Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (39)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

noi incercam sa ne prindem de orice care sa ne sustina ca sa ne ridicam, este cel mai fericit cand este in fundulet.
Este cam devreme pentru pasit, cu toate ca ei sunt precoci si vor. O sa vina si vremea pentru asta.

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
http://picasaweb.google.com/ancamak

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

La multi ani sarbatoritilor zilei!
Mai avem si noi 2 zile pana la marea sarbatoare si apoi inca una pana la sarbatoarea mai mica!

Meme de Mihai Alexandru 25.08.2010 Iulia Maria 24.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Buna seara!
Bun venit fetelor noi! Le-am citit in ultima vreme, la unele am vazut si poze!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Fetele,voi pana la ce varsta o sa masati bebelusii,cu ulei,dupa baitza???

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iazminn

Pe puiutul meu il cheama Eduard( EdY ii zicem)si am reusit sa-l avem dupa 7 ani de chin( 3 fertilizari in vitro nereusite). Minunea s-a intamplat dupa un concediu la Sovata care a dat rezultate. Dar acum am uitat tot chinul prin care am trecut in toti acesti ani cand ma uit la el. E minunea noastra.

Felicitari!! sa va bucurati de minunea voastra!!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Un masaj nu strica niciodata, indiferent de varsta.
Eu folosesc ulei de masline fiert in prealabil, mi se pare mai sanatos si benefic pentru pielea lor sensibila.Acelasi ulei curata si cojitele de pe capsor.

O seara buna si un somn linistit si pentru mamici si pentru pitici, ei sa creasca mari si frumosi

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
http://picasaweb.google.com/ancamak

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Citat:
citat din mesajul lui eveline
Darian doarme, ma pun si eu sa ma uit la un film. Indata se trezeste si sper sa ma descurc sa-i fac baita....singura. Baita in sine nu-i dificil de facut chiar daca nu am suport dintr-ala de pus in cadita. La mine alta e problema. Baia de la etaj nu-i functionala inca si noi ii facem baie in camera lui care e sus...tati e fortos si vine cu cadita cu apa pana-n camera da eu??...poate ma desal, si asa nu-s prea inchegata de cand am cazut

Probabil ca ai facut deja baita.Eu cand sunt singura. aduc apa cu o galeata de plastic. Imi este mai usor sa car galeata decat cadita cu apa. Poate te ajuta sfatul

Camelia, mamica lui Tudor (10.09.10)
poze februarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy81 spune:

Eu sunt terminata astept sa ma astern in pat
am terminat de imbaiat una fetita mare si plec la nani
Mari multumim de capitol si te asteptam la dimi ca cafeaua,(ne-ai invatat cam rau)

pusi la toate si somnic pufos

aaaa era sa uit sa va multumesc pt. comentariile de la poze

Paaaa

CAMI mami de ALEXIA 27.01.2006 si CARINA 10.10.2010

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy81 spune:

scuze de cacofonia scrisa mai sus

CAMI mami de ALEXIA 27.01.2006 si CARINA 10.10.2010

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

sebastian, mananca aprox 100-120 l piure d elegume,90 ml faina de orez cu latpic de la mine si restul vreo 5-600 ml de lapte de la mine.

daca il las din brate sau singur urla, nu plange.
noi ne-am facut control la ochi la 2 sapt si a zis ca e super ok.nu am mai facut. avem doar 10 zile de oxigen.
nu il mai pot tine in brate.mi-am scos ghipsul de la dreapta, ca se lovea de el, iar la stanga nu am timp sa ma duc sa il pun si nici cum acum.

altfel e o minune de copil, Ii multumesc lui Dumnezeu.
ne rostogolim,stam bine in fundulet, ne ridicam din fundulet in picioruse, sustinuti doar de manute.
nu pasim, inca.

Mergi la inceput