Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (39)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selenar spune:

Citat:
citat din mesajul lui pop_adelina

buna dimineata! multumim de cafea oramona!
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI: Petru de mari paun, Antonia Maria de 2ingerasi, Maria Alexandra de Moshulik

aseara Darius a papat prima masa de cereale si declaram inceputul diversificarii! a facut niste mutrisoare, s-a mai strambat, a mai si papat, in mare a fost ok, ma declar multumita avand in vedere ca nu a mai papat nimic in afara de LM pana acum! o tinem cateva zile doar pe cereale si apoi trecem la introdusul supicii de legume la pranz!problema e fierul, vigantolul si vit c pe care nu vrea sa le inghita, le scuipa afara! inainte, la 2 picaturi de vigantol, nu facea figuri, acum vad ca incepe sa-l scuipe, iar de fier nici nu mai zic, ca sunt 6 picaturi si asa uraaat face! am incercat cu laptic, degeaba...tot l-a dat afara!

edit: am uitat sa spun ca pana la urma i-am luat de la nestle, orez cu roscove, ca mi-a zis si farmacista ca e bun pt burtica daca face kk moale! sa speram sa ne vindece! ca i-am luat si biotics dar credeti ca-l inghite, desi si pe ala i-l pun in laptic, si i-l dau cu lingurita, il scuipa! ma bucur totusi ca cerealele cat de cat le-a acceptat!poate voi incerca si fierul sa-l pun in cereale, mi-e frica doar sa nu le refuze si pe ele apoi!
mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Adelina, ce cantitate de orez i-ai dat lui darius?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

La multi ani sarbatoritilor!

Meme de Mihai Alexandru 25.08.2010 Iulia Maria 24.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Eu tot intru sa vad daca apar clatitele promise de Ana. Tare ma bucur ca nu o deranjeaza nimic din ce pap eu. Pe incercatelea le-am gustat pe toate, nu mult, portii mici de pofta.

Cat m-am ocupat de cea mare si o ciorbita am pus fata in patut ca de vreo 3 zile am vazut ca-i place acolo singura. In pat plange, in patutse joaca. Si ce credeti, am gasit-o invers decat cum am puso. Acum ca ar fi fost intoarsa pe jumate , mai era cum era ca am mai gasit-o, dar acum unde treb sa fie capul erau piciorusele si invers . Are mama fata mare, se roteste dupa jucarii.

mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

pui sticla de ulei( eu am de 250) intr-o oala cu apa pana la gat , desfaci dopul si o lasi sa fiarba cat mai mult la foc mic. Apoi la baita il pun langa teracota sa se incalzeasca usor. Il dau usor cu ulei pe fontanela

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
https://picasaweb.google.com/ancamak/Februarie201102#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Buna. Vin sa iau si eu o cafea cu intarziere
Camy si eu am patit la fel cu mazarea...si nu mai mananc de atunci, dar la varza n-am avut probleme...ca si aia imbaloneaza....
Evelin, felicitari pentru baitza Eu cand e sotul de munca o chem pe mama sa ma ajute, inca nu mi-am facut curaj sa-l spal singura. La ce gradinita e fetita ta?
LA MULTE LUNITE SARBATORITILOR!!!!!!
SA VA IUBITI MULT AZI...CA DOAR E DRAGOBETELE!!!

Mami lui Matei Mihai - 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/ZiuaMea?authkey=Gv1sRgCLHE0ayI3tSXMg#5576527918362979410
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/BotezScaldatoare#5573577689511718722

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

La multi ani sarbatoritilor! Ana hai cu clatitele ca salivez de dimineata
La multi ani de Dragobete!
revin..plange bebe

Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre
varsta lui Tavis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

LA MULTI ANI IULIA MARIA! Sa cresti mare, sanatoasa, iubita si fericita!

DOINA - Bia e la o gradinita normala, de stat...apartine de liceul pedagogic din oras. Tot acolo, la colegiu, am inscris-o si pt clasa I.

Darian nu prea se joaca singurel. Jucariile daca i le dau le apuca, le duce la gura, se prinde (cred eu) ca nu-s bune de mancat si le arunca. Inca nu se intoarce in nicio directie (facuse el la un moment dat niste semiintoarceri..si ce daca?!), nu se intinde dupa jucarii. Ar fi minunat daca l-as tine doar in brate si plimbat, sa nu cumva sa indraznesc sa ma asez sau sa stau intr-un loc.
Asa ca atunci cand e treaz eu tre sa fiu in contuinua miscare.
mai mult de 1 min nu sta singur...si are un tignal, valeu...

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Doina, cunosti Suceava? Esti cumva de aici si te-ai mutat? Mi-ar fi drag sa mai conversez cu cineva care stie de oras.
La gradi cu pricina am inscris-o fara sa ma interesez prea mult, doar pe considerentul ca era cea mai apropiata gradinita de locuinta parintilor mei. In caz ca n-o pot duce sau lua de la gradi sa faca ei chestia asta si sa nu le fie greu. Si se pare ca am avut un mare noroc, mai bun personal pt Bia nici nu puteam nimeri. Clasele 1-4 vreau sa le faca tot acolo, si pt 5-8 si mai departe vom vedea.

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Da, Evelin, cunosc orasul pentru ca nasii mei de botez si finii parintilor mei sunt de acolo.

Mami lui Matei Mihai - 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/ZiuaMea?authkey=Gv1sRgCLHE0ayI3tSXMg#5576527918362979410
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/BotezScaldatoare#5573577689511718722

Mergi la inceput