Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (39)
Raspunsuri - Pagina 16
mihaelka77 spune:
Eu am luat scutece Happy de data asta; pana acum foloseam pampers dar am vrut sa vad cum e si cu altele. Oricum de cand diversificam P face kk mai solid si nu avem incidente.
Tutz super preturile; nu am inteles nimic din ce scria dar am admirat borcanasele.
tutz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_25 Tutz si noi ne cam scurgem cu pampersul! Aproape tot timpul murdareste si body-ul!! |
In afara de Moltex poti incerca si Libero daca gasesti nr potrivit (eu nu gasesc nr 3) deoarece au banda elastica si la spate, si nu scurge kk pe acolo.
Apropo de borcanele - mi-a luat mama vreo 5 borcanele de la Univer ca sa vedem daca ii plac. Seara trecuta ne plictiseam cu sotul si ne-am gandit noi destepti ce suntem sa mancam un borcanas, sa vedem cum e. (Sotul nu vre sa-i dau borcanase, ca n-are incredere in ele).
Vreau sa zic ca au un gust ingrozitor!!!! A fost cu fructe - mar, piersici si pere. Ingrozitorrr!!
Tünde, mami de Julia (13.10.10)
http://picasaweb.google.com/lantostunde
mihaelka77 spune:
Tutz iei de la gura copilului!? Eu gust din toate borcanasele ce i le dau fetei. Daca nu imi place gustul nu ii dau nici ei. Oricum pana acum am luat numai de la hipp si mi-au placut toate.
tutz spune:
daa :)))
inca nu i-am dat ei, asteptam (sper) 6 luni. Si eu daca o sa ii dau borcanase, o sa-i dau Hipp, dar mama nu stia care-s alea mai smechere, ea nu ne-a luat asa ceva niciodata :)))
In schimp daca ar fi dupa husband, numai mancare proaspata, numai de la 6 luni. Cand le-a vazut in casa a jurat ca o sa le manance el in secret, numai sa nu-i dau fetei
Tünde, mami de Julia (13.10.10)
http://picasaweb.google.com/lantostunde
nastasie spune:
tutz, e bun pretul la transport.dar doar sa ne bagam mai multe sa luam de mai multi bani.
eu de pampers m-am convins cand avea C 1 luna.il gaseam ud in fiecare dimineata.nu am mai luat plus ca miroseau ingrozitor dupa cateva pipi.dar am zis sa iau ca fra-su tare sensibil a fost cu fundul si numai Pampers ii priia.dar la C nu e problema, merge orice.
mihaela,si noi facem solid dar eu la pipi aveam problema.
eveline spune:
LA MULTE LUNITE MAIA ELENA si STEFAN ALEXANDRU!
DONNA - si eu prefer sa nu-l spal daca sunt singura, mai ales ca eu nu ii fac baita chiar in fiecare zi, dar parca de luni pana sambata e prea mult. Asa ca am incercat si sa stii ca mi s-a parut mai usor singura. Indata or sa stea in fundulet si scapam si de grija asta.
A adormit de tot aseara pe la 12, s-a trezit numai de vreo 3 ori si am stat in pat pana la 10.30...
Cand a venit de la gradi acasa ieri (la mama nu la mine) Bia a zis ca azi au parada modei si trebuie imbracata mai elegant ...sa mor nu alta, si te mai intrebi de unde invata ce invata fetele in ziua de azi... Cine stie ce o fi exact, ca tata n-a stiut sa intrebe amanunte cand a luat-o de la gradi, mie mi se pare un pic peste mana sa faca asa ceva la gradinita....adica chiar incurajate de cadre didactice la varsta asta. Au timp de parade cate or vrea cand or fi mai mari. Oricum, e prima data in 4 ani cand am asemenea probleme cu gradi, in rest jos palaria pentru gradinita si pentru tot personalul de acolo care a fost alaturi de Bia in grupele mici cand nu stia pe ce lume e... Si nu-s deloc genul de mama care sa fie prea stricta, din contra...abia astept sa-mi povesteasca cum a fost...de fapt ce a fost.
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)
camy81 spune:
tutz oare aia a deranjato azi noapte? atunci gata cu mazarea pana ce nu mai papa fata titi
mersi
CAMI mami de ALEXIA 27.01.2006 si CARINA 10.10.2010
POZE
selenar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancamak Un masaj nu strica niciodata, indiferent de varsta. Eu folosesc ulei de masline fiert in prealabil, mi se pare mai sanatos si benefic pentru pielea lor sensibila.Acelasi ulei curata si cojitele de pe capsor. Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010) http://picasaweb.google.com/ancamak |
Anca, cum fierbi uleiul de masline?
Si pe capusor cum faci masaj? Am obs la Vladut cojite mici pe fontanela, dar mi-e teama sa-l ating pe acolo...
office spune:
Buna fetelor!
Multumim mult si frumos pentru urari!
Acum am aterizat de la petrecere, cred ca a fost cea mai lunga din istoria gradinitei!
Va las o felie de tort si cate un suc (deh, sunt copii ) si povestim putin mai traziu!
Multumim inca o data ca v-ati amintit!
Meme de Mihai Alexandru 25.08.2010 Iulia Maria 24.02.2008