Copilasi de Iulie - August 2004 * 67
Raspunsuri - Pagina 19
roxanaz spune:
buna dimineata!
desi a inghetat din nou parca parca e un aer de primavara. si cica speram in continuare
Mani hehe ce super ca ai aflat ca fac o gramada de treaba la scoala. pupici!
in cartea aia sunt povestioare mici, de 20 de randuri. din alea simpatice cu animale. nu din cele clasice, dar pe Patrick il distreaza tare.
gata, la munca cu mine. sa aveti o zi frumoasa si usoara mai ales!
g_ioana spune:
Neatza
Corina noi citim acum povesti nemuritoare dar sunt dificile de citit chiar si pentru mine....mandrei i-au placut mult Povestile domnisoarei Firicel,povestile din Betisorul nazdravan si mai nou i-am citit schitele lui Caragiale,Domnul Goe,In vizita si i-au placut
Mani felicitari pentru Alex
Si la noi azi este frig si nu stiu unde s-a ascuns soarele ala stralucitor de ieri
Azi la gradi aproape toti cupii si-au adus cate un instrument muzical,mandra si-a luat chitara...mai erau vreo 3 si o muzicutza...au zis ca fac o formatie si dau un concert...nici nu vreau sa ma gandesc ce stare va avea doamna educatoare la sfarsitul programului
V-am mai povestit ca atunci cand stingem lumina o apuca pe mandra filozofia,aseara avea o mare problema ca ea nu vrea sa aiba copii pentru ca nu vrea sa stea niciodata pe patul ala de la maternitate...i-am explicat ca poate sa nasca si acasa....dupa care a vrut sa-i explic de ce mamele nu au voie in biserica atunci cand se boteaza cupilu
hai sa avem o zi scurta si frumoasa
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui g_ioana dupa care a vrut sa-i explic de ce mamele nu au voie in biserica atunci cand se boteaza cupilu |
Ioana tu te bagi singura in probleme, zau!!
misto ideea cu formatia la gradi!!
szivarvany spune:
Salutare si de la noi.
Sunt home, iar Giulik si-a indeplinit visul de a deveni stirba pt a doua oara Io recunosc ca mi s-a facut rau ea a zis ca a durut oleaca, dar asta e, a meritat
Imediat mergem la gradi, apoi la kef de 6 ani, iar
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
philip spune:
si lui Philip i-a cazut ieri al doilea dinte, adica i l-am scos eu ca abia se ma tinea, primul i-a cazut la scoala tot acum vreo cateva zile (sau saptamana trecuta?). faza e ca el ii avea pe cei doi deja crescuti in spate asa ca nu-i stirb deloc.
bravo giulik!
szivarvany spune:
Baga poze cu nestirbul si cu junior si zi-ne cum e acolo la voi, cum e scoala/gradi, zi-ne tot
Ioana, ce de subiecte aveti voi
La noi e inca febra JustinBieber
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
g_ioana spune:
Pupacim cupii stirbi si curajosi!
Sa nu ma intrebati ce i-am raspuns
Daria noi nu le avem cu Bieber in schimb exersam in fiecare seara miscarile invatate la dans pe urmatoarele piese: Hara cu Muro Shavo,Morandi cu Beijo,Fly Project cu Raisa,Chiuaua si Harry Belafonte cu Banana....io am scapat mai usor ca am invatat mai repede pasii,cu tacsu mai are de lucrat....mai nou fac si valsin seara asta i-a explicat lui tati ca trebuie sa fac rost de un cerc sa-l puna pe jos intre ei si cand danseaza vals nu au voie sa calce pe el....tati a zis ca asteapta cu mare nerabdare sa-l invete fi'sa tango!!
Andreeap da,da mai zi-ne cum este vremea la voi,ce drumetii mai faceti in weeek-end-uri si ce face Pupi!!!!....voi va dati seama ca la schimbul III a ramas doar Liliana!!!
philip spune:
daria, sper sa-mi amintesc sa-i pozez azi gura :))
mey, la scoala e ok, mi se pare mult mai lejer decat in oklahoma, adica acolo primea mult mai mult de citit, aici merg doar o data pe saptamana la biblioteca si iau o carte pe care el o termina de obicei repede. asa ca ii dau eu suplimentar acasa. si vine cu cate o pagina de matematica. acum am vazut ca afcea adumari cu 3 cifre. se descurca bine. teacher e multumit de el. merge de la 8 la 2.30 dar are 50 de minute pauza de pranz/joaca. azi am fost toata familia sa luam masa cu el, a fost atat de incantat si se lauda cu frate-sau peste tot.
vremea e cam capricioasa in perioada asta a anului, intre 13-16 grade, dar bate vantul, innorat, ploua. in week-end va fi urat asa ca nu mergem nicaieri. asteptam cu totii cu nerabdare vara, cica e superba aici e insula.
de gradi, nu stiu, ca juniorul e inca cu mine acasa, sunt insa multe tanti portugheze care lucreaza ca nanny sau la facut curat si parca m-ar tenta si pe mine ceva ajutor. la calcat ca ma descurc eu cu tot restul. sotul insa nu-i prea incantat sa aiba straini in casa.
cam atat de la noi, nu's ce sa va mai zic. intrebati-ma voi :)
kim222 spune:
Cori bine ca nu vrei povesti romanesti! Nu sunt ceea ce le trebuie .din pacate!
Exista seria Magic Lilli, Andreea si mai iti spun daca vrei..sunt f simple, dar frumoase..exact ce i-ar trebui Evei!
bunny spune:
Olivia- ce face Luca?
Sa stii tu ca ai dreptate( mi-a virit nasul pe situ-l de carti in ro). Copiilor asta le place, traznei de pe vremea asta, cum si noua - ca altceva nu aveam ne placea Creanga ca vroia tovarasa si mama- dar ne aventuram la ciresarii, jules verne sau recreatia mare.
Aici ...la inceput se pune mare accent pe carti cu poze, chiar nu se dau carti de citit ...ci ca sa-i faca sa povesteasca/inteleaga dupa poze. Apoi... poza si un rind /pg si treptat treptat la povestioare de 20-80pg. Dar care mai care mai trasnite, ca sa-i tina antrenati si sa citeasca.
Daca aveti nevoie de nume carti usoare/trasnite in EN sa imi spuneti.
Cori- ati citit Roal Dahl? Al meu a citit una 'fantastic mr fox' si restul i le-am citit noi - dar sunt usoare si trasnite. E tradus la voi?
Pe mine m-a luat dupa copil durerea de git ...asa ca planurile noastre de wk-end s-au dus
va trimitem soare si flori de la noi - au inflorit si pomii