Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (39)
Raspunsuri - Pagina 3
Fistiq spune:
seara buna fetelor!
apropo de imbaiat bebele singura, si mie imi lipseste sotul pina vineri. cel mai greu imi este cu clatitul, ca nu prea am cum sa-l ridic singura cu o mina, iar cu cealalta sa-l dusuiesc. de carat apa am scapat, pt ca de la inceput ii facem baie in baia noastra. pe un suport pus pe marginile cazii, asezam cadita lui.
despre masaj... nu stiu cit o sa-l fac; deocamdata il facem in fiecare seara, dar inainte de baie pt ca dupa, nu sta. o fi sau nu de la el, dar am un lungan de copil, de 70 cm... cu masaj i-am indreptat si piciorusele, si in afara de asta pare un copil sprinten. pt noi e benefic, am toate motivele sa continui.
mai nou, Tudor ma trezeste dimineata. e un dulce! se joaca cit se joaca cu minutele, apoi se uita spre fata mea si zimbeste. daca vede ca nu dau nici un semn, (tin okii inchisi si-l pindesc sa vad ce reactie are), intinde minutza si ma mingiie pe fata. azi a nimerit in parul meu
Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)
Fistiq spune:
tutz, felicitari Juliei pt intoarceri.
sper sa nu devina un motiv de stres, asa cum a devenit la noi. se intoarce pe burtica non-stop si apoi incepe sa chiraie ca... nu stiu... parca nu-i place. atunci de ce insista sa se intoarca?! asa ii dicteaza instinctul sa faca, si el nu rezista
Sebastian, felicitari pt evolutie! ce mai papacios si felicitari si pt mami care il ingrijeste
Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)
idalis spune:
Fetelor eu tocmai m-am intors de la maternitate. Prietena mea trebuia sa nasca vineri dar se pare ca minunea vrea sa vina mai devreme, asa ca am dus-o urgent la spital.
Bebe a ramas acasa cu taica'sau si bineinteles ca l-a adormit ca sa-i fie lui usor. Cand am ajuns eu, i-am dat mancare si ar fi trebuit sa-l bag la somn...bineinteles ca nu vrea, ca e satul de dormit. L-am trimis pe taica'sau sa se descurce ca eu nu mai pot.
Ma duc sa ma intind putin pana nu vrea papa iar.
Noapte buna!
Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre
varsta lui Tavis
tutz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Fistiq tutz, felicitari Juliei pt intoarceri. sper sa nu devina un motiv de stres, asa cum a devenit la noi. se intoarce pe burtica non-stop si apoi incepe sa chiraie ca... nu stiu... parca nu-i place. atunci de ce insista sa se intoarca?! asa ii dicteaza instinctul sa faca, si el nu rezista |
Multumesc :) Ei ii place pe burta mai nou.. si o chestie noua, de azi: a uitat sa-si scoata manutele de sub ea, si din greseala s-a reintors pe spate :))) sa fi vazut ce surprinsa a fost
Tünde, mami de Julia (13.10.10)
http://picasaweb.google.com/lantostunde
donna79 spune:
Neataa!
Eu sunt aici, savurez o decofeinizata dar astept o cafea adevarata... MARI, ORAMONA?...
.................................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
donna79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Fistiq mai nou, Tudor ma trezeste dimineata. e un dulce! se joaca cit se joaca cu minutele, apoi se uita spre fata mea si zimbeste. daca vede ca nu dau nici un semn, (tin okii inchisi si-l pindesc sa vad ce reactie are), intinde minutza si ma mingiie pe fata. azi a nimerit in parul meu ******************************************** Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10) |
Si noi la fel ne trezim... azi dimineata as mai fi dormit asa ca m-am intors ostentativ cu spatele la el... ma pipaia pe spate nedumerit ca nu gaseste tzi
.................................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
oramona spune:
Buna dimineata.
E gata si cafeluta pt doritoare, asa ca va poftesc. De papica niste oua, iaurt si cascaval. Pofta buna.
mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
oramona spune:
Alynta ti-am admirat copilasii in poze, tare frumosi. Marie e o grasuta superba si m-am topit la pozele de la baita.
Doina, tare frumosi sunteti si voi. E promis cuiva baietelul? La multi ani, ca observ ca ati petrecut.
Mari, Vladut e un dulce. Se va duce la pescuit, nu? Si fripturica nu a papat ?
Eveline, te-ai descurcat cu baita, nu? Lasa ca-i bine si singurica, ai liniste cat cuprinde si timp numai pt voi, cat doarme te odihnesti si tu, cat e treaz va jucati, nu dezordine, mancare de facut, doar lenevit in doi.
Stim si noi ca avem B III, ca tati , ca a vrut matusica sa ne-o faca, nu de alta.
Ieri cand am ajuns la dr , nu avea cine sa ne consulte. Cica azi este si azi avem prog. Dar eu am intrebat de 3 ori daca pe 22, ca stiam ca dr este numai miercurea. Asta e, mai incercam si azi.
mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
ancamak spune:
Buna dimineata!
Pot sa adaug si eu o cafeluta cu miere si lapte?Piticum meu a adormit la 00:30 si inca doarme
Multumim pentru comentariile la pozicile noastre.
O zi plina de surprize placute!
Si la cat mai multe lunisoare si ani sarbatoritilor de azi Petru, Maria Alexandra si Antonia Maria
Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
http://picasaweb.google.com/ancamak
ana_25 spune:
Buna dimineata!!
ORAMONA pt cafea!
Maia a dormit de la 22 la 8 !! S-a trezit pe la 6,pana i-am facut eu putin lp,a adormit iar..Si nu a mai papat. Acu vb cu caruselul.
MARIII unde esti??
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol