Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 53 -
Raspunsuri - Pagina 4

denisa220972 spune:
Ruxandrada felicitari, sa va traiasca si sa fiti sanatosi..
Despre mine vesti, nu prea am, tot la fel , alergatura si somn mai putin.
Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

aristica spune:
hiiii brotacel eu sunt nascuta pe 13.04...Doamneeee, ai sa faci o berbeacaaaa
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

maria81 spune:
denisa
Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit

antoemma spune:
Floaredemac, revin cu valori ale anti Fx rezultate in urma analizelor facute la Fundeni:
la 3 luni - 0,23
la 4 luni - 0,32
la 6 luni jumatate - 0,28
Analizele au fost facute la 9 ore de la ultima injectie cu Clexane de 0,4, iar dr Uscatescu a mentinut acelasi tratament in continuare, fara a mari doza. Si sarcina a mers bine pana la capat. Si valoarea ta e buna. Eu zic sa stai linistita ca e bine!
Mami de 2004 si
2010

floaredemac spune:
Oau, Antoemma, mi-ai facut ziua frumoasa!!!!!
Legat de cealalta dilema a mea: inca mai reflectez asupra ei si sper sa fac cum e mai bine. Banii conteaza si ei, clar, dar mai mult sunt ingrijorata pt bebelina ca o stresez cu atatea eco. Multumesc pentru sprijin!

FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum

Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

tannoo25 spune:
[quote]citat din mesajul lui trombofilia
D-NA DR USCATESCU ESTE ATAT DE AMABILA INCAT RASPUNDE LA E-MAIL-URILE NOASTRE DISPERATE SI CHIAR CITESTE ACEST FORUM SI RASPUNDE LA INTREBARILE PUSE PE UN ALT SITE!
[quote]
pe ce site raspunde dr uscatescu la intrebarile de aici?
merci,

miki-miki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danylini .......... Miki am facut beta hcg pentru linistea sufletului meu si a iesit valoare 6.75, probabil il voi repeta maine sa vedem daca scade ca nu stiu sa-l interpretez .......... |
Pai cum ti s-a pozitivat testul la valoarea asta? Cred ca a fost mai mare si a scazut, stiu ca de la 20-25 in sus apare o liniuta pala.

mdeeag spune:
buna,
am si eu 2 sarcini oprite in evolutie una in mai 2010 la 5 sapt si in febr 2011 sarcina gemelara 9 sapt( tratament cu Aspenter 1cp/zi,acid folic 5mg/zi si arefam 200mg *2/zi)
stie cineva dc doamna dr.Uscatescu poate fi gasita pe data 28 febr sau 1martie la institut??
sau ma poate ajuta cineva cu un nr de tel sau e-mail pt a lua legatura cu ea??
ms frumos

miki-miki spune:
Ruxandra felicitari pt bb!!! Te asteptam sa ne povestesti cum e sa fii mamica.
Aristica nu ma pricep la Paie pt ca nu m-am mai cautat de ele si nici nu le-am studiat dar am retinut ca nu e luat in seama de dr U dc e heterozigot.
Mie mi-a picat parul f rau inainte de FIV (tineti minte ca v-am recomandat crema cu petrol ??) , cat am fost gravida nu mi-a mai picat parul si luam femibion iar acum dupa chiuretaj imi pica iar. In sarcina de la progesteronul f ridicat aveam un par f sanatos.

carla_cluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mdeeag buna, am si eu 2 sarcini oprite in evolutie una in mai 2010 la 5 sapt si in febr 2011 sarcina gemelara 9 sapt ![]() stie cineva dc doamna dr.Uscatescu poate fi gasita pe data 28 febr sau 1martie la institut?? sau ma poate ajuta cineva cu un nr de tel sau e-mail pt a lua legatura cu ea?? ms frumos |
Ti-am trimis PM cu datele de contact ale d-nei dr. Uscatescu.

PAI-1: 4G/5G-heterozigot + MTHFR A1298C-heterozigot, 3 IA nereusite, nici o sarcina