PFA cu 2 CAEN?
Buna ziua,
Am un PFA (de fapt Intreprindere Individuala) si am un cod CAEN. De curand m-am specializat si pe altceva si as vrea sa introduc un nou cod CAEN pe acelasi PFA. Este posibil?Si daca da..ce acte sunt necesare?
Multumesc,
O zi frumoasa!
Raspunsuri
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nikipuisor Buna ziua, Am un PFA (de fapt Intreprindere Individuala) si am un cod CAEN. De curand m-am specializat si pe altceva si as vrea sa introduc un nou cod CAEN pe acelasi PFA. Este posibil?Si daca da..ce acte sunt necesare? Multumesc, O zi frumoasa! |
Eu am un cod CAEN trecut ca si activitate principala si alte 3 ca actvitati secundare. Trebuie sa mergi la registrul comertului cu actele (certificatul si rezolutia) si iti dau de acolo o cerere si o declaratie pe care le completezi.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
nikipuisor spune:
Multumesc.
Sa inteleg ca mi se schimba certificatul de inregistrare?Sau se completeaza noul CAEN pe certificatul existent.
Tu de la inceput ai avut 4 activitati (una princ si 3 sec)?Si cat timp imi ia..ma duc la ei cu toate actele, completez declaratia respectiva si apoi..ce se intampla?
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nikipuisor Multumesc. Sa inteleg ca mi se schimba certificatul de inregistrare?Sau se completeaza noul CAEN pe certificatul existent. Tu de la inceput ai avut 4 activitati (una princ si 3 sec)?Si cat timp imi ia..ma duc la ei cu toate actele, completez declaratia respectiva si apoi..ce se intampla? |
Daca nu iti schimbi activitatea principala, nu cred ca se schimba certificatul, ci doar rezolutia. Eu am avut de la inceput 1 principala+3 secundare. Acum am schimbat activitatea principala si am renuntat la una din cele secundare. Pe langa cererea respectiva, am platit 140 lei si mi-au zis sa ma intorc peste o saptamana pt a-mi ridica actele modificate.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me