Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 53 -

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

ileanasi vad ca noi avem aceleasi mutatii. Tie cine ti-a recomandat tratamentul ? Vad ca iei foarte putine in comparatie cu punga de medicamente pe care o inghit eu zilnic.

Floricica nici nu stii cat ma bucur ca lucrurile evolueaza bine.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

iubita
tocmai ce am vb cu dr meu
si cik sa astept pana imi face eco
pe 26
si sa iau in continuare ce mi-a dna dr U
adik aspenter, cetebe, acid folic, feminion si magne b6

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Lia am constatat si eu ca fiecare dr are o alta abordare a tratamentului cu anticoagulant. unii de la test pozitiv, altii destul de tarziu, cand constata activitate cardiaca.
eu zic sa o contactezi cat mai repede pe dr U.

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, acid folic 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Vit E 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui QiaoBing

Lia am constatat si eu ca fiecare dr are o alta abordare a tratamentului cu anticoagulant. unii de la test pozitiv, altii destul de tarziu, cand constata activitate cardiaca.
eu zic sa o contactezi cat mai repede pe dr U.

Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, acid folic 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Vit E 1/zi, aspenter 2/sapt

sarutmana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Lia, felicitari! Sa dea Dumnezeu sa fie bine pana la capat! Eu in locul tau as trage o fuga la Fundeni, mai ales ca esti din Bucuresti. Cand am ramas eu gravi, asa am si facut, am fugit la d-na dr, mi-a facut analizele, si nu a fost nevoie de clexane. Dar.... ar fi putut sa fie. Pt linistea ta, mergi acolo. Dr-ul ginecolog nu poate sa stie cum stai tu cu coagularea.
QiaoBing, multumesc mult!

34+ DPN 15 aprilie 2011
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum , obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina21 spune:

Buna dimineata fetelor!

Am si eu o rugaminte...dati-mi si mie va rog frumos intr-un mesaj privat mail-ul dnei dr Uscatescu!

Va multumesc!

Mergi la inceput

multumesc mult
miercuri ma duc la fundeni

+4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broscuta7 spune:

Buna fetelor,

Va urmaresc de mult timp si as vrea sa va intreb ceva, mai ales ca am vazut ca sunteti foarte documentate, foarte unite si saritoare.
Exista printre voi cineva sau cunoasteti pe cineva care a facut clexan dupa ovulatie sau la cateva zile dupa ovulatie? Ma gandesc in eventualitatea in care se fecundeaza si acest clexane ar ajuta la implantare, sa nu se produca un avort menstrual. Si daca da, se face vreun test de sarcina sau bhcg, inainte sa se vada dc vine menstruatia si apoi s-ar incepe celxanul? Si eu sunt pacienta dr. Uscatescu si o sa-i scriu un mail cu aceste intrebari, dar eram curioasa daca vreuna dintre voi a procedat asa si embrionul a fost ajutat, macar putin de clexane inceput foarte devreme, sa se implanteze. Binenteles, asta cu recomandarea dr.

Va multumesc tare mult
toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

felicitari lia
multumesc floaredemac, asta ma interesa, asa le iau si eu, am vrut sa verific daca e corect. aspirina o iau la 20,00 si clexanul la 21,00

LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Salut!
Am 15 ore de la ultima tigare, 2 zile de acid folic, mai mult de o saptamana de cand astept mail de la Doamna Dr. Uscatescu si o intrebare fara raspuns: Credeti ca Doamna Doctor nu ne va mai raspunde la mail-uri acum, dupa ce colaboreaza si c-o clinica privata?

Eu am intrebat in mail doar daca este la spital si daca trebuie sa-i fac copie dosarului pe care i l-am lasat ultima data, sau e de ajuns daca vin cu ultima analiza (era pai-ul)...adica nu i-am cerut tratamente online, pareri avizate despre diverse mutatii...nu! Am cerut un lucru foarte simplu: programul dumneaiei si analizele de care ea va avea nevoie in stabilirea tratamentului.

Raspuns: IOC!

...si ca sa revenim la senitmente mai bune (c-oi fi nervoasa de la lipsa nicotinei )"
mrn nastere usoara si un bebe perfect sanatos!
floricica stiam c-ai sa vi cu vesti bune!
Ariadna iti voi scrie mail cu replay la unul vechi

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput