Mar.Apr 2011 (162) - Hai Dorinut@!!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

Buna seara. intru si eu iar dupa o absenta de ceva timp....Ma minunez de nasteri...felicitari mamicilor, sa va traiasca micutii, sa fie sanatosi si mancaciosi si voi sa va bucurati de ei

La mine lucrurile sunt complicate dar parca se rezolva incet incet
Zilele astea am muncit cam mult...am mutat titamai dressingurile din camera destinata fetitei acum , le-am pus la mine in dormitor, am zugravit camera fetitei, am lipit o banda de autocolant la jumatatea peretelui . e cu ariel...mica sirena....noi am cumparat patutu cu rosu si cand m-am dus sa cumpar perdele si draperii, toate erau roz...cu mult roz sau mov si am gasit o perdeluta cu rosu...adica cu Ariel, mica sirena care are parul rosu, am comandat si draperii rosii iar pe pereti, nu mai aveam ce sa fac ca daca zugraveam cu rosu..ziceai ca e bordel

asa ca am ales acest autocolant, discret....ca nu e pe toti peretii si merge perfect cu perdeluta....mai avem de cumparat un scrin ..si gata camera....
o sa pun poze cand imi vin perdelutele...pe 28 de ziua mea:)

La ultimul control la dr, mi-a zis dr ca am colul de 24 mm si deschis in interior.....si mi-a dat tratament cu nospa, scobutil. gyve....ceva...am un lapsus..si vad ca ma simt mai bine acum

ma intreb..oi naste mai devreme daca s-a deschis colul sau o sa stea totusi bebita pana la termen...???nu stiu dar eu sunt aproape gata cu pregatirile asa ca o astept

revin...ca am o fata pe care am angajat-o sa imi spele geamuri, pereti, usi....covoare.....sa pregatim casa pentru venirea micutei pt ca eu in ultimele luni nu prea m-am omorat cu curatenia pt ca am avut interdictie sa cobor din pat....

AMR:6 SAPTAMANI
Mamica mandra a lui Dani 7 ani si cu o Antonia Nicole - luna a 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

da ce liniste e pe aici

unde sunteti burticute??

eu am pus papa la foc si de acum astept barbatu acasa, abia acum a plecat de la birou, ii mai ia o ora pana ajunge

stefana, ma bucur ca te simti mai bine si nu te mai stresa cu spalatul, nu nasti tu acum cred ca vezi ca ma incurajez si eu pe mine totodata nu? eu care acu juma de ora ma plangeam ca nu stiu cum sa pun la spalat maine hainutele si lucrusoarele bubulinei ehh ce sa ii faci , le luam si noi pe rand... batranetile ... eu chiar ca parca as fi o baba, cum urc 3 scari si merg un pic, gafai si obosesc de parca as avea 80 ani

Pisuc, asteptam pozici cu camera cand e gata cat despre carut, al tau o sa fie si mai smecher decat al meu , al tau o sa fie ozn numa` bun pentru rasfatatul tau mic si eu voiam Stokke, dar costa aprope dublu de cat am dat noi pe asta de il am acum am socotit intr-o seara cu toate accesoriile si minunile pe care le am eu la asta al meu , ajungea aproape la 1500 lire, daca nu si mai mult ... si precum amandoi am ajuns la concluzia ca nu e suflat cu aur ca sa dam atatia bani pe el ne-am luat si noi ceva mai eftin si bun

madutza, o sa caut ceva saxy asa ca pentru mine da numa ca am cam ramas lefter popescu pana la urmatorul salariu al lui Nick , pe care il astept ca pe primavara

Alina06, paturica e gata din ian. de dinainte de nunta , dar dupa nu am mai apucat sa o cos si sa o spal, poate reusesc zilele astea sa o cos si finisez ... dar la cata lene am in mine, nu stiu zau plus ca e roz cu rosu si nu-mi mai place deloc combinatia dar de finisat si terminat o sa trebuiasca, deci candva o sa fac si asta

_
Mind the Bump!35+ Sophia Nicole

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Viss hai cu vestile bune de la doctor

Ina.click, faci/ stergi , iar faci album, da` poze nu mai pui ..iti place sa te joci cu noi uh?

Speranta cum te mai simti? ti-a trecut raceala? sa ne pui pozici cu carutul lui bebe

Si acum la final , un pic de galerie pentru Dorinut@ va rugam!!!

Hai Dorinut@!!! Hai bebe Eduard Gabriel!!!

_
Mind the Bump!35+ Sophia Nicole

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_3b spune:

strumphitza avem acelasi DPN insa eu sigur nu voi ajunge la data de 25.03.
Am vazut pozele cu caruciorul si hainutele achizitionate azi si sunt foarte incantata, sunt superbe
Referitor la detergenti, din cate stiu eu det lichid se pune in compartimentul de detergenti sau in cazul in care ai primit la achizitionarea det si recipient de dozare atunci acesta se umple si se adauga direct in cuva cu hainele. Iar det capsule, asa cum spuneai si tu, se introduce in cuva odata cu hainele. La balsam, eu am adaugat doua capacele de cocolino la o masina de spalat ceea ce inseamna aprox o jumatate din compartimentul dedicat.

mami de Darius 12.02.2001 si 35+ cu

Mergi la inceput

am si eu o intrebare legata de scoaterea bebelului din maternitate.
Voi in ce il scoateti, in landou sau in scoica?
Noi am luat un carucior de la Graco iar scoica mi se pare putin curbata (sper ca intelegeti la ce ma refer)pentru spatele unui nou nascut, iar de landoul caruciorului, care se poate detasa, nu sunt foarte incantata.
Ma gandeam sa mai pun o paturica in scoica astfel incat bebe sa stea cu spatele putin mai drept
Voi cum procedati?
La primul meu bebe (acum 10 ani) sincer va spun ca nu am stiut de scoica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui Stefana

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra
Stefana, nu am auzit de salteluta de care zici tu, dar te sfatuiesc sa mergi pe varianta "clasica" , Bebe creste repede iar dupa ce sta in fundulet, dupa 5 luni, nu o sa mai ai nevoie de ea. Sper sa nu te superi ca mi-am spus parerea

Madutza, uite ca intre timp am identificat una pe net: http://www. bebelusultau .ro/detalii.php?cod=SF23, insa mi se pare cam scumpa. Dar e foarte utila, ca sa-i faca baita o singura persoana. Daca ar fi mai ieftina, ar merita investitia chiar si pt 4-5 luni.

Stef 35s cu Tudor Stefan

AMR 4 saptamani

It's nice to be important, but it's more important to be nice.

Interesant suportul. Am vazut ca se pune direct in cada mare, pt spalat o singura pers este bun, ca poti clati bebelusul apoi direct cu dusul.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

va trimit link-ul cu caruciorul achizitionat si scoica despre care vorbeam (daca vreti fac si poze)

carucior

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

pupici burtici:
Struumph, neaparat iti trebuie o haina de primavara sa se asorteze cu carutul...., eu am luat persil sensitiv pt hainele lui bb si nu o sa pun balsam macar o luna-doua..
Dorinutz@
DRUM BUN, DORINUTZ! sa ai o nastere usoara si un bb santos si mancacios!
Miki, bafta maine la monitorizare!
Stefana, bine ca esti bine!
Viss, cum a fost la dr. draga mea? M-am gandit la tine toata dupa-amiaza...
Cami, Simo, Alina06, Alina.n, Yasmy,Mandreeac, giuliaa, dinora, fecitas, Ally, Iony, Madutza,
Tineti-mi pumnii fete dragi, maine ma duc iar la spital, sper ultima oara inainte sa nasc...si sper sa vin cu un AMR in zile, si cu rezultate bune la glicemie...

mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 34+ cu dodoloatza frumoasa

AMR 4 saptamani
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Stefana

Citat:
Stefana, nu am auzit de salteluta de care zici tu, dar te sfatuiesc sa mergi pe varianta "clasica" , Bebe creste repede iar dupa ce sta in fundulet, dupa 5 luni, nu o sa mai ai nevoie de ea. Sper sa nu te superi ca mi-am spus parerea

Madutza, uite ca intre timp am identificat una pe net: http://www. bebelusultau .ro/detalii.php?cod=SF23, insa mi se pare cam scumpa. Dar e foarte utila, ca sa-i faca baita o singura persoana. Daca ar fi mai ieftina, ar merita investitia chiar si pt 4-5 luni.

Stef 35s cu Tudor Stefan

AMR 4 saptamani

Interesant suportul. Am vazut ca se pune direct in cada mare, pt spalat o singura pers este bun, ca poti clati bebelusul apoi direct cu dusul.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

Daaaa, e super. Merge si in cada, si in cadita, dar 90 de lei nu dau pe el. O sa intreb si prin oras cand mai ies, poate gasesc mai convenabil.
Eu ma retrag, desi tare as vrea sa stiu ce a facut Viss la dr. Dar o sa intru maine dis-de-dimineata.

Noapte buna!

Stef 35s cu Tudor Stefan

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Strumphitza, sa folositi cu placere scoica si hainutele. Salopeta aia de blugi este dementiala

De detergent nu stiu sa-ti spun..eu folosesc det normal cu dubla clatire, fara balsam de rufe. Cred ca daca vrei sa le ususci la masina nu ar fi nici o pb atata timp cat respecti etichetele.

ailed, sunt sigura ca vor iesi bine analizele, la cat de constiincioasa ai fost cu regimul. Iti tin pumnii pt maine la dr

eu am facut baita si culcat fata, am mancat niste lapte cu cereale si inca mi-e ffff foameeeeeeeeeeee!!!!!
Nu stiu ca sa fac sa ma abtin! Heeeelp!!!

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput