Buburuze de Ian-Feb2011- Hai Vas, Hai Ziki!(198)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Citat:
citat din mesajul lui Wudy

Buna fetele,

Nu am reusit sa tin pasul cu voi, adica nu am reusit sa citesc tot ce-ati mai scris
Pe noi colicii nu ne prea lasa in pace
si in plus bebelusa este tare fornaita...si nu reusesc cu nici un chip sa-i scot mucisorii din nasuc. Ii pun ser ( a propos. decat de 2-3 ori pe zi avem voie sa-i dam?) dar nu reusesc sa-i scot cu para aceea de cauciuc
drept pentru care vreau sa ma duc astazi sa-i cumpar batista bebelusului? Ce-mi recomandati, voi care ati folosit?
Eu am vazut una in sensiblue la vreo 200 lei si la farmacia tei una la aproape 50 lei
Conteaza firma si normal pretul sau toate stiu s afaca acelasi lucru?

sI ma mai nelinisteste ceva...ieri am implinit doua saptamani si buricutul nu i-a cazut, mai nou chiar sangereaza pe langa el, este motiv de ingrijorare?

Fata mea doarme doar pe burta mea, cum o las in pat cum incepe si urla. Asa dorm si noptile, ma rog, daca asta se numeste somn
Sunt mama cangur...
Sper sa ma ajutati si pe mine cu niste pareri...ca trebuie s aplec in cautarea aparatului magic de scos mucisorii

multumesc frumos

v-am pupat

Alina mamica super fericita de Anais Maria.

"Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta. Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului"
DA, inima mea este in afara corpului deja.

eu o am pe asta http://forum.softpedia.com/teste/test/Batista-bebelusului-Arianna-135.html, si e buna
am si o para chicco care nu face mare lucru, adik daca are mucii in nari reusesc sa i scot daca sunt mai sus....nu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

salutare,

vaz ca vb despre buric; noua inca nu ne-a cazut si avem o luna si o sapt.. roxx, pb de imunitate?! acu chiar ma sperii... nu de alta, dar avem si o nesuferita de pediatra.
cre ca ii fac programare la CMU, sa o vaza un pediatru; ceva recomandari de doctor acolo?

batista bebelusului, am dat aprox 50 ron pe ea; nu prea scot aspiratorul, trag cu gura mai mult.

azi e ziua partzurilor la noi, trage la greu si apoi se sperie de zgomot si plange.

Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Ce fac fetele ? Eu acum m-am ridicat din pat...lenevesc cam mult.trebuia sa fac paine in dim asta...si am visat ca framantam de zor
Despre batista bebelusului, noi inca nu am folosit-o, ca nu are cine stie ce mucisori.am dat 50 ron pe ea.am bagat para in functiune, a scos ceva ceva,dar nu prea mult,si mi-a urlat rau.roxx eu ii acoperea doar nara cealalata,bine ca mi-ai zis de gurita, normal ca nu ieseau cum trebuie daca el urlaaaaa.
maimutico am mai citit cazuri pe net in care nu a cazut buricul chiar si pana la 6 sapt.oricum vb cu dr ca sa fii sigura ca e ok.
dangabi,mama-cangur imi pare rau ca aveti colici...hai ca nu mai e mult si scapam toate , sper sa avem o pauza pana dau dintii !
Si sotul e tot racit, si la munca la el e epidemie...nu l-a mai tinut pe andrei in brate de cateva zile...se uita de departe la el. oricum e gripa ,clar, ca tine prea mult .

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Hai ziki

Hai bebe Felix

Hai vas

Hai bebe Andrei

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

Salutare,
am reusit azi sa gasesc un magazin cu accesorii de botez, am luat marturii, baloane, am facut comanda de aranjamente florale pt mese si huse pt scaune. Deci am rezolvat cu toate. Acum mai avem de facut aprovizionarea cu bauturi si de comandat tortul.

cu bb1 versus bb2 nu am probleme. Sunt uimita pt ca ma asteptam si eu la gelozie dar...supriza, nu! Este foarte iubitor cu ea, o pupa non stop ( are voie peste tot mai putin pe fata si maini), e foarte saritor sa ma ajute si ma intreaba mereu cand o schimbam, pt ca el este ajutorul nr 1, imi da pampesr, servetele, etc, ii pune pernuta sub cap...ce mai! e super, Doamne ajuta sa fie asa si in continuare! Imi era frica mai ales pt ca Albert doarme singur in camera lui si ma asteptam sa vrea sa vina in camera noastra, unde are patutul si Rebecca, dar...m-am inselat, ii place in camera lui. Acu' trebuie sa recunosc ca sotul il tine ocupat non stop, ii citeste povesti, joaca fotbal in casa, merg afara la joaca, la acvariu, la muzeu ( activitate saptamanala ca deja ii stiu cei de la acvariu pe nume)

despre zgaltait.....hm, ma simt vinovata rau! nesomnul e cea mai rea metoda de tortura si la mine functioneaza! Si eu l-am trezit pe sot de cateva ori pt ca simteam ca-mi vine s-o arunc! Doamne fereste!!!!

sanatate tuturor, fetele nenascute...curaj vas, ziki!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

Multumesc mult
Arianna am vazut si eu la un pret mai normal, la Farmacia Tei
Poate ma duc in dupa amiaza asta s-o iau

Citat:
citat din mesajul lui Mimo

Wudy, noi am folosit si para de cauciuc, dar numai tati a reusit cu succes sa scoata ceva.
Pe cutia de la batista bebelusuluiscrie firma Arianna si e ok.

Luca Alexandru, mica mea comoara

Alina mamica super fericita de Anais Maria.

"Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta. Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului"
DA, inima mea este in afara corpului deja.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

buna fetelor,

am intrat si eu sa va mai salut. Noi suntem bine doar ca nu dormim deloc ziua , de-abia dc mai atipeste 10 minute dar ce sa faci in 10 minute; dar nu ma plang, m-am obisnuit bine ca doarme noaptea macar (cu pauzele aferente din 3 in 3 ore)

Noi azi mergem la un control la un neurolog, are niste pb cu picorusele ii tremura, ca un fel de spasm...cand e nervos sau se intinde. A mai intalnit cineva problema asta?Imi este teama, bebe al meu a fost nascut si cu forcepsul, imi e tare frica sa nu fii fost afectat cumva.Cateodata ma simt tare vinovata ca nu am facut cezariana, asa prindeam si legea veche etc.

Si noi tot in post o sa facem botezul dar inca nu am aranjat nimic. Avantajul este ca gaesti liber la restaurante in perioada asta nefiind nunti. Dar eu nu stiu unde sa il facem, ca suntem putini vreo 25 de persoane. Vreo sugestie? (in zona dr.taberii, militari, 13 sept)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Pentru toate mamicile cu bebei care vor numai in brate: luati-va un wrap sau un marsupiu! Noua practic ne-a schimbat viata. L-am pus in marsupiu de la aproape o luna. Atentie ca trebuie sa fie un "soft structured carrier" ca sa nu aiba probleme cu coloana. Adica Baby Bjorn merge de pe la 2 luni, ca e mai dur.
Eu recomand Marsupi Plus luat de la hiphip.ro. E naspa ca e pe marimi si pe tati nu-l cuprinde centura (io am luat marima S) deci nu-l pot cara decat eu. Dar asa de bun este ca mi-as mai lua unul sa-l incapa si pe tati. Io traiesc cu marsupiul asta de gat si cu bebe in marsupiu. Este un fel de sanul lui Avram, cum e acolo cum se calmeaza si se culca. Nasol e cand il dai jos ca se trezeste. Dar cat timp il tii acolo, ai mainile libere si mai poti sa faci una-alta. Plus ca bebe din marsupiu participa la toate activitatile tale si in felul asta isi exploreaza mediul, simtindu-se totusi in siguranta langa mami. Eu ii vorbesc tot timpul cat il tin acolo, de genul "acum mergem sa sterilizam biberoanele si apoi mergem sa bagam niste rufe la spalat". Asta e partea de entertainment, oricum el nu stie ce-i zic e multumit ca-mi aude vocea.

Legat de scos mucisorii vreau sa spun ca io pana acusi la 7 sapt. nu i-am scos niciodata mucisorii lu' bubu. Una ca nu are, adica nu curge nika din nas. Si a doua ca bubu stranuta si isi elibereaza singur nasul. Iar a treia e ca habar nu am cum sa fac treaba asta si imi e si frica de moarte (daca se ineaca, daca il sufoc, daca, daca...). Am o pompa electrica (dr. Bee, nu se pune la aspirator, trage singura) si una manuala. Nu am incercat nici una.
Daca vad ceva in nara, bag usor un betisor de vata (d-ala de urechi) si agata ce este in nara si gata.
Si el este fornait, mai ales dupa ce mananca. Uneori mi se pare ca respira tare greu, dar isi drege singur vocea si apoi respira foarte lin, deci isi rezolva singur problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

vreau si eu un wrap sau ceva in genul. cine imi recomanda si mie? dar ceva care sa fie simplu de pus cat de cat (pentru umblat prin casa ma intereseaza)

pup fetele si bebeii

nastere usoara fetelor care au mai ramas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

fetele..de unde v-ati comandat wrap-ul?m-ar tenta si pe mine unul ca am ramas singurica a plecat mama....si am plans o gramada...

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput