PFA cu 2 CAEN?

PFA cu 2 CAEN? | Autor: nikipuisor

Link direct la acest mesaj

Buna ziua,

Am un PFA (de fapt Intreprindere Individuala) si am un cod CAEN. De curand m-am specializat si pe altceva si as vrea sa introduc un nou cod CAEN pe acelasi PFA. Este posibil?Si daca da..ce acte sunt necesare?

Multumesc,

O zi frumoasa!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikipuisor

Buna ziua,

Am un PFA (de fapt Intreprindere Individuala) si am un cod CAEN. De curand m-am specializat si pe altceva si as vrea sa introduc un nou cod CAEN pe acelasi PFA. Este posibil?Si daca da..ce acte sunt necesare?

Multumesc,

O zi frumoasa!

Eu am un cod CAEN trecut ca si activitate principala si alte 3 ca actvitati secundare. Trebuie sa mergi la registrul comertului cu actele (certificatul si rezolutia) si iti dau de acolo o cerere si o declaratie pe care le completezi.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikipuisor spune:

Multumesc.

Sa inteleg ca mi se schimba certificatul de inregistrare?Sau se completeaza noul CAEN pe certificatul existent.

Tu de la inceput ai avut 4 activitati (una princ si 3 sec)?Si cat timp imi ia..ma duc la ei cu toate actele, completez declaratia respectiva si apoi..ce se intampla?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikipuisor

Multumesc.

Sa inteleg ca mi se schimba certificatul de inregistrare?Sau se completeaza noul CAEN pe certificatul existent.

Tu de la inceput ai avut 4 activitati (una princ si 3 sec)?Si cat timp imi ia..ma duc la ei cu toate actele, completez declaratia respectiva si apoi..ce se intampla?

Daca nu iti schimbi activitatea principala, nu cred ca se schimba certificatul, ci doar rezolutia. Eu am avut de la inceput 1 principala+3 secundare. Acum am schimbat activitatea principala si am renuntat la una din cele secundare. Pe langa cererea respectiva, am platit 140 lei si mi-au zis sa ma intorc peste o saptamana pt a-mi ridica actele modificate.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikipuisor spune:

Multumesc ptr raspunsuri.

Am de alergat..:)

O zi frumoasa

Mergi la inceput