Poiana (x2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

mihaela, cati ani au spaniolii? ma gandesc si io ca speed, ca n-ar fi rau sa ma apuc de scoala:))

merci pt detaliile de vacanta, poate o sa deschid un subiect la calatorii sa mai schimbam idei acolo. Voi vreti sa mai mergeti odata? Nu veniti si voi la vara?:) Noi nu avem de gand sa trecem prin Los angeles, A. zice ca nu e nimic interesant pe acolo si pierdem vremea. Voiam sa inchiriem o masina si sa mergem in parcuri, Monument Valley, death valley, yosemite, canioane etc. Nu am facut inca traseul, deocamdata ne uitam la westernuri cu John Wayne ca sa ne familiarizam cu peisajul si atmosfera :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

dorule,n-o fi interessant pentru conu' Los Angeles,dar ia gindeste-te,daca dai ochii cu George Clooney?la o inghetata ,o prajitura?Io n-as risca sa nu merg:))
in alta ordine de idei,anunta-ne daca cistigi potul cel mare prin Las Vegas,sa ne dam si noi mari ca avem preteni milionari:)Noi tinem pumnii!
Apropos,nu stiu daca o fi de la hormonii topaitori,dar acu citeva zile am visat bre ca am cistigat suma de 770000 de euro.Nici mai mult nici mai putin.Imi aduc aminte exact si cum s-a desfasurat visul,pentru ca imi venea sa musc din perna de oftica dimineata,cind m-am trezit.Deja apucasem sa-mi iau o casa in sudul Frantei si citeva perechi de Louboutini.Ptiu,ce ma oftic!

Mami de Amelie si cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

hehe doruletz, nu stiu cati ani au spaniolii da's tineri rau :). Io asa ca mamica lor LOL. Nu prea stau eu cu ei, ca ma simt asa aiurea sa stau in bucatarie cu ei la povesti...noroc cu compu si cu netu . Dar se cam perinda lumea pe aici, vecini, vecine, vin sa manance impreuna, din astea...ca intre studenti. Numai eu sunt cam picata, dar nah, sper ca nu ii deranjez prea tare. Important e ca noaptea doarme toata lumea .

Frumos traseu, daca va fi sa mai ajungem in zona aceea si noi cam asta vrem, ca de 6 ani am schimbat stilul de concedii :)). Apoi LA cum spuneam...Universal Studios, e misto...plus plaja la ocean...in rest clatit ochii la stralucire si cam atat. Problema la noi sunt vizele, singurul Ovi are pe 10 ani ca a fost anul trecul in New Orleans. Nu ca nu ne-ar da, dar e trambalau...mai asteptam putin sa ne facem suedezi cu acte si mergem atunci. Peste vreo 2 ani asa...ca nu e graba :). La vara avem in plan prin Europa ceva, cred ca va fi Italia...

Eu maine seara pleca acasa, sunt tare bucuroasa ca au fost numai trei zile pana la urma saptamana asta...

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s

hehe doruletz, nu stiu cati ani au spaniolii da's tineri rau :). Io asa ca mamica lor LOL.

Ahhh, pai atunci iti dai seama cit de dezamagiti au fost EI?? S-o vada pe roomie a lor: gata maritata si cu doi copii? (I'm kidding, sper sa nu te superi ca io iti inteleg experienta )

mamarayu, mai viseaza si altii :)) Ma rog, nu ca tine, fix 770000 de euro, ci, asa, vreo citeva milioane de coroane! Si nici macar nu dorme!!! (de Niels vorbesc, lol). Da'tu , vaz, investisi bine banii! Casa in sudul Frantei, louboutini!! Unde-ai gasit ocazille astea?? :))

doru', ocolirati Londra si de data asta!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

Rayu, culca-te la loc si mai castiga inca cam p'atat pentru o casoaie in sudul frantei:)De fapt, cred ca p'acolo s-ar putea sa gasesti cu banii astia, nu stiu insa daca ti-ar mai ramane si de louboutini.. bine ca nu vrei in Paris ca de abia ti-ar ajunge pt un apart cu 3 camere (mici).
Ce castiguri la ruleta bre, n-auzisi ca zise mihaela ca n-avem voie cu primata la cazinou? acu trebuie sa gasesc si baby sitter nu numai masina de inchiriat!

mihaela, inteleg cum e cu "spaniolii", azi fusei cu clasa lu alex la piscina (ca ii duce acolo o zi pe sapt si le trebe cate un parinte sa le ajute pe invatatoare) si imi trecu prin cap ca daca as fi avut cativa ani in minus tare m-as fi prefacut ca alunec in apa si ca nu stiu sa inot... bre, au astia mici doi profi de inot de si io si invatatoarele uitaram de copii si ne holbaram numai la ei Acu trebe sa vad cum ma inscriu pe lista ca sa mai merg si altadata cu clasa la inot ca presupun ca daca se raspandeste vestea o sa fie batalie de mamici pe lista aia

lilanda, o vacanta intreaga la londra? nuu, oricum ar fi fost doar un weekend nu-mi pierd io vara p'acolo! Poate numai cand o sa vreau cu adevarat sa fac cura de slabire:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

lil' esti mortala! Zau ca nu ma gandisem la dezamagirea lor, ci numai la a mea . Ca nu-s cu 20 de ani mai tanara LOL. Da' acu' mi-e mila de ei, ce le-am facut!

doruletz, bine ca e iarna si umbla spaniolii "mei" imbracati in geci si cu caciuli pe cap . Nu l-am vazut pe coleg inca cu gagici :) dar astept curioasa sa vad cate blonde invarte . Mai misto e ca nu vb suedeza, numai engleza, dar cu un accent din acela dulce spaniol....

Rayu, spor la visat bani . Io cred ca gemenii isi fac de cap la tine in burtica si tu visezi case frantuzesti :)).

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itsme spune:

Hahaha, Mihaela.

spaniolii tai probabil ca acu' se plang si ei pe forumul "acerca de los niños" despre ce 'bunicuta' au nimerit ei in camera (glumesc si eu, sper ca nu te superi) Oricum tine-ne la curent cu ce mai fac ei spaniolii

doruletz, mare figura si tu cu profesorii aia, ma faceti si pe mine sa las totul balta si sa ma apuc de scoala si inot

nu mai stiu ce voiam sa zic, da' nu ma mai mir, ca asa functionez de la o vreme. Cred ca ma cauta neamtzu' (vorba bancului, pe care de fapt nu-l mai stiu (neamtzul = Alzheimer)

Doruletx, super excursia, ati ales foarte bine. Noi am facut un traseu asemanator acum 9 ani, mai putin San Francisco, care era in plan dar a trebuit sa taiem scurt vacanta pt motive de boala in Romania (socru meu saracu'). O sa revin sa povestesc ce ne-a placut noua de acolo (nu am acu' timp).

asa, cu loteria. Rayou draga, apoi eu am luat treaba serios week-endul trecut, am pus mana pe lopata si m-am dus si am cumparat bilet la loto. Miza era 50 milioane

Cand m-am dus inapoi la magazin sa verifice aia beletu' dupa tragere, a facut masina aia un zgomot de m-a asurzit, insemnand ca am castigat. Pana am scos sarurile, mi-am revenit si am reusit sa ma uit pe ecran, am trait secunde de vis in care tot asa, mi se perindau prin fata ochilor, vacante, loubutini, vile cu piscini, etc. Cand am ridicat ochii si m-am uitat la ecran, castigasem 20 de lei. Cu alte cuvinte mult zgomot pentru nimic.

va pup, ma fugaresc astia de parca le datorez ceva, mama lor de bagabonti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itsme spune:

am revenit sa-i arat lilandei imagini de la www.houzz.com/ideabooks/226415?utm_campaign=updates&utm_medium=email&utm_content=gallery1&d=1&w=16939" target="_blank">designer show

de asemenea, daca vezi filme de-ale lui Egoyan, evita-le pe cele mai recente, care sunt mai comerciale si mai putin interesante. Uite
www.rottentomatoes.com/celebrity/atom_egoyan/" target="_blank">aici intreaga filmografie, cu ratings. Ia-le pe alea care au ratings mai bun, ca asa e, au dreptate aia cu site-ul ala

vorbind de spanioli, mi-am mai amintit 2 filme, mai vechi, mexicane (ca sa o tinem cu tema America de Nord). Se cheama www.rottentomatoes.com/m/y-tu-mama-tambien/" target="_blank">Y tu Mama Tambien si www.rottentomatoes.com/m/amores_perros/" target="_blank">Amores Perros

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Citat:
citat din mesajul lui itsme

am revenit sa-i arat lilandei imagini de la www.houzz.com/ideabooks/226415?utm_campaign=updates&utm_medium=email&utm_content=gallery1&d=1&w=16939" target="_blank">designer show

M-am uitat mai mult la bai, ca asta ma doare cel mai tare acu'. Avem doar una si aia de prin '84 toamna aranjata ...tot calculam si calculam si fara vreun cistig ceva la Loto, mai bine vindem si iar cumparam :)

Pe Egoyan clar nu l-am vazut, insa Amores Perros e Inarritu meu favorit :)) Imi sosi azi si inuitu', da' pe asta il pun in weekend.

V-am pupat si La Multi Ani chinezesti tuturor :)) Haha, imi scrise un coleg danez stramutat in China pentru doi ani, de cum decursera sarbatorile de anul nou chinezesc la firma noastra de-acolo. Cica se impartira in brigazi, cite una pentru dans, cintec si cor, iar participarea fu de 17%, ceea ce pentru standardele daneze de voluntariat ...e ceva Spectacolul tinu 3 ore, chiar daca multi n-au inteles o iota, iar masa si dansu' o ora juma' :)) Si pe deasupra mai si ninge!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

buna seara fetelor :) ce furtuni pe aici, doamne pazeste...de Australia nici nu mai zic... nici nu-mi pot imagina prin ce trec oamenii aia...dupa inundatii acum ciclon...

la noi s-a rezolvat cit de cit misterul durerilor de burtica-ieri ne-au sunat de la scoala sa luam micuta ca ii e rau, a luat-o jumatea mea (dupa citeva telefoane disperate in timp ce eram la lucru ca idee n-avea in ce clasa si ce invatatoare are Alexandra ), a fost cu ea la doctor, a primit ceva potiuni :) iar pe cind am ajuns eu acasa avea febra si varsa de zor...:( azi a stat acasa, nu stiu cum o sa fie maine dimineata...:(

hmm,de spanioli nush ce sa zic, mi se par cam mititei asa...:)

Mergi la inceput