Strumfi si prichindei iulie-august 2011 (23)
Raspunsuri - Pagina 13
Ireth spune:
Neatza fetele, se pare ca sunt prima, eu dau cafeau astazi...
Iar mi s-a facut rau in metrou. Exact aceleasi simptome, ameteala brusca, nu ma mai puteam tine pe picioare, cald, transpiratie, vazut incrucisat.... simptomele se amelioreaza (daca nu dispar de tot) cand ma asez.
Ooffff.... saptamana viitoare cred ca trebuie sa ma duc la doctor, si ii spun si de fazele astea, ca am nevoie de o opinie medicala.
Astazi am un milion si una de drumuri de facut, si nu ma simt deloc bine... nici nu vreau sa ma gandesc ce se intampla daca ma ia iarasi pe undeva prin oras 
16+
MatzaRebela spune:
buna dimineatza:) ma bag si eu la o cafelutza:)e urata vremea pe aici.. offf nu mai vn primavara odata sa ma pot plimba si eu mai mult.
si eu mai am episoade de ameteli dar le-am asociat cu ridicatu rapid din pat sau de pe scaun.
E posibil sa fie si din cauza schimbarii de temperatura( afara este frig stai cu geaaca pe tine iar in metrou nu stai sa mai dai geaca jos si se face prea cald dintr-o data, dar just in case e cel mai bn sa discuti si cu medicul la urmatoarea vizita.
O zi frumoasa va doresc(chiar daca vremea nu e de partea nostra)
fecian spune:
neatza si de la noi!!!
Stiti ca am cobit ieri ca ma simt bine?
Total gresit!!! Aseara am avut niste dureri/intepaturi in col de am zis ca nah se deschide acum, plus contractii toata noaptea. Am zis ca nu e adevarat. Am luat no-spa a fost frectie la picior de lemn. Azi dimineatza sunt ceva mai bine, stau acasa (again) in pat (again)...dar daca continuam in ritmul asta nu ajung nicaieri.
Ireth, imi pare rau sa aud ca nu iti e bine..Cel mai bine ar fi sa iti suni medicul. Stiu, stiu dau sfaturi dar eu nu-s mai breaza.
Inca simt dureri in col, mai sterse asa dar sunt. chiar nu pot sa imi inchipui de la ce sunt.
Sunt la a doua sarcina dar ma simt mai nestiutoare decat la prima. Atunci n-am avut asstfel de probleme, si acum nu stiu de unde sa le iau.
MatzaRebela si aici vremea e cam nasoala...dar cum stau in casa nu ma afecteaza
Felicia,
mami de scufundac atomic, Gabriel
(23 Mai 2008) si
16+ cu
Nasterea lui
Gabriel 
_
Simply happy!
Roberta84 spune:
Neaza burtici !
ROxy ma bucur ca e bine bebelina, ce hoata sa stea ea cu spatele![]()
chiar de asta mie teama si mie ca eu nici nu stiu ce este si daca sta cu spatele nu mai pot afla, mi se intampla des sa simt miscarile inspre spate mai mult , oare atunci sta cu spatele?.. Dar pana la urma important e sa fie sanatosi.
A , cred ca varsta cronologica este adica aia calculata de la ultima menstra , iar varsta biometrica este dupa masuratori. In cazuri deastea medicii se iau dupa varsta de la masuratori pt ca ai fi putut sa ai ovulatia mai devreme si astfel sa fie mai mare bebelusa, insa se poate modifica pe parcursul sarcinii , pt ca nu toti bebeii se dezvolta la fel.
Ireth imi pare rau pt starile tare , cere parerea medicului macar ca sa te linistesti , iti doresc multa sanatate
19+
Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !
Laura13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxybarbu Am si eu o intrebare, pe foaia pe care mi-au dat-o scrie ca varsta cronologica este de 21 sapt si 3 zile iar varsta biometric este de 22 sapt si 2 zile.....ce inseamna asta? eu dupa care ma iau? Traieste, Iubeste, Daruieste... sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 21 +DPN 04.07.2011 |
varsta cronologica este data de ultima menstruatie, varsta biometrica este data de masuratori. asta inseamna ca bb-lina este un pic mai mare decat ar trebui. ceea ce e ok, inseamna ca papi bine, vitamine, toate cele.
apoi aceste masuratori, vei vedea, se vor modifica de la un eco la altul. in plus, ele sunt facute cumva ca o medie a tuturor masuratorile pe care ti le face doctorul (de ex. lungimea femurului poate fi de 22 sapt si 5 zile, dar circumferinta craniana poate fi de 21 sapt si 5 zile si uite asa ajungi la o medie de 22 sapt si 2 zile, sper ca m-am facut inteleasa).
parerea mea este sa te iei dupa UM, adica dupa varsta cronologica. clar, si acolo sunt aproximari, deoarece nu poate sti nimeni cu exactitate cand ai avut ovulatia si cand ai ramas insarcinata.
oricum, nu e nimic de speriat la o diferenta de cateva zile intre cele doua varste, tocmai din motivele expuse mai sus. stim noi mai multe acum datorita ecografului, dar tot o aproximare este.

Laura
lui
Daniel - 14.11.2006 si
20+ 
Poze Daniel
Mamici din Iasi
Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.
Roberta84 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui fecian neatza si de la noi!!! Stiti ca am cobit ieri ca ma simt bine? Total gresit!!! Aseara am avut niste dureri/intepaturi in col de am zis ca nah se deschide acum, plus contractii toata noaptea. Am zis ca nu e adevarat. Am luat no-spa a fost frectie la picior de lemn. Azi dimineatza sunt ceva mai bine, stau acasa (again) in pat (again)...dar daca continuam in ritmul asta nu ajung nicaieri. Ireth, imi pare rau sa aud ca nu iti e bine..Cel mai bine ar fi sa iti suni medicul. Stiu, stiu dau sfaturi dar eu nu-s mai breaza. Inca simt dureri in col, mai sterse asa dar sunt. chiar nu pot sa imi inchipui de la ce sunt. Sunt la a doua sarcina dar ma simt mai nestiutoare decat la prima. Atunci n-am avut asstfel de probleme, si acum nu stiu de unde sa le iau. MatzaRebela si aici vremea e cam nasoala...dar cum stau in casa nu ma afecteaza Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008) si 16+ cu Nasterea lui Gabriel ![]() _ Simply happy! |
Te rog sa nu mi-o iei in nume de rau , dar eu te-as ruga sa mergi la doctor sa vezi care e cauza acestor dureri si eventual sa iti dea un remediu,trebuie sa existe si acolo ceva care se da impotriva contractiilor, nu e bine sa stai asa , contractiile pot deschide colul , si asta nu ar fi bine deloc, sau poate ai placenta joasa inca si miscarile bebelului te deranjeaza la col si iti da si contractii , dar cel mai bine esa mergi la doctor , nu te juca. Asta mi-a explicat si mie doctorita si mi-a spus clar ca nu e de joaca daca contractiile apar asa devreme si persista. Eu imi doresc din tot sufletul sa nu fie nimic grav si sa te duci degeaba , dar mai bine sa previi. Ai grija de tine si sa nu faci deloc efort.

19+Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !
anaemi spune:
Neata !
Am citit si eu din urma...dar nu am retinut mare lucru
...sunt asa de ametita 
Si mie imi curge sange din nas...de fapt sunt mai mult firisoare de sange,multe.
La intalnire as veni cu mare drag, mai ales ca este f aproape de mine, dar trebuie sa stau cu puii acasa.
Si eu ma simt cam rau: ma simt obosita, as sta in pat toata ziua.Plus ca nu pot sta mai mult timp in picioare pt ca mi se face rau...incepe sa se invarta camera cu mine si ...gata.
Dar nu pot sta nici pe scaun prea mult pt ca ma doare spatele.
De fapt ma dor toate: spatele,picioarele, de maini parca am legate pietre (nici pe astea nu le pot tine ridicate prea mult timp, pt ca mi se face rau ....cam ciudat
)...offf. De cateva zile imi tot zice sotul ca ma vait in somn
...eu nu ma aud
, dar cred ca din cauza ca ma dor tare ligamentele inghinale si sa ma intorc de pe o parte pe alta e un chin.
....si cand ma gandesc ca mai am inca pe atat si burta nu este totusi f mare....
A zis sotul ca la vara se muta pe saltea
lissa, asa mi s-a facut o pofta de pate
...dar nu mai am ficatei.
Eu sunt in cautari de meniu pt ca saptamana viitoare este ziua lui Filip
Am "comanda" de la el sa-i fac un tort in forma de cascaval cu soricei si pisicute, cu specificatia sa-l face eu nu sa-l cumpar ![]()
Sa vedem ce o iesi ![]()
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) &
21+
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
babyblue spune:
legat de intalnire:
au confirmat pe PM:
-babylicios
-alexia
-ireth
-babyblue
deci voi rezerva o masa de 4 persoane, la cantucio restaurant, pentru duminica ora 14.
rog fetele care mai vor, sa mi confirme cat se poate de repede azi.dc nu reusesc sa confirme, noi le asteptam oricum acolo.
o sa va las pe PM nr meu de telefon, ca sa ne sunam in caz ca avem incurcaturi cu intalnirea. va pup
v-florina:) ce ai simtit tu, de vreo sapt simt si eu. adica uneori simt ca si cum s-ar sparge un popcorn intr-o parte a uterului, tot in dreapta am simtit si eu, sau ca si cum se zbate acolo un muschi.
dar am simtit doar de vreo 2-3 ori. in special seara cand ma intind in pat.
alteori miscarea a fost mai fina, ca un fel de fluturare.
si eu m-am gandit ca s gaze si nu m-am entuziasmat prea tare.
am zis sa astept sa trec de 16-17 sapt, mai ales ca am o amica care mi-a zis ca prima data l-a simtit la 21 de saptamani.:))
_
Babyblue va pupa pe toti!!
14+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.
alexia_ada spune:
neata fetelor
am venit si eu la cafeluta.
legat de simtit pe bebe am avut si eu senzatia ca atunci cand te atinge ceva usor
dar mai bine mai astept 16-17 saptamani
14+
cereline spune:
Neata burticute!Roxy ma bucur ca ne ai adus vesti bune despre bebe,cam pudica de aceea v a tratat cu spatele trebuie sa o intelegi
va doresc un wek placut!20+

( Alexia Carla) de 21 +