o tensiune, poate iti scade cand te scoli brusc din pat.

apropo, mie imi curge sange din nas, mai nou....

_

Babyblue va pupa pe toti!!
14+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaaa

Buna gravidutzelor.
Ma primiti si pe mine? Sunt o gravidutza in sapt 21 si ma bucur sa ma alatur voua.V-am citit inca de la inceput si vreau sa ma alatur si eu voua.
Datele mele sunt UM 30.09.2010, DPN 07.07.2011.
Va pup si sper sa ma primiti si pe mine.

bine ai venit! sarcina usoara si bebe sanatos, iti doresc!

_

14+ cu
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ireth

Gata fetele, mi-am facut si eu album pe gmail si am pus si poze cu burtica, facute aseara. Ma pufnea rasul, de unde rezulta grimasele din poze
Miha, bine ai venit! sarcina usoara si la termen!
Daca vrei sa ai si tu o burticuta la semnatura, faci cum ti-a spus pufi79, toti pasii aia, si la semnatura scrii "gravi" fara ghilimele si in paranteze drepte, urmata de nr. de saptamani (daca vrei)
Pufi, eu am o prietena care a avut o sarcina exact invers decat normal.. cand toata lumea scapa de greturi, ea incepea. Dupa cum stii, fiecare sarcina e diferita, nu e neaparat motiv de panica.
Uite, mai am un exemplu: am vorbit ieri cu o prietena care e insarcinata in peste 30 de saptamani, si care e panicata toata pentru ca nu il simte pe bebe cu zilele! A fost de doua ori la eco de cand a inceput toata treaba asta si bebele e bine-merci...dar ea nu il simte decat o data la 3-4 zile. De-aia zic, desi in mod normal te-ai gandi ca e ceva in neregula, uite ca sunt si cazuri mai ciudate....
Sper sa nu fie si cazul tau, sa fie doar un episod trecator (poate ai mancat ceva aiurea?) si sa revii la normal. Te pup si insanatosire grabnica!

16+

super dulci sunteti in poze ireth!!
ai o burtica f delicata si scumpa!
si eu cred ca tu si sotul tau veti fi niste parinti ff cool, genul ala de parinti rebeli, care isi cresc copiii f f relaxat!

felicitari, sunteti un cuplu minunat!!!

_

14+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxybarbu

Citat:
citat din mesajul lui gogoshika10

Eu inca nu am facut album pe gmail, dar voi remedia cat pot de repede.

Roxybarbu, multa bafta la eco azi. Sa ne spui cum a fost! Sunt curioasa cat costa analizele la CMU, in caz ca ma cheama medicul pe acolo, deocamdata merg la cabinetul lui.
La ce medic esti?

Cristina G.
16+

http://www.pregnology.com/pregnancy/08/05/2011

http://www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/08/05/2011.png

Cristina eu sunt la Dr. Anastasiu si pana acum am mers numai la Eva dar pentru morfofetala mi-a spus sa ma duc la CMU pentru ca au aparatura mai noua si mai performanta si o sa facem momentul mai frumos. morfologia trim 2 costa 350 lei iar la Eva 300 deci nu este diferenta asa de mare. Eu sunt curioasa cat cost nasterea ?
Tu la ce doctor esti ?

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 21 +
DPN 04.07.2011

roxy, muulta bafta azi la eco! sunt sigura ca va fi ff ok!
traiesc alaturi de tine emotiile tale! (fie vorba intre noi, chiar as vrea sa fiu in locul tau si sa vina deja ziua cand voi face iar eco!!:))) dar cum am semnat ca pana la morfofetala nu mai fac, stau aici pe bara si inghit in sec si ma bucur pt tine ca ai ocazia sa te vezi cu bebe iar!)

_

14+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura13

am fost la analize, maine primesc rezultatele, sper.
pup

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 20+
Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

iti tin pumnii! o sa vezi ca ies bine!

_

14+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

gogoshka , stiu ca la Euroclinic unde nasterea tot 90 mil costa din care CAS-ul plateste 30mil...darrr mai intai platesti tu banutii astia , apoi daca are casa bani si cand are ii da inapoi .
Am vazut niste discutii cum ca CAS-ul are banuti de decontat doar ptr 10 nasteri/luna , acum depinde , daca nasti dupa jumatatea lunii clar nu apuci banuti. Sa te interesezi sa vezi daca este la fel si la CMU

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Cristina eu stiu ca dl.dr. Podasca isi sfatuieste pacientele sa nasca la Eva, am o prietena care a nascut cu dansul acum 3 luni si cumnata mea acum 6 saptamani ambele la Eva. Oricum nu conteaza unde nasti important este ca il ai pe dr. Podasca langa tine care este un doctor extraordinar .

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 21 +
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

eu ma trezesc cu nasul infundat, de abia mai pot respira, si cand il suflu numai venisoare de sange si asta de vreo saptamana pe putin ...

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Uite vad ca a scris alexia inaintea mea, exact aceeasi problema vroiam si eu sa va expun legat de Euroclinic, posibil toate clinicile private.
Si sefa mea statea linistita ca din 95 de mil. cat e cezariana, o sa plateasca cu aproape 30 mai putin, pentru ca doctorul ei era inscris in CAS, ceva de genul...
DAR, in decembrie, cand a nascut, a fost anuntata ca de fapt acest plafon e doar pentru vreo 100-200 de milioane, adica primele... 6-7 nasteri, dupa care, PA! platesti pretul intreg.
Si cum ea a nascut dupa Craciun, a platit pretul intreg.
Nu e corect, pentru ca te anunta doar cu cateva zile, saptamani inainte de a naste, am inteles ca in contract nu se stipuleaza....
In fine, e Romania!

Babyblue, multumesc pentru urari, asemena si voua! abia astept sa ne vedem... deja ma gandesc la ce pizza o sa mananc

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Alexia, e normal cu sangele in nas... la fel ca si gingiile inflamate, si nasul sangerand e o consecinta a sarcinii, stai linistita!

16+

Mergi la inceput