Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (39)
Raspunsuri - Pagina 18
Mari-Mariuk spune:
EVELINE, am si eu un urlator...nu sta prea mult singur...maxim 5 minute!
ORAMONA, felicitari fetei pentru intoarceri
SELENAR, si Vlad al meu are cojite de vreo saptamana, dar nu mi-e frica sa-l ,,scarpin'' pentru a i le da jos. Iportant e sa nu insisti de vezi ca nu se ia vreuna.
IULIA MARIA, SA CRESTI MARE, SANATOASA! LA MULTI ANI!
Copilul meu analizeaza desenele de pe covor, vorbeste cu ele, mai chiuie din cand in cand, si se foieste pe picioarele mele intr-un mare fel...(de fapt cred ca imi spune mie ca ar trebui sa dau iar cu aspiratorul, eu nu-l inteleg si astfel vrea sa coboare din brate sa faca el treaba in locul meu, ca il enerveaza dezordinea )
Astept sa i se faca somn sa ma pun si eu macar jumatate de ora in pat, ca asta noapte de la 3 jumate iar a avut chef de joaca...
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
Poze Vlad
tutz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui office Buna fetelor! Multumim mult si frumos pentru urari! Acum am aterizat de la petrecere, cred ca a fost cea mai lunga din istoria gradinitei! Va las o felie de tort si cate un suc (deh, sunt copii ) si povestim putin mai traziu! Multumim inca o data ca v-ati amintit! |
Pastreaza o felie si pt maine!!! Sau ne dai alt tort
Tünde, mami de Julia (13.10.10)
http://picasaweb.google.com/lantostunde
tutz spune:
citat din mesajul lui oramona Eu tot intru sa vad daca apar clatitele promise de Ana. Tare ma bucur ca nu o deranjeaza nimic din ce pap eu. Pe incercatelea le-am gustat pe toate, nu mult, portii mici de pofta. Cat m-am ocupat de cea mare si o ciorbita am pus fata in patut ca de vreo 3 zile am vazut ca-i place acolo singura. In pat plange, in patutse joaca. Si ce credeti, am gasit-o invers decat cum am puso. Acum ca ar fi fost intoarsa pe jumate , mai era cum era ca am mai gasit-o, dar acum unde treb sa fie capul erau piciorusele si invers . Are mama fata mare, se roteste dupa jucarii. |
Eu nu inteleg cum se intorc in patut!??!? Pai fiimea nu are loc nici macar sa se rostogoleasca acolo, dar sa se intoarca in cealalta directie. Aveti patul mai mare? eu am 120x 60
O sa apara si Ana cu clatitele, iti imaginezi cate trebuie sa faca sa ne ajunga la toate
Tünde, mami de Julia (13.10.10)
http://picasaweb.google.com/lantostunde
eveline spune:
DOINA - Cand vii prima data in vizita fa o strigare.
Bai, explicati-mi cum doarme asta mic nemiscat 3 ore ziua si noaptea nu???Ca mi-e ciuda...
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)
ramohd spune:
citat din mesajul lui pop_adelina mie mi-a mers link-ul ariannei! trebuie sa fi logata pe facebook ca sa iti deschida! si probabil prietena Ariannei ca poate nu are pozele publice! Arianna, am inceput diversificarea cu cereale pt ca a luat doar 300 de grame in ultima luna!! si nu are ce sa-i strice cerealele ca i le fac cu laptic de-al meu si il mai ajuta si la reglarea kk-utei ca facea f mult si f des si f apos! azi a facut doar o data si consistenta normala! o fi si de la fier dar si de la cereale! mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010) POZE BEBE DARIUS Povestea unei minuni!!! |
Adelina, la fel patesc si eu cu al meu cu kk; are multe scaune pe zi 5-6 si foarte moi si el e alaptat exclusiv; eu am intrebat pediatra si mi-a zis sa-i dau doar Biotics, iar acum dupa 10 zile de admin istrare mi-a recomandat Sanzyme. Am intrebat si eu de cereale dar mi-a zis sa nu-i introduc nimic deocamdata.
Mari-Mariuk spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tutz
Eu nu inteleg cum se intorc in patut!??!? Pai fiimea nu are loc nici macar sa se rostogoleasca acolo, dar sa se intoarca in cealalta directie. Aveti patul mai mare? eu am 120x 60 O sa apara si Ana cu clatitele, iti imaginezi cate trebuie sa faca sa ne ajunga la toate Tünde, mami de Julia (13.10.10) http://picasaweb.google.com/lantostunde |
Pai si noi tot asa avem patut, si reuseste...se intoarce de-a latul, se impinge apoi cu piciorusele in margine si depinde in ce directie isi intoarce capul, acolo pleaca...
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
Poze Vlad
simona24 spune:
neatza pe la pranz!
maia, iulia, sa ne traiti si sa fiti sanatoase si voioase!
anuta, si eu ma bag la clatite! a facut aseara mihai, dar cam putine pentru mine...
mie mi-au venit ieri "uratii" si am o stare de lasa-ma sa te las! fetele care inca nu va confruntati cu ei, bucurati-va din plin de mom astea!
tunde, si patutul lui matei tot 120x60 este. dar crede-ma ca se misca in voie in el. azi dim la 4, cannd l-am luat sa-i dau sa pape, era de-a latul lui,si tragea de zor de aparatori (vroia sa le bage in gurita si nu prea i reusea treaba asta). pupam falcute pufoase de julie!
donna, multumim de briose! tare bune au fost!
office, ce ne dai bun azi? eu cred ca vreau portie dubla...
m-am bagat la cura de ingrasare! mananc tot ce-mi pica in mana!
va pup! ma duc sa zac!
ana_25 spune:
Poftiti la clatiteeeee!!! Cu gem de piersici,visine,capsuni,caise sau nectarine. Pe alese.
Tutz si a mea se intoarce in patut,se pune de-a latul si butoneaza caruselul cu picioarele.
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
pop_adelina spune:
Adelina, ce cantitate de orez i-ai dat lui darius? Elena & Vlad (6.09.2010) |
in prima seara i-am dat o lingurita de orez si nu stiu exact cat laptic ca am muls direct in recipient! in a doua seara 2 lingurite! azi i-am dat si la ora 10 o lingurita si diseara 1 sau 2, sa vedem cat vrea... el nu e prea mancacios, cand nu mai vrea nu mai deschide gurita!
mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!
pop_adelina spune:
Adelina, la fel patesc si eu cu al meu cu kk; are multe scaune pe zi 5-6 si foarte moi si el e alaptat exclusiv; eu am intrebat pediatra si mi-a zis sa-i dau doar Biotics, iar acum dupa 10 zile de admin istrare mi-a recomandat Sanzyme. Am intrebat si eu de cereale dar mi-a zis sa nu-i introduc nimic deocamdata. Ramona, mama lui Andrei Cristian (26.01.2007) si Adrian Gabriel (06.10.2010) |
Ramo, doar pt kk nu i-as fi dat nici eu cereale, dar nici nu luam in greutate decat f putin!
mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!