Strumfi si prichindei iulie-august 2011 (23)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cereline spune:

Va rog imi spuneti si mie daca este normal sa te doara pe jos,nici numai pot sa merg de durere,mi am sunat doctorita si mi a spus secretara ca este in vacanta pana pe 7martie;am auzit ca de la 21saptamani se intind ligamentele dar asa de dureros este;daca continui asa nu am decat sa mg la spital;Noapte buna si 21 Maya-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Cereline ...eu nu stiu ce sa iti zic legat de aceste dureri ...sper doar sa te lase
o seara placuta fetelor va doresc si ne vedem maine dimineata la cafea

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

cereline nu stiu zau daca e ok sau nu,dar daca nu trece cu nospa,fugi la urgenta. Penrtu linistea ta

Mama de Ana si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

neata burtici cafeluta este gata , va asteapta !!!

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

cereline "pe jos" inseamna cam intre picioare . daca da, pe mine ma doare f tare...cateodata cand merg (si merg paca am un bat in fund ) si de asemenea cand stau intinsa si trebuie sa ma intorc de pe o parte pe alta.
E o durere...cum sa zic...parca as fi stat mult pe bicicleta...parca ma doare si "obectul" ...nu stiu ceva de genul. La fel m-a durut si sarcinile trecute.si a tinut pana la sfarsit

lissa, tare Ana ... sa-i vezi si pe ai mei ce-i apuca sa calareasca diverse obiecte ...le trec o gramada de trasnai prin cap

Roberta,ma bucur ca ti-a iesit glicemia bine. In rest e celelalte analize....in sarcina se mai schimba/deregleaza unele chestii. Eu cu Anastasia, eram anemica (Hb 10), colesterolul mare (si macam destul de echilibrat), leucocite crescute, fara nici o infectie...ma rog...Ideea e ca mie mi-a zis doctorul ca am avut o dereglare de metabolism.
Acum vezi ce zice si doctorul tau.

Felicia, multa sanatate ....Pai ce ai spus tu acolo eu chiar credeam ca in afara este cu totul in altfel.
Si eu am avut cu Anastasia orificiul ext. al colului, deschis, dar cel intern inchis.
MIe mi-a zis doc. ca este de la efort si sa am grija.

Rammy stiu cum este cu uitatul ...Eu zici ca's capiata cateodata

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 21+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Bebele meu este f activ...imi da la suturi in stomac de ma zapaceste

Ma simt ciudat...ma cuprin cateodata niste stari de panica/frica de-mi vine sa plang. Ieri stateameu linistita la curs si deodata m-a prins frica de cutremur. Dar rau... Incepuse sa-mi bata inima puternic si mai ca-mi venea sa plang ...imi venea sa ies din sala
Mi-e frica mereu sa nu pateasca astia mici ceva, sotul...mi-e frica sa nu fie bebe bolnav...mi-e frica

NU stiu...o fi normal? Sau chiar am inceput sa o iau razna ?

La celelalte sarcini nu am patit asa...si asta este inca un motiv sa-mi fie frica

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 21+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2011 spune:

acusi vine capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2011 spune:

Casuta noua

Mergi la inceput