Mar.Apr 2011 (162) - Hai Dorinut@!!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SSABrya spune:

Citat:
citat din mesajul lui viss

buna,fetelor. am revenit.na,stiticum e, programareala 6.20,intratla 7,iesit la 7.20, si ajuns acasa la 8.mers in vizita la soacra-in aceeasi curte, mancat sotul o ciorba,apoi revenit lanoi,mancat inca ceva..si a stat si el ceva la calculator, acuml-amcuibarit in pat dupa dus, ca e rupt, plecat de azi dim..
- dr...era o vorba,"mare om,mare caracter"..m-a acceptat.din contra problema lui nu e ca am venit de-abea la sfarsitul sarcinii la el, ci ca nu a fost anuntat inainte un pic. ptr.programare cezariana.dupa el, nu vrea sa nasc la 36+, ci 37+, adica 7-11 martie, cand are multe,multe cezariene programate. a pus accentul pe faptul ca nu poate doar taia,si sa ma lase..ca ,copii desi au greutate buna, nu vrea sa-i scoata si sa-i lese..treb sa aiba maturate si oganele..colul l-a masurat inca o data, cica 1,4cm, zice el..50% sanse sa nasc spontan cand vreau eu- sapt viitoare, si 50% dupa 7 martie.
- eu deja nu mai am nici o preferinta, sa se nasca cand vor ei, si cum poate el.luni sun la giulesti sa-mi spuna cand a hotarat,doar impreuna cu neonatologia, data cezarienei.dc ramane ptr 7-11 martie, ma va mai vedea la un eco sapt viiitoare giulesti, asa ca sa anulam paranoia mea cu lichidul- mi-a specificat ca tema cu drobul de sare nu-l convinge sa-mi faca cezariana mai devreme, dc si colul e inchis.
-dc ma apuca nasterea, fug la giulesti,si-l suna ei..intr-un cuvant, mi-a placut
-m-am relaxat, si nu pot face decat sa stau cuminte si bebicii sa vina cand vor ei..am rezistat 8 luni, mai rezist 2 saptamani..psihic. dc ma tine colul,si fizic..
- fetelor, am medic care sa ma nasca si pe mine,uraaaaaaaaaaa

35 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

AMR 2 SAPT.?

bravo.. ti-am spus eu ca vii si cu data cezarienei. nu chiar exacta, dar pe acolo

Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire 32+ , adica Ayanna Stefania

AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

miki sper ca esti mai bine ,eu am incredere ca bb tau este perfect sanatos

mandreea am vaz ca intrebai de mine in cap trecut, nu prea am reusit sa mai intru ,
puiu meu papa destul de des si imi ocupa mult timp plus ca mai fac si altele prin casa, pe Naty o mai ducem si pe la socrii caci e ff obositor cu programele lor de somn diferite.
in rest suntem bine am facut 3 sapt , sunt curioasa mada daca la 2 sapt veti avea si voi puseul de crestere caci puiu meu s-a trezit atunci in unele nopti sa pape si de 5 ori ce bine de tine ca printesa doarme 6h ,la noi nici Naty nu doarme acum la app 2ani toata noaptea legat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laura_3b

am si eu o intrebare legata de scoaterea bebelului din maternitate.
Voi in ce il scoateti, in landou sau in scoica?
Noi am luat un carucior de la Graco iar scoica mi se pare putin curbata (sper ca intelegeti la ce ma refer)pentru spatele unui nou nascut, iar de landoul caruciorului, care se poate detasa, nu sunt foarte incantata.
Ma gandeam sa mai pun o paturica in scoica astfel incat bebe sa stea cu spatele putin mai drept
Voi cum procedati?
La primul meu bebe (acum 10 ani) sincer va spun ca nu am stiut de scoica

mami de Darius 12.02.2001 si 35+ cu

daca pe scoica scrie ca il poti folosii de la 0+ atunci pune-l pe bebe fara probleme in scoica..iar pozitia copilasului in burtica oricum este cu spatele curbat..sa ai grija sa il pui pe bebe cu capul intre pernitele speciale..nu ii pune paturica la spate..risti o pozitie a coloanei lui care sa nu-i faca bine..

noi suntem pro scoica!

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12.03.09 si de fluturas de 32+

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

viss felicitari
ti-am zis sa nu te stresezi
multi pupici
hai ca in curand vei avea bebicii langa tine

SSAB e inca valabil 12 ;luni nu doar 6
da ei nu cred asta si nu iau in consideratie mereu
decat daca au chef

alina.n mercic
astept listuta

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 34+ PETRA ADRIANA
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SSABrya spune:

CAMI dar cererea asta o facem inainte sau dupa ce nastem?
eu pana acum nu m-am stresat, ma gandeam ca o fac dupa ce nasc si o depun odata cu dosarul pt CIC2.

Mai am o intrebare pt fetele care se afla in CIC inainte de 1 ian 2011.
Stiam ca au zis astia smecherii de ne conduc ca de la 1 ian revenim la vechea indemnizatie, adik recuperem aia 15% pe care ni i-au taiat, dar eu nu am luat nmk in plus. Tot cu -15% am luat. Voi stiti ceva?

Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire 32+ , adica Ayanna Stefania

AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

- am revazut poze bebici- de alina,lavinia, hapiness, madutza.nu am uitat nici unul,da? off, cat de draguti sunt,cat de reali..imbracati in costumasele care pana acum le pozam goale pe pat, inveliti in paturici pufoase,cu zambete largi la mamici si tatici..de vis
- doamne,si eu mai am doar 2 saptamani.si ma intalnesc cu ei..este infricosator, dar si frumos rau.mmmmm...
- dorinutz- drum bun maine,linistit,sa ajungeti cu bine la brasov.pe mine un pic mai zapacit cu bucuresti, galati,brasov,pana laurma la bv. ai rude? unde stati pana la nastere? la hotel? oricum sa fie lucrurile cat mai linistite, si tu sa te odihnesti macar cateva zile pana la nastereastept sms tau.imi poti da si beep dupa el,sa ma faci atenta.

35 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

AMR 2 SAPT.?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliaa spune:

Buna seara fetele,
Vin si eu la ore tarzii ca de obicei.
O sa scriu ce imi mai amintesc desi cand citeam am avut multe in minte de scris.
Lavi sa iti traiasca prichindelul. E frumusel foc si imi place poza in care i se vad piciorusele dolofanele. Cu alaptatul zic si eu ca fetele ca mai bine nu ii mai da cu biberon, si mai bine sa il obisnuiesti cu trasul la san ca sa nu ajungi sa trebuiasca sa te mulgi ca refuza sanul. Ar fi pacat daca ai asa bine lapte
Cami, incantata de cunostinta. Antonia e frumusica foc, seamana bine cu tine.
SSabrya, exact aceeasi intrebare mi-o puneam si eu zilele trecute cand mi-a intrat indemnizatia, ca ei ziceau ca se pun inapoi cei 15% dar se pare ca is povesti. Si eu am primit aceeasi suma ca si lunile trecute. Maine o sa o intreb pe contabila si o rog sa sune ea la ITM sa vedem daca e vreo gresala intentionata sau am inteles noi gresit ca se revine la suma de anul trecut.
Viss felicitari pt vestile bune de la dr si mai ales ma bucur ca esti multumita de el. La tine conteaza la dublu doctorul
Felicia, mai ai un pic si iti vine si tie randul
Strumph, parerea mea e ca daca pe etichete zice sa nu le usuci, mai bine sa nu o faci. Sti ca uscarea in masina se face la temperatura mare si poate de aia nu e indicat. Ai grija sa nu strici frumusete de hainite. Cu detergentii nu stiu ce sa zic, eu am folosit din ala lichid, special pt bebe si fara nici un balsam. Detergent puneam cam 1-1.5 capacele.
Catank sper ca a fost bine azi cu teza. Asteptam vesti sa ne spui cum a fost. Eu iti spun oricum de pe acum felicitari ca sigur a fost bine la cat te-ai pregatit . Imi place lustra cu fluturas.
Bulina e dulce mogaldeata ta. Ma face sa imi reamintesc ce mici si fragili sunt la nastere.
Miki ma bucur ca a dansat azi bulina ta. La mine azi a cam dormit. Am simtit-o doar de vreo doua ori si slabut asa. Deci eu zic ca poate asa is mai linistite bebicele noastre (ca sa nu spun si eu bleaga cum a zis dr ieri). Maine sper ca o sa vi mai optimista de la medic .
Dorinut@ drum bun pe maine si nastere usoara de pe acum iti urez (cine stie daca maine reusesc sa intru).
Happy Maria e o dolofainca dulce si buna de smotocit. Sa creasca mare si sanatoasa.
Bine ai venit Laura. Sarcina usoara in continuare
Ailed, bafta pe maine si te asteptam cu o data
Si pe restul pe care nu v-am mentionat va pup si va doresc noapte usoara fara insomnii (gravidute) si fara colici (mamici)

Otilia mami de zmeurica Giulia (12.06.2009) si 31s+ cu Nicoletta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliaa spune:

Am scris un roman dar tot am uitat ceva
Felicitari Ruxandrada si bine ai venit bebe. Sa cresti mare si sa papi mult laptic de la mama
Laura eu am folosit de la inceput landoul cand am adus-o pe Giulia din spital, si asa am de gand sa fac si acuma atata timp cat intra bebe in el si doar dupa aceea o sa folosesc scoica. Si mie mi se pare ca stau cam chinuiti in scoica, in schimb in landou au spatele drept si dorm si bine acolo. Fiecare cum considera face.
Daca am mai uitat ceva o sa mai scriu si maine

Otilia mami de zmeurica Giulia (12.06.2009) si 31s+ cu Nicoletta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Neata burtici,

Vreti o cafeluta???Hai ca nu se raceste pana va treziti voi..

Si cum se apropie momentul pt Dorinut..incep cu o galerie pt ea...

<<<<<<<<<<HAI DORINUT>>>>>
Nastere usoara si bebic sanatos!!!

Felicitari Viss pt medic!Se pare ca s-a adeverit ce ti-au spus fetele cum ca acest medic este extraordinar!!
Strumfy..frumoase foc scoica si hainutele nu mai zic..o sa fie o rasfatata bebelina ta cu asa hainute...
Anaxena..cum mai esti??Ti-a mai trecut??

Fetelor de ce salariu vorbiti voi??Acela care se da la nastere de la unitate???

31+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 9 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Oare azi,maine vine si Roxy acasa???
Abia astept sa-i cunoastem bebelina si sa ne povesteasca cum a fost ...

31+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 9 saptamani!!!!

Mergi la inceput