Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 53 -

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

aristica nu dispera. poti sa incerci sa ii dai mail si d-nei asistente Viorica pt program. daca nu ai adresa ti-o dau eu, numai sa strigi
dosarul cu copii a ramas acolo ? daca e deja acolo, du-te cu ultima analiza, daca l-ai recuperat intre timp, te duci cu toate.

si tine-o tot asa cu anti-nicotina !!!!!!
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, acid folic 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Vit E 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

aristica eu azi dimineata am fost la Fundeni pentru prima data mi-a recoltat sange si mi-a spus sa merg la ora 4. Domna Dr este la Fundeni luni,marti,miercuri joi si vineri nu este.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

multumesc, maine-i fac o vizita

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Floricica felicitari pt fetita frumoasa, stiam ca e bine.

Lia felicitari!

Vreau sa va spun ca a fost superr la medsana, am stat o ora de vorba cu dr U, despre toate aspectele care ma interesau. Merita si o vizita la privat pt ca are timp. Asta nu inseamna ca scapam de mersul la fundeni.

Nu am retinut numele mamicii cu doi bebei, dar multumim mult, e incurajator.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flyhigher77 spune:

aristica dr U raspunde in continuare la emailuri, i-am scris aseara pentru ca trebuie sa ajung la Fundeni din nou la sf de luna si am nevoie de confirmare din timp, sa nu bat atata drum degeaba si mi-a si raspuns! Cu siguranta o sa-ti raspunda si tie! bafta multa!

18+

Gena MTHFR mutatia C677T–genotip heterozigot si mutatia A1298C –genotip heterozigot-sarcina obtinuta prin FIV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

multumesc fetele ptr felicitari
aristica felicitari ptr reusita
si yo m-am lasat dupa 18 ani de tutungeala

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanasi spune:

Qiao, mie tratamentul mi-a fost recomandat de dr. hematolog la care m-am dus la mine in oras. Ginecologul mi-a mai adaugat Cetebe. Ambele mi-au spus ca pana raman din nou insarcinata e suficient, cand am test pozitiv, incep Clexane. Eu nu am facut IA sau FIV, am ramas natural si am 33 de ani luna viitoare. Cred ca tratamentul tau e mai amplu si din aceste cauze

Sambata viitoare merg la dr. Uscatescu la Medsana, sa vad ce-mi zice si dansa, caci pe mail nu mi-a raspuns.

Va pup pe toate. Am vazut ca sunt numai vesti bune. Sper sa va dau si eu vesti bune in curand

MTHFR 1298 heterozigota, PAI-1 675-4G heterozigota, PAI-1 844G heterozigota, o sarcina oprita in evolutie la 9 saptamani; 1 Aspenter la 2 zile + acid folic

Mergi la inceput

fly, nu mai astept raspuns, ca am primit o veste buna: maine sunt libera, ca-i 8 martie, asa ca fug la fundeni - cand m-oi trezi

lia, merci, dar m-am mai lasat odata si dupa un an si doua luni, m-am reapucat, mult mai inversunat ca inainte...acum, rod un covrig (deja am devorat 2 portocale, 2 mere, 2 eugenii si 2 covrigi...vad ca totul e x2)...dar eu sper sa nu iau prea mult in greutate...ma duc sa beau o galeata de apa

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

aristica daca totul e *2 acum, ia vezi ce faci cu IA ca poate iese 2*

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, acid folic 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Vit E 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

sar'mana, dar eu nu mai cred in minuni gratuite...ooohh, nuu, o sa fie x2 kile, puse colea; unul pe coapse, unul pe mijloc...dar i-am zis sotului ce-mi doresc de 8 martie: o bicicleta pentru fitness...mi-o luao? si credeti ca-i ok sa ma urc pe ea dupa inseminare? adica, daca fac doar vreo 5-10 minute, la cea mai usoara viteza?

Mergi la inceput