Copilasi de Iulie - August 2004 * 67

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Buna dimineata !
Roxi, succese astazi ! Sa ai o zi exceptionala !
Brei, am vazut si eu pozele Andreei,pffff, nu prea mai am multe de adaugat, mai ales fotografiile cu valurile inspumate m-au dat gata !! Super super fain !! Io una vin si vorbim ciiit vrei, de dimineata pina seara, Andreea ! Pupici si sanatate multa va doresc !
Si la noi azi a iesit ceva soare dupa ce noaptea a nins ca-n povesti, bleacs daca nu m-am saturat de iarna asta ?! Rezultate de la exudate inca nu avem, cica astazi, e si zi de dezinfectie la gradi, noi oricum nu am fost toata saptamina, ieri am fost si eu sa duc dosarul de inscriere la scoala, sou teoretic sintem inscrisi !!
Va pupesc cu mare drag pe toate si va doresc un uichend cu primavara si soare si sanatate !!

Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=DybPQjeBQF0" target="_blank">By an ion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Lia, cred ca nu prea ai ce sa faci - din 2012 grupa pregatitoare este obligatorie si unitatile de invatamint pot hotari daca se face in cadrul gradinitei sau in cadrul scolii. Probabil la gradinita Deei li s-a parut mai simplu sa desfiintzeze grupa pregatitoare si s-o paseze la scoala...Oricum, imi inchipui ca nu va fi un program asa de strict ca la scoala, ideea e ca aceasta grupa ar trebui sa faca trecerea (lina!) de la sistemul din gradinita la cel de la scoala...dar fiind in Romania, ma astept la orice!

Vroiam sa va dau si eu o veste - dupa framantari si analize, am hotarit si noi sa-l dam pe Stefan la scoala in toamna. Inca nu e 100% rezolvat (sper sa se rezolve in maxim o saptamina), dar i-am gasit o scoala care, credem noi, este ok, in care s-ar putea integra si care l-ar putea ajuta sa progreseze. Doamne-ajuta!...va tin la curent

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Gabi, ma bucur mult pentru voi !! Tin pumnii sa fie totul ok !

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Gabitza sa fie totul bine!

Roxi, cred ca am lipsit pe undeva... Big day today? Oricum, bafta!

Daria, Gilia vrea la dentist??

Eu sunt curioasa ce face Petro azi la gradi, au o activitate pentru tatici...

Va pup, week-end calduros va doresc!

Edit ca am uitat...am voce dar tusesc ca un magar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Leeloo, ce mult ma bucur pt voi !!!
Roberta, da, o deranjeaza dintii care se misca putin, adica toti cei 5 incisivi, asa ca au luat-o nervii Eu m-am executat, doamna doc a spus ca cel definitiv nu erupe inca la incisivul central de jos - ala de se misca un pic mai tare - si mai bine sa mai stam o saptamana sa se clatine mai tare.

Am prinit si eu azi o declaratie de la Giulia, declaratie fara cuvinte, m-a uns la suflet , a muncit si a mesterit, a lipit 9 coli A4, apoi a colorat si decupat, ce mai, m-a dat gata.
Marti avem mini-serbare la gradi, am zis clar ca nu garantez ca nu ma apuca bocelile

Sa aveti un weekend frumos

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

daria, pai cu asa o declaratie, trebui sa suporti toate mofturile, si mie mi-a zis Philip dis de dimineata ca sunt "the best mom ever" asa fara motiv.
gabi, ce mult ma bucur pt scoala, tinem stransi pumnii sa fiti multumiti.
iesencele, tot frig e? a, stai ca intra soacra, imi zice ea.
pup si week-end frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Andreeap azi a fost mai cald,desi dimineatza erau vreo -8 grade......la noi in oras este un concurs international de gatit,asa ca am fost sa aruncam si noi o privire...ocazie cu care am dat nas in nas cu Nora si Rares si Amironeanu si Stefi
Daria super declaratie....a mea de trei zile in fiecare dimineatza la trezire imi recita cate o poezie tematica si toata ziulica canta numai despre mamica.....la noi nu se face nici o micronanoserbare
Am participat la concursul imunogrip si am castigat,priviti ce a desenat mandrulitza(noi suntem gio)
http://desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Lupta%20cu%20Raceala%20si%20Gripa&page=2
hai pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Buna seara!
Eu am bocit azi ca o baba, mi-a povestit Matei ca au la serbare (da...au serbare:)), o sceneta cu o mama bolnava de inima si un baietel care pleaca sa ii cumpere o inima din turta dulce sa o faca sanatoasa....

Andreea (P), azi a fost mai caldut, de maine vine iarna

Noi nu ma terminam cu racelile, Matei tuseste de ma apuca disperarea, Petro a venit azi cu febra si frisoane...

Asta e week-end-ul nostru, sper ca voi sunteti mai bine!

Mergi la inceput

Buna seara si de la noi !
Roberta, chiar ma intrebam ce mai face Matei, imi pare rau sa aud ca tuseste, la gizmo functioneaza foarte bine siropul de ridiche neagra Sanatate multa va doresc !
Daria, mey, ce cadou minunat ti-a facut Giuli, m-a impresionat tare de tot !
Cuscrela, oau, da ce frumos deseneaza mindrulita !! Felicitari pentru reusita la concurs !!
Am reusit sa aflu cite ceva de la gradi, rezultatele de la exudate tot nu au aparut inca , sou nu imi trimit copchilu pin ce nu stiu ceva sigur ... am vorbit cu doamna de la bucatarie care are fetita colega cu Andreiush si imi povestea ca la ei in grupa a fost un singur caz confirmat ... si acela e Andreea fetita lui Rain !! Cu ea nu am vorbit, nu am avut curajul s-o deranjez ... iar la grupa vecina sint deja 4 alte cazuri !! Ma mai duc luni sa ma iau de asistenta aia idioata care nu-si face treaba cum trebuie, inteleg acu de ce lui Florin de cite ori o vede ii vine s-o ia de par ?!
O seara faina sa aveti si o duminica linistita !

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ioana, felicitari, super desenul
Roberta, multa, multa sanatate la voi
Alice, ce veste :( Pupam Andreea de Rain
Eu bucataresc, maine implineste taica`mio 71 de ani, iar pe 9 mami ar fi implinit 68 ...
Am bucatarit, am facut un tortulet
Mandra si-a ocupat timpul dansnad, i-am luat nejte tenesi cu sclipirici si cu ei ar dormi Ea a fost si cu taxo, asa ca avem un weekend frumos.
Sper ca si voi !
Multa, multa sanatate tuturor !

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput