Buburuze de Ian-Feb2011- Hai Vas, Hai Ziki!(198)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Neata la pranz si de la noi!

Dupa o zi agitata de ieri, aseara a papat 10 minute si a dormit tun pana la 3.30, cand iar a papat la foc rapid si a mai dormit o tura pana la 6.30... iar somn, si pe la 8.30 l-am luat in pat langa mine, unde cu tzitzi in gura am dormit impreuna pana la 11.30, iar el inca mai doarme... dragul de el.
Ce m-am mai odihnit, e tare bine.

Faza cu zgaltaitul copilului, e treaba complicata, nu am ajuns pana acolo, dar moarta de somn, pe la 3.30 intr-o noaptea cand ba vroia, ba nu vroia tzitzi, am simtit ca ma apuca asa o stare de nervozitate impotriva saracului copil...

Mare grija tre sa avem, ca ei saracutii nu au nici o vina si sunt neajutorati!

Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Neata dragelor!
ce ma oftica vremea asta..si noi tre sa iesim iar din casa, avem ora de masaj..ufff.
Sunt super stresata, m-a sunat tati de la serviciu sa-mi spuna ca se simte destul de nasol si ca la birou epidemie de gripa (sau viroza...ce-o fi), au cazut aia ca mustele, sunt prin concedii medicale..asta mi-ar mai lipsi, un virus la bebelina. O sa-i punem masca lui tati si sa vedem cu ce tratament vine ca s-a dus la cabinetul medical...nasoala treaba!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Da Roxana, si pe la al meu sot prin birou circula acelasi virus... dar sper sa ne ocoleasca de data asta.

Sanatate sotului!

Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Neata si de la noi!
Am avut o noapte groaznica , am dormit doar 2 ore, sunt capie!Avem colici!Bebe e agitat, atipeste 5 minute , apoi se trezeste , se intinde , scoate niste sunete ciudate, zici ca-i un catelus apoi plange! Se mai loveste cineva de situatia asta? I-am dat de 2 zile Debridat , iar inainte Sab Smplex nu stiu cu ce sa mai incerc! Oare merg date alternativ?

Colac peste pupaza , acum ma suna nasa sa-mi spuna ca a vb cu preotul, si nu ne recomanda botezul in post ( adica petrecerea), iar noi vroiam pe 16 aprilie. Ne sfatuieste sa facem in duminica Pastelui sau in sambata urmatoare. Dar eu stiam ca nici atunci nu ar fi ok pt ca e saptamana luminata. Ma poate lamuri cineva? Mai face cineva botezul in post??

Pupici multi tuturor!!!

Mergi la inceput

GABI, noi facem botezulpe 26 martie. Preotul ne-a spus ca dpdv bisericesc este ok, adica el poate oficia fara pb ceremonia religioasa pt ca se fac botezuri in post. Si ca ar trebui sa nu ne destrabalam noi prea tare cu petrecerea. Acum...nu e nunta, nu o sa danseze nimeni pe mese presupun. cat despre mancarea de post, invitatii mei nu se omoara cu asta si nu-i pot obliga pe toti sa manance legume sau cine stie ce. Vor fi si feluri de mancare pt cei care tin post, dar mai putine. Pana la urma e alegerea voastra. Eu am pus totul la punct si nu mai schimb data, indiferent cine ce imi recomanda

_

Roxana

Mergi la inceput

Apropo de botez: am rezolvat si cu ursitoarele (ma intreba cineva mai demult...MADA?). 380 lei pt 3 ursitoare. Ma gandisem la 4, a patra e aia rea si amuzanta...dar am citit pe niste forumuri despre cazuri cand asta a inceput sa urseasca tampenii si sincer n-am de gand sa stric momentul frumos, asa ca 3 ne ajung, si ne costa si mai putin. Am vorbit la clownparty.ro dupa un intens studiu de piata Mi s-au parut draguti, vor trimite la mine acasa un sofer cu contractul, cand voi plati avans 25 %, pt ca le-am spus ca mi-e greu sa ma deplasez, neavand cu cine sa o las pe bebelina.

_

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

Buna fetele,

Nu am reusit sa tin pasul cu voi, adica nu am reusit sa citesc tot ce-ati mai scris
Pe noi colicii nu ne prea lasa in pace
si in plus bebelusa este tare fornaita...si nu reusesc cu nici un chip sa-i scot mucisorii din nasuc. Ii pun ser ( a propos. decat de 2-3 ori pe zi avem voie sa-i dam?) dar nu reusesc sa-i scot cu para aceea de cauciuc
drept pentru care vreau sa ma duc astazi sa-i cumpar batista bebelusului? Ce-mi recomandati, voi care ati folosit?
Eu am vazut una in sensiblue la vreo 200 lei si la farmacia tei una la aproape 50 lei
Conteaza firma si normal pretul sau toate stiu s afaca acelasi lucru?

sI ma mai nelinisteste ceva...ieri am implinit doua saptamani si buricutul nu i-a cazut, mai nou chiar sangereaza pe langa el, este motiv de ingrijorare?

Fata mea doarme doar pe burta mea, cum o las in pat cum incepe si urla. Asa dorm si noptile, ma rog, daca asta se numeste somn
Sunt mama cangur...
Sper sa ma ajutati si pe mine cu niste pareri...ca trebuie s aplec in cautarea aparatului magic de scos mucisorii

multumesc frumos

v-am pupat

Alina mamica super fericita de Anais Maria.

"Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta. Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului"
DA, inima mea este in afara corpului deja.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimo spune:

Wudy, noi am folosit si para de cauciuc, dar numai tati a reusit cu succes sa scoata ceva.
Pe cutia de la batista bebelusuluiscrie firma Arianna si e ok.

Luca Alexandru, mica mea comoara

Mergi la inceput

WUDY, imi pare rau ca si pe voi va supara colicii...inainte de medicamente, picaturi si alte minuni, tu sa bei ceai din ala de lactatie, o ajuta si pe bebelina la burtica!!
daca sta numai in brate sau oricum lipita de tine, iti recomand cu caldura un wrap, te ajuta foarte mult, eu nu m-as mai dezlipi de el (desi bebelina mea nu mai e asa miorlaita mai nou, sta si singura in patut, dar mami s-a invatat cu wrapul)
Despre batista bebelusului, nush ce sa zic, s-a mai scris si pe aici ca are si contraindicatii, ca nu trebuie folosita in exces, ca poate facilita formarea polipilor etc. Eu nu am. Folosesc aspiratorul nazal (tragem eu sau tati cu gura la celalalt capat) si isi face treaba, inclusiv in zilele in care Catalina a fost racita, deci mucioasa rau. L-a luat tati tot de la farmacie, are un pret derizoriu.
Noua buricutul ne-a cazut la 18 zile. Nu e nici o pb daca mai sangereaza, e posibil sa mai sangereze locul si sa formeze cojite si dupa ce cade. la fiecare schimbare de scutec da cu betadina sau cu alcool sanitar + baneocin (in combinatia asta, nu baneocin cu betadina ca se face un maclavais acolo...). Noua in maternitate ne-a spus (dr Cuzino, ca doar am avut acelasi medic!) ca sunt pb de imunitate atunci cand buricul nu cade dupa o luna...deci stai fara grija, sunteti in grafic!
Pupam fetele!

_

Roxana

Mergi la inceput

Si inca ceva cu para de cauciuc (tot in maternitate ne-a aratat) - metoda functioneaza in felul urmator: pui ser, acoperi cealalta nara, sa aiba si gurita inchisa (ii dai sa molfaie o manuta, functioneaza intotdeauna), apesi para, apoi o bagi in nara libera si dai drumul la aer. Daca nu are gurita si cealalta nara acoperite, nu prea ai nici un rezultat.

_

Roxana

Mergi la inceput